Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to mě tak napadá, jak se můžete dočíst na úplném začátku mýho threadu, mam tam několik druhů kytek a podle fotek jednoduše usoudíte, že rozdíly ve vejšce některých z nich jsou opravdu k naštvání...
myslíte, že by mohl existovat nějakej způsob jak to trochu zmírnit, sice si to nějak nedokážu představit, ale když to bude v rámci možností klidně to zkusim.. fakt mi to zlobí...pište
zvedli jsme podlahu, aby sme mohli dát zvlhčovač pěkně pod kytičky... je to tak opravdu mnohem lepší, a tyky mnohem přístupnější!
na pár fotkách je krásně znatelné zpoždění některých kytek..
to mě fakt točí!
zvlhčovačka jede na 1/3 výkonu a opravdu jen občas...
s tou vlkostí je to podle mě taky pravda,ale už sem slyšel i pár opačných názorů... zajímala mě rekce zdejšího osazenstva...
doufam, že se ještě někdo připojí
zdravim moji drazí pěstitelé...zase sem ztropil pár foteček...už tu všichni jen čekáme, až se to uchýlí ke zdárnému konci... popravdě, slintáme a slintáme...
zajímaly by mě vaše názory na to kolik toho asi tak bude...
jen se kochejte...
Nazdárek.Vlkost samotného vzduchu v místnosti se pohybuje dost vysoko.Když zapneš topení,snížíš vlhkost v místnosti dost znatelně,ale není to dobrý pro organismus.Trpěj třeba sliznice.
Tady je graf vlhkosti přes den venku v těchhle dnech,až sem sám překvapenej,jak značně se vlhkost mění.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -