Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele rastafan jestli ti takhle rychle hnednou chloupky tak to nemusi nic znamenat ale taky to muze znamenat opyleni od samciho kvetu z hermafroditni kytky ty chloupky by totiz meli byt jeste porad bile ale jestli jich nehnedne moc tak je to v poho a nic se nedeje
Čau hoši,omlouvám se ale teď sem teprv přišel z rachoty takže jsem trochu pozadu,2 deth:s těma hermíkama je to dost pravděpodobný,no ale uvidíme co z toho nakonec bude za materiál - příště seru na experimenty a držim se osvědčenejch postupů.Možná to bylo tou reflexní UV zářivkou nebo prostě jenom proto že měly světlo v noci,ale teď už je pozdě Bycha honit.
2 Papaja:sorry,ale moc sem ti v tý poslední odpovědi nerozuměl,zkus bejt trošku konkrétnější,díky a zatim se mějte klucí.
PS:chtěli byste vidět ňáký fotečky??? :-)))
no,je to tak asi půl na půl,možná se taky už moc žhavěj,ale s tim už toho asi moc neudělám - neni místo,příště je budu muset dát na květ aspoň o 14 dní dřív.Ještě ňáký makra tam je to o něco líp vidět,zatim čus!!!
chtěl sem se zeptat,používáte ještě jetou hlínu nebo jí vyhazujete?To víte,sklizeň se blíží a já se nemůžu dočkat 2.kola,myslíte že stačí pěstovat v truhlíkách? čau čau!!!
rastafan-hlinu vyhod (nebo schovej na rajcata a papriky) kazda varka by mela mit novou hlinu a hlavne vydezinfikuj celou pestirnu hlavne kvetinace.
v truhlikach se da pestovat v pohode (lepsi rizky)ale kdyz samce jen odriznes a nevytrhnes s korenem tak se daj truhle v poho
nazdaaar !!!,jsem tu dnes opět se svými miláčky v 25.dnu květu.Dneska jsem vypnul všechny dodatečný zdroje světla(dvě 18W zářivky coolwhite,jednu 45W úsporku a jednu 20W úsporku),protože je tam nesnesitelný vedro a oni přece jen trošku topí.Měřil jsem teplotu u vrcholků a bylo tam 39°C :-(
ahoj,tady se můžete podívat jak začínaj pomalu cukrovat,jedna se taky pěkně sežehla vo tu jednu zářivku jak se oní opírala :-( ale snad se ještě trošku vzpamatuje.
Myslíte,že kytkám nevadí když je teplota nahoře 31-33°C ? a na jak dlouho to ještě vidíte?(baj voko) Dík.mějte se a ať to roste!
Tak dneska jsem koupil konečně silnější větrák na odtah - 105m3/hod. - 220V a 12V auto otočnej větrák dovnitř pro holky,tak když zejtra zbyde čas,tak to tam nakéruju a sbohem vysoká teploto! ´=)