Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoši serte na hormony a pěstujte normélně. Chce to dobrou odrůdu a pěstovat se sračkama jako je Superbud,stačí že to žerem v potravinách tak to necpěte ješte do trávy
tak hošánci nevím jestli mi nenaroste třetí oko, ale palice jsou fakt o dos větší, no teda rači jenom větší. letos jsem skoušel SUPERBUD poprvé na Passionu a tam kde sem ho použil tak byly palice fakkk větší(tak o třetinu+,-)
......... a právě sem zkouřenej a třezí oko zatím neroste.........ja sem naprosto spokojen
tak to nevím, ale přes net to je naprosto v poho. zkus nějaký slov. stránky a když se ti nepoštěstí tak cs stránky. já sem to tak před 2 měsícema sehnal tady Mladý pěstitel . (to se ale vopakuju)
ale prachy chtěj poslat předem(já to uďál a naprosto v poho)
novinky jsou...
1.v mladym pěstiteli ho maj ale pokud neuděláte nákup za víc než 2000,- tak vám ho nepošlou. fuck... musíte cestovat
2.na žižkově ho mít budou... slibujou, prej to daj na net až bude.
jinak k tomu, že se po použití z kytek stali hermouši, s tím jsem se nesetkal, ale viděl jsem kytky, který byly pokusně přelitý...
mazec vypadali, ale hlušina.
Já bych to přirovnal ke steroidům nebo anabolikům pro kulturisty, =vyžene to hmotu ale na síle přidá málo.
můj názor tedy je použít, ale rozumně rozumně. oni píší 1až3ml na litr.... max bych dával 1,5ml. pak jsou nádherný výsledky.
já to používal a nemůžu si stěžovat,výsledek byl nadmíru uspokojující,flushingem jsem se toho trochu zbavil,chuť vynikající a účinky jakbysmet.....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
to vochomurka> mě v hydroponicusu.... zase říkali něco jinýho. . že S. přivezou. jen co ho někde najdou. ....a že ten přípravek supershooter je strašně krutá chemka, už jenom to, že je v prášku!!... nevim nevim.
Jinak, kámoš pojede tenhle týden do plzně,, tak mi ho snad přiveze. měj te se. grow grow
to Firestarter:mě se to nestalo ! a kytky byly luxusní....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Nj. kazdej mame hold jiny zkusenosti, me se stalo tohle a co jsem koukal na OverGrow, tak nejsem jedinej, tak to sem pisu, aby se pak lidi nedivili a rovnou nechteli ty kytky vyhodit, kdyz uvidi jak je SuperBud zohyba. Do mesice to bylo Ok (na vyrobe palic to nic nemenilo, jen estetickej vjem byl horsi).
Z tou chuti asi nebudes moc narocnej uz sem kouril par modelu po pouziti SB a zadna chutovka to nikdy nebyla
haha to si delas prdel ne nekdy porovname modely
Ty si kouril meho zraloka?Tak neurazej,bo ti ten granat co mas v avataru strcim do p....
Krom SB jsem hnojil alga kvet,kvet. stimul.,P-K,final solution,postrik pytaminem.
+14-ti denni flushing.
Jo a je to out
Naposledy upravil františekzeleny 28-02-2006 v 17:47 PM