Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chlapi ,je to vo FAQu ,,tam si to najdete ..som to kukal a zrkadlo odraza najmenej svetla ,tak ci tak budem muset skocit do greenspiritu kupit tu foliu ...
no u mna po tyzdni boli o trosku vacsie... nepamatam si presne ale myslim ze uz mali druhe poschodie...
no ja som si zasadil rastlinku teraz ma uz asi meter po mesiaci... ale je to o nicom si poslem nejake ine semena. tiez som to prehnojil Nkom a zacinaju zltnut listy... kedze som mimo domu nacas tak s tym nemozem ani nic urobit... mozno o tyzden nieco urobim. dufam ze nebude neskoro.
nazdar wincoo:
na začiatok daj len štvrtinku tej odmerky čo je pri kristalone-do 2 l vody.nie viac!!! potom uvidíš,ako sa tvária a podla toho sa zariadiš.
ať se darí:-))