Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec chtel bych objednat nejake osivo ze seedbotique nebo z Nirvany ale nevim vubec jak na to mohl bys te me nekdo poradit a nemam ani objednavkovy formular tak vas moc prosim o radu. Diki moc a čest vsem!
to joeart:
hele nejsem zadna lama akorat poprve objednavam a nedavno jsem se zarigistroval tady na groweru. Ted jsem se zacal vic venovat pestovani marijuany nez jeji huleni :-) (to neznamena ze si nezahulim hehe). Nemam ve zvyku se delit o to kolik mam roku ale udelam vyjimku - 18. Jeste poradne newim jak to tady na groweru chodi tak sem se proste jenom zeptal od toho tu ty fooora jsou ne?
Naposledy upravil bonecracker 04-12-2005 v 10:52 AM
mno nechcem strasit lebo fakt ze mas 17 znamena ze si klamal pri resgistracii zaco mozes dostat bann tu na groweri ... mno a mat svoje meno a priezvisko len tak k dispozicii je pekna haluz hlavne ked pises ... a pochybujem ze niesi lama lebo kazdy clovek fungujuci na forach vie ze najskor sa hlada a az potom ! sa kladu otazky...
to metalsodik - když vyhraju aukci na seedbay, tak co musim udělat? Poslat pouze dolary? Eura nechtěj? Adresu, kam to poslat mi dají? Ze seedbay sem si nenechával ještě nic poslat a zrovna soutěžim v jedný aukci, tak se chci informovat.
ses asi blba(y) nemela bys asi hulit tu travu podivej se laskave do meho profilu vubec nemas sanci to dokazat...zadne pravidla sem neporusil a to ze tu zverejnujes nake sracky. A vubec nebudu se s tebou bavit o takovych hovnech od toho grower neni.
to joert:
uz sem to precet ale stejne jsem objednaval pres www.seedboutique.com mozna lama jsem protoze pestuju teprve druhym rokem ale jak jsem rikal uz pred tim musim se tu na groweru aklimatizovat