Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dredik:
Zelený list (3:22)
hudba: Petr Šturma
text: Petr Šturma
V dubnu se musí zasít zelený list
V květnu se musí zalít zelený list
V červnu musí vyrůst zelený list
V červenci se musí hlídat zelený list
V srpnu musí dozrát zelený list
V září se musí sklidit zelený list
V říjnu se musí sušit zelený list
V listopadu se musí balit zelený list
V zimě se musí kouřit zelený list
Z jara se musí kouřit zelený list
V létě se musí kouřit zelený list
Na podzim se musí kouřit zelený list
Zelený list, kouzelný list
...
dik, uz jsem si to stahla.
A kdyz jsem byla mala, tosh mi maminka zpivala
,,Andulka v konopi moooooocila,
zabka ji do kapsy skoooooocila..."
dal si to nepamatuju, ale jak vidite, tak sem mela prupravu od mala
dredik - to je pravda a je to i aktuálnější, dneska přeci jenom už moc lidí konopí nemáčí , kdežto třeba já močim v konopí v outdoor sezóně docela často
Tak vidis A pestuju se vubec u nas este nekde technicky ve vetsim?Co vim, tok se to nevyplaci, vsechno chodi z Nepalu, skoda, takovy konopny lany podel silnic...
dredik - no jasně a podnikavci na to dělaj nájezdy a pak to prodávaj jako super holandskej matroš a navíc - za super cenu , před lety jsem koupil celou zavařovačku takovýho super kouření - byla jenom za 300 , ale dlouho nevydržela, po 10 minutách byla v popelnici. Ty podnikavci tim zaplavili celý město a okolí - po čase jsem se dozvěděl, že jim za to někdo šeredně namlátil.
dredik - to mě rostou pod rukama takový věci, že se mi někdy nechce věřit ani jim (teda jen do první ochutnávky
PS: Aby nás někdo nenařknul, že tu zaplevelujem téma příspěvkama mimo mísu, takže rychle musíme přidat nějaký m-hitovky
Prší, prší, jen se leje,
seminko už nakličuje,
zasadim ho na půdu,
at mam velkou úrodu!
Travička už naklíčila,
aj poupátka vyrašila,
už ji zbývá jen sklidit
a potom si zahulit