Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a jéjé první problémy a taky první zdržení ale co se dá dělat snad ty matky někdo jiní udělá
to Bensee: jen hlína perlit peroxit a dobrá vlhkost a taky zřejmě kvalitní semena jinak tenhle postup doporučuje většina seeds banek
Dudušek: ja se toho klidne ujmu...stejne bych udeal to samy, kdybych dostal semena nebo řizky..., tak proc to neudelat rovnou pro vice lidi...?! Pokud nesouhlasite, je mi to u prdele..., ale chci dostat to co mam dostat zatal
to all: moriss se ozval jako první a taky se toho ujal, jak jsem předpokládal, takže hned, jak mi pošle adresu, tak mu to posílám! Ještě jedno sorry, ale.....
semínka jsem posílal minulý týden doporučeně morissovi, ale ještě dodneška nedal vědět, co a jak! Psal jsem mu i 2PM, ale neodpověděl, radší se hned opojil:-( takže nevím, jak je na tom! Vím na 100% že je musel v pátek dostat!
Ok, ale bohužel jsem ho na groweru o výkendu viděl a nic, ale budiž, zatím to nechávám být! Jen mě to štve, abych nebyl za největšího sviňáka:-) Snad se ozve:-)
TO BENSEE: to mi příjde dost netaktní a taky dost nelogické to co jsi napsal myslím že je pár lidí kteří na něj mají kontak tak by mu to podle mně za to nestálo ale nechci být najivní
věřím že nejsou ale měli by se začít strat kde ten dopis skončil oba by měli zajít na poštu a zeptat se a taky doufám že to dudušek pojistil já když jsem to posílal jemu tak to bylo pojištěné na 3000kč a stejně tak to pojistil mury když to posílal mě tak pánové dejte se do hledání není to věc za 100kč
Tak ahojte, chtěl bych se veřejně omluvít morissovi, ale není to jeho chyba! Byl jsem na poště a našli ten doporučený dopis a hned ho posílají, takže ho morissi příští týden očekávej:-)