Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem to ještě možná trošku zlepšil.Vzal jsem hedvábnej šátek a nasadil jej na vršek sklenice.Takže dám listí a zbytky z kytek do sklenice,zavřu "víkem" z hedvábí,dám do mrazáku.Následně horizontálně protřepávám a když už je hodně vyklepáno,obrátim vzhůru nohama a cukruju skuff,ze kterého následně dělám shit .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
yo yo. dalshia super metoda....ja to rieshim jaq tu niekto pisal ze to da do tej nadoby na zranicu, potom do mrazaku, potom ttrepat a trepaaaaaaaatttt- vysipat vytriet prstom(z prsta to zoskrabem dobijacim kuponom na mobila-straty su fakt min)..... hlavne sa mi to stale uplne v poho zlepi, len to dam do maleho pytlika a mackam.....
PS:davate si tu fajnovinku cistu cez sluknu resp. nake bongo, resp shpeq s tabacikom???
Původní příspěvek od virgill btw jestli ste zastanci sitek a presivani tak uz se asi pidite po co nejemejsim nanositku dostatecne velikosti. tak vam prozradim ze se prave na jedno divate (pokud nemate LCD) v monitoru s obstojnym rozliseni je mrizka ktera ma dost mala (zjistete si roztec bodu) oka staci sehnat nefukcni monitor a sitko jemne (KRACH, BUM, BAC) vypreparovat vytvarovat a sypat.... ja sem jednu dobu sypal prez tv mrizku dokud nezrezla svina jedna
Roztec bodu byva myslim nejakych 0.25 mm, coz je 250 mikronu (mikrometru) a to jsou prilis velka oka. Pytel s nejvetsimi oky u bubblebagu ma oka 220 mikronu Na druhou stranu za nim je pytel ve kterem je uz hash, takze vlastne ok.
Chtel bych taky trosku prispet do debaty...
Jednoducha pomucka pro vyrobu prvotridniho kase.
Vytripacka
Co bude potreba: Pet flaska{ci jiny predmet podobneho tvaru},lepici paska a specialni sito co pouzivaji autolakyrnici na michani barvy{da se zakoupit 1m vas vyjde na par kc}.
Sito je naprosto specificke,nevim jake ma presne rozmery,ale po zhotoveni Vytripacky je vysledny produkt cista hnedocerna pryskyrice bez jakekoliv zelene ci zbytku listu!Krasne jde hnest.{Je to provotridni kasis neb shori uplne na popel a krasne buble}
takze strucne jak na to: Od flasky odrizneme dno a cast hrdla.Vlozite sito a zalepite izolepou.Jinak sem tam sype konopi z jedne strany,kterou si musite udelat uzaviratelnou..Vysledek viz obrazek
Jinak na vytrep sme pouzivali prvotridni vzorky ktere sme nasadili do kukurice a nechali mohutne oprcat..Cim vic melo konopi seminek tip lepe,neb semena perfektne,pri trepani mechanicky rozbijeji strukturu sisek.
Doba na gram hasise je tak 5 min trepani{prvotridni kvalita po 3x praskach sem mel halucinace }
Ehm.. Já sem někde čet, už ani nevím kde taky jeden recept. Do předu říkám, že sem ho nezkoušel takže nevím jestli to funguje ale zní to docela věrohodně. Výhodou je, že podle tady toho se dá udělat haš i ze stonků (v podtatě z jakékoli části rostliny).
Vezmeme tedy usušený materiál a rozdrtíme ho (např. mixérem) na prach. Prach nasypeme do zavařovacích sklenic a zalijeme alkoholem, ve kterém se THC snadno rozpouští (určitě je nejlepší čistý líh a dá se použít i technický, který stojí okolo 30kč/l). Sklenice uzavřeme a necháme luhovat aspoň 14 dní za občasného protřepávání. Po čtrnácti dnech ten nálev zcedíme přes hadru. Zelený rozmočený materiál vyhodíme a zůstane nám jenom ten líh. No a ten se musí odpařit. Buďto na sporáku (!!!ELEKTRICKÉM!!!) anebo jenom tak na sluníčku. No a nadně kastrolku zůstane ten hašiš.
Jestli byste to někdo zkoušeli tak mi určitě napište PM jestli to funguje.
ja chci letos delat hasis.palice trochu nastriham,potom povarim ve vode
(kvuli promene kyseliny v thc).nasledne precedeim udelam placku,dam zmrazit a zmrzle nastrouham na struhadle nebo v mlinku na strouhanku.tim zabranim lepeni ruk.drt nasusim,a potom uz postup jak pres sito.
Metodou mrazení se mi podařilo vyrobit tenhle hašišek
Do takhle tuhého skupenství jsem ho dostal tak, že jsem pryskyřici dal do sáčku od sušenky, oblepil izolepou a strčil do vroucí vody, voda se mi tam ale trochu dostala a pryskiřice zhnědla a dala se formovat do požadovaného tvaru...
2 invalida: a co kvalita??? jak to zkuruje z listi??? my jsme taky delali hasis z listu outdooru a delali asme ho v troube atd... ale moc to nezkurovalo ale chut dobra. a co ten tvuj???
Jo, tak ja naplnim asi pul zavorovacky, nebo i miin, vic neee! Dam to do mrazaku, pak to vytahnu co nejvic zatrepu pak setru prstem z vycky a ze sten sklinky caras a dam treba na nuz, takhel to opakujes nekolikrat, dokud to dava...! Z pul zavarovacky muzes mit i 2-3 gramy hodbne kvalitniho hnedeho hasise. Pokud se trochu rozpada, tak to nazhavim zapikem a znacknu!