Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmmm tak mi právě dorazila zásilka a bohužel mi nějak zapomněli přibalit ten Early Skunk za 40 doláčů... :-( Jsem pěkně nasraný, nevím co mám dělat. V emailu mi potvrdili, že zásilka byla odeslána v plném požadovaném rozsahu, tak teda nevím..... Fuck off s něma...
2 pidl: No zatím nijak :-) semínka leží v šuplíku a společně čekáme na příchod teplých dnů, pojedu to venku. Lampy doma bohužel rozjet nemůžu... Poslali to fakt rychle, za 8 dní to bylo ve schránce. Loni dokonce za 7 dní (semena od Nirvany).
biskup:Prosím tě nemohl by si mě napsat,jak objednat přes boutique? Dík.A ještě se chci zeptat,od tý nirvany byla ,nebo je dobrá genetika?co vím od kámošu tak prej nic moc.Já objednal od NIRVANY - NORTHERN LIGHTS minulou středu,tak jsem zvědav kdy to příjde
Jsem to chtěl zamalovat, ale nějak jsem smazal malování ve Windows Pak jsem si stejně řekl, že Vám kolegům může být něčí adresa u prdele a i kdyby ne, tak mi nikdo nic udělat nemůže. A cajti už vůbec ne, s těma už mám své zkušenosti Tak peace v duši.
Ahoj ahoj mám na plánu koupit nějaký semínka od seedboutique.....mám jen takovej problém nemohl byste mi někdo prosim napsat na jakou adresu jim to tam mám poslat? a taky když jim to tam budu posílat v eurech tak kolik mám přiložit peněz navíc za poštovný......díky moc......
mno hle nevim co si mi tim chtěl říct ale už sem to našel vyskytl se mi však jinej problém.......seedboutique má dvě adresy který sem našel a nevim na kterou z nich to mám poslat....dík
1) S.B. Novelties
Unit 2, 22 Eden Street
Kingston-Upon-Thames
Surrey KT1 1DN
UK.
2)
IC Mag.
Unit 415, Reaver House
12 East Street
Epsom
Surrey KT17 1HX
UK