Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co s tělem?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Jak se mnou mají naložit po smrti?
Rakev
Urna
Líh
Led
anatomický ústav-studijní účely
Rozptyl
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Belial
Stálý Člen

Karma uživatele Belial - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Tvuj avatar je zpevak z Cradle of Filth, že?
Viděls Cradle of Fear? co ty na to?
Mě to přišlo jako celkem blbost a gdyby tam nehrál Dani taksi to podruhý snad ani nepustim.

Old Post 07-12-2004 v 12:59 PM
Belial je offline   Profil uživatele Belial   Find more posts by Belial   Foto galerie člena Belial   Click here to Send Belial a Private Message   Add Belial to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od loweNature
určite spaliť a dakde v prirode rosypať-kedže neznašam tych sračov čo maju zo smrti biznis.Už som počul aj take palky že za hrob niekto platí najomne teda že rodina platí najom hrobu pre dakeho rodinneho člena-no zdieračstvo.Nemienim zaťažovať svojich blizkych aj po smrti

Chlape to je běžná praxe. Lidi co nemaj vlastní protor na hřbitově si ho pronajímaj. Normálně jako parcelu. Je to svobodná volba pozůstalejch. Dostanou tě v urně a pak se rozhodujou co s tebou. Buďto si tě nechaj doma, nebo šoupnou na placený místo na hřbitově pokud nemá tvoje rodina vlastní hrobku. Myslim, že ty velký kostely to skladujou zadara.

"jako vždy i dnes"

Old Post 07-12-2004 v 13:21 PM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abysmal
Stálý Člen

Karma uživatele abysmal - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

>Belial>
cradle of filth som bohuzial nevidel, lebo som ho nevedel zohnat, ale ked hovoris, ze je to blbost, tak mi to moze byt jedno. ale ich hudba je perfektna, black metal + ambient.
>All>
Sorry, ze som odbocil od temy

realita je dusevny stav cloveka, vyvolany nedostatkom thc

Old Post 08-12-2004 v 23:35 PM
abysmal je offline   Profil uživatele abysmal   Find more posts by abysmal   Foto galerie člena abysmal   Click here to Send abysmal a Private Message   Add abysmal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loweNature
Stálý Člen

Karma uživatele loweNature - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

2 cannabio- dokonca aj moji stary rodičia si predplatili fleka ale podla mna je to zbytočne.Po smrti duša uletí a ostane len schranka potom ostane na mojich pozostalich či spravia po mojom alebo moj popol budu z moralnych dovodov skladovať-alebo ak budu total svine nasypu do presýpacich hodin Snad im stihnem vysvetliť že mi bude stačiť ked si ma uchovaju v spomienkach-viacej ani nemožem chcieť

Naposledy upravil loweNature 10-12-2004 v 11:24 AM

Old Post 10-12-2004 v 11:16 AM
loweNature je offline   Profil uživatele loweNature   Find more posts by loweNature   Foto galerie člena loweNature   Click here to Send loweNature a Private Message   Add loweNature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Tohle je moc psycho..Nikdy jsem o tomhle neuvazoval a ani moc nechci bo z toho dostavam haldy ze jednou fakt umru a to je marastakove tema by meli mit duchodci a ne my!..ale to je fuck a kdyz jsem tak popremyslel tak nejlepsi bude asi fakt ten popel protoze jak se rika Ashes to ashes...a pak bych chtel aby se moje duse usadila nekde kde se mastne huli

Old Post 10-12-2004 v 17:45 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
punkejt
Stálý Člen

Karma uživatele punkejt - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

lulugang:

Člověk by měl vědět, že umře a bejt na to pipravenej... Musí vědět, že se to může stát, protože když pak bude mít na kahánku a nebude na to připravenej, tka nebude schopnej odejít...
Jestlis viděl film Malý velký muž, tak tam to bylo krásně vidět. Ta scéna s tim náčelníkem, jak ležel na tý posvátný hoře a po jednom dni se zvednul a řekl: "Tak asi ještě ne"
Prost o tom člověk musé vědět a počítat s tim... Jinak ten odchod nezvládne...

Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.

-Chalíl Džibrán

Old Post 10-12-2004 v 20:35 PM
punkejt je offline   Profil uživatele punkejt   Find more posts by punkejt   Foto galerie člena punkejt   Click here to Send punkejt a Private Message   Add punkejt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

To je sice pravda,ale připravovat se na to,když je člověk ještě takový mladý?!..ale jinak máš pravdu..a ten film byl psycho

Old Post 11-12-2004 v 12:09 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

........ Příspěvek č. 56

ja chcu byt spalenej (to vlastne sem.... -) a aby muj popel rozprasili na kopci nad zabrehem (rodny mesto) a nebo chci byt mumifikovanej.

Old Post 10-05-2005 v 10:52 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 57

spalit, a rozprasit
nelibi se mi predstava byt nekde v necem

cas je nekonecny a ten obal by se stejne jednou rozpadl

Old Post 14-09-2006 v 20:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Jo spálit,a dát dětem at to daj do hulení,a až budou chtít vidět tátu,tak si zahulej,jak si řikal w tom Kdo hulí,ten umí...to bude hustý...

Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)

Old Post 16-09-2006 v 19:46 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trojbodka
Stálý Člen

Karma uživatele trojbodka - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

...no ja dufam zhebnem niekde v lese cize by som rad v predsmrtnom krci ukazal pripadnemu nalezcovi ci celemu svetu pekny prostrednikovy f.ck off...hhehehe

Naposledy upravil trojbodka 16-09-2006 v 20:08 PM

Old Post 16-09-2006 v 19:55 PM
trojbodka je offline   Profil uživatele trojbodka   Find more posts by trojbodka   Foto galerie člena trojbodka   Click here to Send trojbodka a Private Message   Add trojbodka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 60

mi by se vic libilo kdyby me deti zakopaly v okoli baraku a pestovali by nade mnou kytky.Koreny by me vycucavaly,potomci by me skourili a vydechli na svetlo a vzduch.a taky broucci by si me rozebrali,a larvy ze kterych budou treba motyli.Chci byt pomalu rozebran prirodou.Ale asi se nedozvim,jak to dopadlo :-)

Old Post 16-09-2006 v 20:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 61

Ja jako antropolog budu verny svemu oboru a venuji se anatomickemu ustavu Brno, Kamenice 126/3 zbytky mohou prijit do anatomickeho muzea v Bohunicich(nadheran podivana, doporucuji kazdemu navstivit) a co nepouziji to spalit na prach

Old Post 17-09-2006 v 08:04 AM
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Pokud bych chtěl svým potomkům něco zanechat a to přímo ze sebe chtěl bych se stát DIAMANTEM. Něvěřítě?

http://www.raddar.bloguje.cz/110694_item.php

Když jsem to viděl poprvé v televizi, nevěřil jsem vlastním očím. Nicméně věřím, že by to byl pěkný dárek na rozloučenou. Avšak pokud by to nějakým způsobem nešlo, je tu ještě jedna možnost. Proč se třeba nestát STROMEM:

http://www.osel.cz/index.php?clanek=750

Fakt je však ten, že až mé tělo bude po smrti, bude mi patrně úplně jedno, co se s ním stane. To už budu mít jiné starosti

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Naposledy upravil Setth 19-09-2006 v 09:05 AM

Old Post 19-09-2006 v 08:59 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Tak já v tom mám uplně jasno. Nechám se nabalzámovat a mumifikovat jako lenin, a samozřejmě budu mít mauzoleum. Sice to bude finančně náročný ale tu práci si s tím dám, samozřejmně když nezemřu nějak předčasně náhodně a tak, každopadně to bude na kopci bude nějakej monument , budou tam vezt schody a krásná lipová alej. kolem bude zahrada. po vystoupání do schodů zase budou schody dolů do hrobky kde budu jako sněhurka ve skleněné rakvi , bude tam svítit tlumené světlo a hrát regge a jiné chilloutovky, na stěnách budou fotky mé a mých přátel rodiny a tak, moje oblíbený věcičky a tak. Bude to fungovat tak dlouho dokud ve fondu kterej na to určím prachy. Budu tam potřebovat nejméně 2 zaměstnance, jako ochranku a zahradníka, popřípadě průvodce, vstup bude dobrovolnej, pokud někdo příjde a bude se o mě chtít dozvědět víc. Mno mám to dobře vymyšlený , ještě sehnat ty prachy.

Old Post 19-09-2006 v 09:12 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta Dawg
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta Dawg - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Sakra ta ankteta je pěkně omezená, chybí mi tam možnosti nechat se spálit v kopřivách nebo nechat se recyklovat na mýdlo... Obojí je můj velký sen...

Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...

Keep dawgin' !!!

Old Post 19-09-2006 v 09:35 AM
Rasta Dawg je offline   Profil uživatele Rasta Dawg   Find more posts by Rasta Dawg   Foto galerie člena Rasta Dawg   Click here to Send Rasta Dawg a Private Message   Add Rasta Dawg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-10-2006 - Co k tomuhle? - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás