Host
Host
|
Lidi hulení opravdu ovlivňuje a je jen na nich, jestli pozitivně, nebo už negativně. Rozhodně ale nesouhlasim s tim, že huliči jsou větší pohodáři a lepší lidi. Pohodáři možná-protože jsou línější, apatičtější a ztrácej zájem o okolí. Nejsem na tom tak špatně, ale moc dobře si uvědomuju, jak mě to poznamenalo, i když si myslim, že v mnoha směrech "jdu dopředu", na to ale hulení nemá vliv. Ale co se týká ztráty motivace, lenosti, ztrácení zájmu o takový ty drobný zbytečnosti, co dělaj každodenní život pestřejší, o tom vim svoje.
Nervozita až agresivita-normální, nemusí to bejt ani bůhví jakej hulič, stačí každodenní rituálek a po roce po dvou uvídíte tu nervozitu, když neni co do huby.
Další věc-já se hulení stydim-teda za to "častější". Asi proto, že si skutečně jistou závislost uvědomuju, 2 dny abstinence a 3 den chutná špek nejlíp v životě. Proto se za to taky stydim a nemam potřebu křičet do světa, jak je skvělý hulit, jak by to měli dělat všichni jako já. Ale třeba jednou za měsíc-no problém, doporučim každýmu.
ve vládě seděj lidi, co normálně hulej-sice občas, ale nějakou tu zkušenost maj. Myslíte, že má někdo zájem propagovat legalizaci? To je dost kontroverzní téma a takovej krok by byl pro přední strany sázka do loterie. je to tak jak je-hulte si, pěstujte si doma, hlavně potichu, aby to nebylo moc nápadný a my vás necháme bejt. Podle mě je to ideální. Z vlastní zkušenosti neznám nikoho, kdo by s tim měl nějakej problém.
|