Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravičko tak dnes mi prišli led
objednal som100 ks s poštovnym ma vyšiel kus na 4.50sk
su to 660nm 5cd uhol neviem asi 30°C
poslem aj nejake foto budu len z mt nič moc ale aspon daco
niekedy na novy rok
inac štastne a vesele a k+ do noveho roka vela špeku prajem
Tak takhle vypadaj moje kytky pod ledkama 2 týdny od data, co sem dal naklíčit semínka. Ta větší je trochu žlutá, ale bylo to tim, že byla v mezeře mezi 2 světlama, tak sem ji dal na světlo a už se začíná znovu zelenat.
Mám takovej dotaz. Ta větší má už 3 patra a leze 4. Neměl bych to zaštípnout FIMem, nebo ji mám nechat růst normálně a z vrcholku udělat řízek na poznání pohlaví... Při kterym patře už ten řízek můžu udělat? Díky
Mohl by se k tomu vyjádřit nějakej 70W sodíkář nebo úsporkař? Podle mejch výpočtů by tohle mělo mít přibližně stejně grlm jako 70W sodík.
Čim víc se zabývám diodama, tak tim víc nacházim chyb, který sem udělal, tak snad Vás brzo seznámim s matkárnou, která bude vycházet z poučení (LED clone cube 30x30x30 kde bude 10W diod) a časem bych chtěl udělad LED grow cube 50x50x50, kde bude 30 až 40 W ledek.
Mas to krasne ale te roboty stim Podivej tady mozna ze ti to pomuze k dalsim pokusum http://www.flajzar.cz/soucastky1.htm
1 vysocesvitiva led nahradi hodne obyč led - a hlavne v jednoduchosti je sila!!!
Tak sem nechal kytičky 3 dny o samotě a docela to přižily... Ikdyž bylo kolem nich nějak hodně malejch mušek a ta menší kytka je nějaká přichcíplá, ale tý větší se daří dobře...
Vencass: Zas tolik prace to nebylo, diky za link, ale tyhle potvory jsou docela drahy a nemaj potebný parametry.
Jak sem udělal ten FIM, tak to vypáda nějak divně (viz foto).. nezmršil sem to náhodou? Jinak ta větší kytka už asi 5 dní pěkně voní, když k ní čuchnu a ta menší vůbec, čim to je? Nedá se náhodou poznat samice/samec čuchem? (asi je to úplná blbost, ale zarazilo mě to)
Letos mi taky dve vetsi kytky zacali vonet driv nez jedna mensi a rikal jsem si ze to budou dve krasne samice a buch a byli ztoho dva samci a z te mensi byla samice.
Risan: Dej do hledání "diody" a vyjedou ti všechny led experimenty... v několika je vidět graf citlivosti chlorofylů na záření určitejch délek... a třeba na 660nm je chlorofyl A nejcitlivější...
Tak mám další aktualizaci dění ve skříňce. Větší kytka krásně roste, ikdyž teď po zastřihnutí se trochu zastavila a vůbec nevim, jestli se FIM povedl. Zato menší neroste vůbec a má takový sklopený listy. Bude to asi tim, že se mi do skříňky nastěhovaly smutnice a jejich larvy mi likvidujou kořínky... Asi to bude ze substrátu Agro pro pokojové rostliny. No snad to kytky přežijou a smutnice brzo zmizej...