Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takhle teď jsem četl asi jako všichni tady na groweru, že v tom novým zákoně bude stanovený, že u sebe můžeš mít Géčko marihuany, což je 20 dávek... Já bych to dvaceti dávkama nenazval, ale to je jejich problém. Pokud budeš mít víc tak to bude asi malej přestupek, protože marhuana je řazená do měkkých drog - konečně! Ale pochybuji o tom, že budou policajti nosit gramový váhy a vážit... A policajti nemaj právo takřka na nic, pokud jim k tomu nedáš záminku. To jsem se snažil jednou vysvětlit mým přiblblým kamarádům. Šli jsme si takhle jednou na dízu (byli jsme nezletilí) a já měl sebou hulení. Najednou auto s majákama, a moji přiblblý kámoši hop a hodili to všechno do příkopu. Já počkal až přejedou benga - samo nám nic nechtěli, a pak jsem kámoše seřval a asi půl hodiny jsme tam za světla z mobilů hledali ve vysoké trávě gripáč s hulením...
Fakt dobrej příběh!! Asi bude třeba provést osvětu teenegerů v ulicích českých. Benga tady opravdu jsou na ochranu občannů. Musí se řídit zákonem, ale mají svoje práva( legitimovat, popřípadě zadržet). Dělají problémy. protože jim zákon nařizuje, ale myslím že je samotné nějaká ganja vůbec nezajímá anebo dokonce sami hulej. Jsou to takyl idi se svými životními příběhy, starostmi a radostmi.
Ked ta chytia zhuleneho nemozu ti nic pokial si nieco nespravil a nepoznaju ta nevedia ci mas take oci napr. od zimy alebo tak.... Nemaju pravo ta brat na testy. Mozes byt uplne kludny
Původní příspěvek od Breinwolf Fakt dobrej příběh!! Asi bude třeba provést osvětu teenegerů v ulicích českých. Benga tady opravdu jsou na ochranu občannů. Musí se řídit zákonem, ale mají svoje práva( legitimovat, popřípadě zadržet). Dělají problémy. protože jim zákon nařizuje, ale myslím že je samotné nějaká ganja vůbec nezajímá anebo dokonce sami hulej. Jsou to takyl idi se svými životními příběhy, starostmi a radostmi.
jo přesně tak
nemusíš každýmu říct
co si vyhulil či vychlastal
i strážníkům by potom to mělo být jedno
ale zasáhnou
když jim budeš chcát ožralej a zhulenej na strážnici
tak radši chčij do záchodu
a kuř si tak
aby na tebe nikdo volat policii nemusel
k tématu:
chytnou-li tě zhulenýho
usmívej se jen koutkama a radši mlč
kattenka :
Neudělali by vůbec nic, konzumace drog není trestný čin, ani přestupek. Trestným činem, nebo přestopkem je pouze jejich držení. Takže pokud u vás najdou sáček, mužete dostat pokutu ( přestupek) pokud u vás najdou sklizen -větší než malé množství mužete jít do lochu (trestný čin).
Pokud u vás najdou kytky, jedná se o trestný čin výroby psy. a tox. latek, v malém rozsahu 1-3roků.
W žiwotě sem neslyšel, že by VB dělala problémy kwůli zhulenosti. Pokud při tom člowěk nemáwá brkem w ruce,řek bych že pohoda. Nawíc, spoustě growerů se stalo,že s nima policatj i zahulil (!). Hlawně klid a žádný stres...
přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...
kamarata co siel raz nahuleny v aute zastavili policajti a dali mu fukat ... samozrejme nic nenafukal (kedze merali alkohol) a tak sa zacal smiat (pako ) a policajt sa ho pyta : co je vam take smiesne ??? a kamos na to nic nic .... no ja ho dobre poznam .... smial sa z toho ze fkuse chodi opyty a nikdy ho nezastavia ....no proste blby maju stastie
inac co sa tyka toho prehladavania ... sice policajti nemaju pravo vas na ulici prehladat, ale maju pravo vas prehladat ked vas beru do auta ... a vziat vas do auta pravo maju hocikedy ... takze istym sposobom s vami mozu riadne vyjebabrat ... ale myslim si ze ked vas neprichytia s jointom v ruke a vy s nimi budete slusne jednat tak vas nechaju ... snad
Původní příspěvek od kvasimodo inac co sa tyka toho prehladavania ... sice policajti nemaju pravo vas na ulici prehladat, ale maju pravo vas prehladat ked vas beru do auta ... a vziat vas do auta pravo maju hocikedy ... takze istym sposobom s vami mozu riadne vyjebabrat ... ale myslim si ze ked vas neprichytia s jointom v ruke a vy s nimi budete slusne jednat tak vas nechaju ... snad
edit neznáme?
Policajti tě můžou prohledat jedině na služebně (pokud to na ulici odmítneš)