Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2lubo: cus, no takže rostlo to 32 dní a teď to kvete 4 dny, tzn zatim to ma za sebou 36 dní (tzn. přibližně 3 110 400 sekund ). A k těm květináčům, tyjo tak nevim kolik maj litrů, ale hrana je 22cm. Inač díkes a sem rád, že se kyti líbí. Čus.
čus kolego strašně moc a to myslím vážně obdivuji to jak si ty kytky rozjel jak se ti patrovali jak se větvili prostě nádhera zcela bez debat K+ měj se a hodně zdaru
dakujem a hlavne za tie sekundy:-))
hrana je 22 cm,ale výška je neznáma a aj sklon v uhloch:-) predstav si toto:kolko litrov vody by vošlo do tvojho kvetináča,alebo ,kolko by tvoj kvetináč vytlačil vody,keby si ho ponoril napríklad do vedra.len tak približne.dakujem .to vieš že sa mi tvoja dzungla páči-je to krása:-))
Čus všeci, díky za tu chválu a K+, sem velice potěšen.
2 luckyBOB: jj, občas když nejni čas, tak to postřikuju i za světla, myslíš že to vadí? Sice ty kapky můžou fungovat jako lupa a vypalovat do listů tečky, ale zatim sem nic nezpozoroval. A taky podle mě je důležitý zachovávat tu tmu (uplnou), když kytí spinkaj, takže asi tak.
2 lubo: Mno takže k těm květináčům, myslim že maj tak pět litrů, ale esli to chceš vědít přesnějc, tak sem si pro tebe připravil obrázek, jak to asi vypadá a můžeš si to vypočítat Jináč sem je kupoval v Baumaxu a jeden stál 39Kč, ještě sem je trochu zespoda upravil (resp. vyvrtal pár děr na lepší vodtok vody, ale možná to bylo i zbytečný) a bylo. Zatim si je musim jenom chválit. Snad ti tyhle info budou stačit.
Takže vážení přátelé, dnešní fotečky přicházejí. Inač sem konečně objevil vyvážení bílé na foťáku (sakriš, vždyť já neměl ani čas prokoumat, co ten foťák umí ), takže se trochu zlepší vypovídací hodnota fotek, ale spíš asi ne a eště k tomu to nejspíš zase zapomenu, takže se to zase vrátí k zažloutlejm fotečkám (ikdyž mě se docela líbí, aspoň to nevypadá jako pod zářivkou). Tak dikes za pochvaly a čus.
cao..k tomu zalivani..no urcite to ty listy musi docela nicit kdyz to postrikas a ted nato sviti to 4kilo tak to je docela nahul pro ty listy..sice to nepoznas na oko ale at uz muzeme nasem milackum doprat neco lepsiho UDELEJ ME TO..a ted nevim jestli tam mas zvlhcovacku..mas?..ani nevim.. tak jestli jo tak to mas vyreseny uplne nejlip..a nemusis nic kropit...
peace
2 luckyBOB: caio, takže bohužel nemam zvlhčovačku (takže kropim, a asi eště chvíli kropit budu, pač mam teďkon jaksi větší finanční vydání, ikdyž je to jenom zasr*nejch 750,- za tu zvhlčovačku), inač asi je to fakt, že dostávaj listy na prdel. Což se ale da dělat Ale každopádně je pravda, že když můžem miláčkum dopřát něco lepšího, tak do toho. Třeba mě se stává, že když du vokolo gshopu nebo zahradnictví, tak mě vždycky napadne, esli bych neměl něco přikoupit či tak (a to chodim kolem těch shopu dost často )
Jo a takhle přišla na návštěvu při focení naše kočička, menuje se Kyvadlo
A také to náležitě okomentovala:
Foto č.1: "Á, copak to vidí mé oči"
Foto č.2: "Hmmm a jak to krásně voní"
Foto č.3: "Joj, tak se na to kouknem z blízka, ale ať mě nikdo nevidí!"
Foto č.4: "Heh, parádní pohled takhle zespodu což Čurby?"