Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bubik: Davkovani 1:1000. = mililitr na litr vody. Ja daval cca 2,5-3 ml, protze venku je vetsi korenovej bal, masa hliny... Ja osobne jsem v prubehu cca 11 dni dokvetu aplikoval 2 zalivky FS-1 a 3 den, pak jen voda a kosa. Objektivne se mi zda, ze kytky zareagovaly vic na tu prvni zalivku, takze si myslim, ze neni potreba FS davat vice.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Neva, už je to tak, mělo by se experimentovat, co???
Tak buď to potvrdím, nebo vyvrátim.... uvidíme!
W.
P.S. ale kdyby jsi odpověděl dříve, nedal bych to....
no kazdopadne bych dal jeste tyden jen FS a cistou vodu.ten ripen sem daval proto aby mi ty vrchy uz dozrali,a uz sem nestihl dat final,takze chut byla hrozna
Podivej, myslim že když pojedu v bublaku flushing tak 5 dní, tak možná by se to mělo stihnout vyčistit, co?
Možná ještě do toho přidám enzymy, at je čistka účinější...
W.
enzim uz bych nedaval kdyz to stihnes tak jen cistou vodu. A tesne pred kosou bych to projel vodou stahlou na 5,6 a 0 C stupnu,projevi se vetsi orosenost,dat ji takovej sok a otocit korenem ))
mas se to udelat na par sekund cistou vodou o ph 5,6 a teplote presne 0 stupnu,ja teda skurvil asi dve kytky nez sem zjistil ze staci ten vytrhlej koren jen omejt v te ledove tristi,jednu sem pred trhem zalil a to bylo na picu. Pak sem to tim jen procitil od kokosu a bylo to videt.Ovsem je to doporucovane jen pro hydro ne pro kokos.