Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak co sa mna tyka ja by som bol velmi rad keby sa nejaky internetovy growshop zriadil aj na SVK......ja by som ich sluzby na 100%wyuzival samozrejme pokial by boli spolahlivy.....tak vsetci kompetentny co by zalozili ten growshop tak drzim vam palce a dufam ze to bude hotove co najskor.....keep growing
Zdravím, chcel by som sa spytat ci je na Slovensku nejaky growshop kde sa daju kupiť nejake sodíkovky. Pozeral som do FAQ aôe je tam len zoznam českých growshopov. O greenspirit.sk viem ale tam maju nehorazne ceny. Poprípade by ste mi mohli poradit aj nejaký český obchodík, ktorý zasiela aj na dobierku na Slovensko. Ďíky všetkým.
ja zas odporucam http://www.elos.sk/ je to obchod z elektronikou v Piestanoch skvor velkosklad... a ked tam robia este ty co tam robili pol roka dozadu tak za brcko mate polovicnu cenu alebo peknu zlavu mne dali sodik komplet lacnejsi asi o 400sk pohoda tipci poradia podcim to pestuju oni ake maju skusenosti atd...ale zas tam nepridte ze"ja cem pestovat doma travu a potrebujem lampu" otukat si treba kazdeho a rozhodne pokial si to mvozte dovolit tak budte diskretny =o) peace
treba objednavat z ceska... raz za cas , viac, aby sa oplatilo postovne.. oni su seriozny. vedia kto je to zakaznik... greenspirit poznam dlhsie, ale teraz je s nim akoby koniec?
Zdravim,
Objednavali ste niekto uz zo stranky WWW.BIOHOBBY.SK ?
Maju tam dobre ceny lacnejsie ako konkurencia a je to pomerne novy obchod.Maju aj reklamu tu na growery.
Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.
No thak to by aj mna zaujimalo....inak semena niesu zakazane na Slovensku...takze..by sa v podstate mohli normalne predavat ..zacinam rozmyslat nad objednavkou