Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v zadni rade kytek mam na keramzitu nejake bile pevne kulicky.Mezi prsty jdou rozmacknout.
Nemel jsem to tak blbe pojmenovat,tohle je fakt valka a ja prohravam :-(
Mam duvodne podezreni,ze tam dole v hline nekdo bydli
puljec:s bilyma kulickama to bylo male nedopatreni-je to vyplaveny perlit,zadni radu totiz zalivam jinak nez predni :-)
no,ale v hline mam hafo nepratelskych jednotek.Vcera jsem koupil dursban,ale po te co jsem si precetl bezpecnostni pokyny,mam pocit jako bych si domu donesl plutonium a mam strach tu pandorinu skrinku otevrit.
Je to fakt tak horke,nebo to tam muzu nejak narychlo mrsknout(bez gumovych rukavic,respiratoru a tesnych ochranych bryli) a vetrat a vetrat?
je to insekticid
abych mohl ostrihat vsechny napadene listy,musel jsem sundat pletivo.Odsmikal jsem i casti palic z nejvic napadene kytky.Vsechno jsem to postrikal kuprikolem,pod keramzit dal řadne drcenych skorapek a pritlacil trochu vic hnojiva.
mel bych postrik kuprikolem po par dnech opakovat?
cau,nevim jestli je to nejaka haluška,či sugesce,ale zda se mi,ze do zlutych listu se zacina napoustet listova zelen:-),plisen se na zadnych novych mistech neobevuje,klep,klep
edit:palicky nejsou moc velke,ale cvaknu je tedy s nejakou sirkou:-)