Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No rozhodne tam je lepsi nacpat vic rybek pro zacatek, myslim ze v nejhorsim se nebudou mit moc dobre, tak treba neporostou, ani bych se nebal ze by chciply- asi je lepsi jet ze zacatku na ukor rybek nez kytek, nez se utvori rovnovaha
Naprosto souhlasím. Já věřím v rovnováhu. Podle mě to je jeden z nejzákladnějších principů. Roznováha je všudepřítomná a snadno dokázatelná ačkoli jí mnozí přehlížejí...
hele nas v prirodopisu ucili, ze ryby nedychaj a kdyz jo, tak jde o savce (treba delfina) a ne o rybu....ryba preci filtruje vodu pres žábry a ty z te vody odebírají kyslík ...nepletu-li se?
To máš pravdu. Ale odebírá z tý vody jen kyslík, ne? A to se dá vyřšit okysličováním vody. Celkově to musí bejt vyřešený tak byl správně vyřešenej ten poměr rybky - kytka. Bude to asi moc rybek na jednu kytku. Když sem se koukal na nějaký stránky kde akvaponicky pěstujou zeleninu tak tak měli docela obrovský nádrže. Asi tak dva metry v průměru a metr a pů na vejšku a ten pěstební postor k těm nádržím nebyl zrovna velikej...
Těd mě ještě napadla jedna věc, není to úplně k tématu. Já to potom smažu. Jaký lampy, nebo žárovky, prostě zdroje světla jsou nejvíc podobný slunečnímu svitu. Možná to je ve FAQ ale nechce se mi to moc hledat :-) Díky
Marshall47 - Precti si thread osvetleni.Je tam cela problematika.Jinak slozeni svetla se behem dne meni,takze lampa ktera by dokazala svitit po celej den stejne jako slunicko neexistuje.
Biofiltr neni nis specialniho,nemusis ho mit v zadny trubce.Je to jakakoliv porezni hmota kolonizovana bakteriema.Uz jsem to nekde popisoval.Rybek v akvarku moc mit nemusis,staci par zivorodek.Zivin to bude schopny dodavat dost obzvlast pokavad v akvarku nebudes mit zadny vodni kytky.
Tak sem Ti zjistil ty rybky. Jsou to TROPHEUS MOORI a TROPHEUS DUBOISI. V tejdnu tam ještě někdy zajdu a optam se na ně. Bohužel sem mluvil jen s manželkou toho známýho a ta o tom moc nevěděla, tak snad ho tam zastihnu jindy....
*** Ubírám se jen svou vlastní cestou ***
Naposledy upravil Marshall47 09-04-2006 v 22:21 PM
Původní příspěvek od Marshall47 Těd mě ještě napadla jedna věc, není to úplně k tématu. Já to potom smažu. Jaký lampy, nebo žárovky, prostě zdroje světla jsou nejvíc podobný slunečnímu svitu. Možná to je ve FAQ ale nechce se mi to moc hledat :-) Díky
Ak som dobre pozeral,tak najbližšie k slnečnému žiareniu podľa grafu bola Sulfur light,je to nejaká novinka,dosť drahá,1000W má 130000Lumen(lepšia svietivosť ako MH a imho podobné spektrum),vysoká životnosť-cca 60000hod.,ale 20000hod. mal životnosť nejaký komponent.Nejako moc som sa o to nezaujímal,taká watáž je pre mňa moc,aj cena....a možno podobný efekt by sa dal dosiahnuť s HPS 600W+MH 400W
Tak jak na tom jste? Už dáváte někdo něco dohromady? Je to tady nějaký mrtvý... Já už se snažím kompletovat věci na malej akvaponickej systémek, ale brzdí mě hrozně peníze... není jich nikdy dost :-)
jinak je to lepsi zdroj nez ta co sem hazel vcera(sem chtel dat tenhle ale asi se mi nevlozil do schranky tak sem nahodil jinej odkaz nez sem chtel.... http://www.aquaponics.com/InfoAquaponicsFAQ.htm informace o vsem ohledne aquaponie
btw ta anglictina je tam fakt easy............
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............