Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to teda hledím.. taková paliczka ... to mě ůplně rozbilo... to za chvíli sklízíš ne co te to ten "Kazachstan" ? To musí být nějaký kotel early early model.. vypadá to jako bys tu kýtíz přesunul o měsíc dopředu... není už září ? fakt mazec, za tuhle rannou parádu máš K+ (samozřejmě i za ty ÁKá 47)
dovolím si tě pokritizovat....uzavírat květiny do neprodyšného prostoru je prostě nesmysl...ok nic proti zatemnování, ale myslím si, že tímto způsobem spíš ublížíš než pomůžeš....květina potřebuje čerstvý vzduch....zkus se do sudu zavřít na 12 hodin, třeba pochopíš, o čem mluvím
papaja: Dakujem za kritiku.No vlastne v tych sudoch som to zatemnoval tyzden,teraz to prenasam do dovnútra pretoze sa uz do sudu nezmesti takze uz ma moja kvetinka cerstveho vzduchu dostatok
Asi pred tyzdnom som ho prestal zatemnovat a uz pekne kvitne
Zohnal som uz aj OBM-ko,tak teraz to striedavo prihnojujem nim a guanom co sa mi zda ko celkom dobra kombinacia
A len tak pre porovnanie detail palicky kazachstanu...Myslite ze by som ho uz mohol skosit?
Teraz asi pockam kym bude par dni lepsie pocasie a zacnem asi uvazovat o sklizni
Moja stale oblubenejsia kvetinka zacina dost intenzivne vytvarat palicky
Na detaile posledneho obrazku je vidiet ako sa pekne olepuje trblietajucousa zivicou
A je to v Pi**.Dajaka svina mi vytrhla moj AK-47.To je drzost ked pridu este aj do oploteneho dvoru
Ale musel to byt pekne hlupy clovek ked si ani nepockal kym to dozreje
corkari:
Z bezpecnostnych dovodov som sa rozhodol skosit uz Kazachstan.Ten si corka asi vedla nevsimla alebo sa chcel ten magor vratit na druhy krat.Takze som ho premiestnil na den do tmy a zajtra skosim.
Nastastie klonu AKcka sa dari dobre takze este raz kosit budem
hej fakt úbohá hlúpa demencia to už sa nedá ani chápať taký kerík by bola bohatá pláca a práca zbytočna namiesto toho,,, no nič treba rozchodiť a lepšie siete rozhodiť nabudúci rok už sa takto odfajčiť nedáš a lepšie ťahy zahrášk+ za poslednú fotku