Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tvuj avatar je zpevak z Cradle of Filth, že?
Viděls Cradle of Fear? co ty na to?
Mě to přišlo jako celkem blbost a gdyby tam nehrál Dani taksi to podruhý snad ani nepustim.
Původní příspěvek od loweNature určite spaliť a dakde v prirode rosypať-kedže neznašam tych sračov čo maju zo smrti biznis.Už som počul aj take palky že za hrob niekto platí najomne teda že rodina platí najom hrobu pre dakeho rodinneho člena-no zdieračstvo.Nemienim zaťažovať svojich blizkych aj po smrti
Chlape to je běžná praxe. Lidi co nemaj vlastní protor na hřbitově si ho pronajímaj. Normálně jako parcelu. Je to svobodná volba pozůstalejch. Dostanou tě v urně a pak se rozhodujou co s tebou. Buďto si tě nechaj doma, nebo šoupnou na placený místo na hřbitově pokud nemá tvoje rodina vlastní hrobku. Myslim, že ty velký kostely to skladujou zadara.
>Belial>
cradle of filth som bohuzial nevidel, lebo som ho nevedel zohnat, ale ked hovoris, ze je to blbost, tak mi to moze byt jedno. ale ich hudba je perfektna, black metal + ambient.
>All>
Sorry, ze som odbocil od temy
realita je dusevny stav cloveka, vyvolany nedostatkom thc
2 cannabio- dokonca aj moji stary rodičia si predplatili fleka ale podla mna je to zbytočne.Po smrti duša uletí a ostane len schranka potom ostane na mojich pozostalich či spravia po mojom alebo moj popol budu z moralnych dovodov skladovať-alebo ak budu total svine nasypu do presýpacich hodin Snad im stihnem vysvetliť že mi bude stačiť ked si ma uchovaju v spomienkach-viacej ani nemožem chcieť
Naposledy upravil loweNature 10-12-2004 v 11:24 AM
Tohle je moc psycho..Nikdy jsem o tomhle neuvazoval a ani moc nechci bo z toho dostavam haldy ze jednou fakt umru a to je marastakove tema by meli mit duchodci a ne my!..ale to je fuck a kdyz jsem tak popremyslel tak nejlepsi bude asi fakt ten popel protoze jak se rika Ashes to ashes...a pak bych chtel aby se moje duse usadila nekde kde se mastne huli
Člověk by měl vědět, že umře a bejt na to pipravenej... Musí vědět, že se to může stát, protože když pak bude mít na kahánku a nebude na to připravenej, tka nebude schopnej odejít...
Jestlis viděl film Malý velký muž, tak tam to bylo krásně vidět. Ta scéna s tim náčelníkem, jak ležel na tý posvátný hoře a po jednom dni se zvednul a řekl: "Tak asi ještě ne"
Prost o tom člověk musé vědět a počítat s tim... Jinak ten odchod nezvládne...
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
Jo spálit,a dát dětem at to daj do hulení,a až budou chtít vidět tátu,tak si zahulej,jak si řikal w tom Kdo hulí,ten umí...to bude hustý...
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
...no ja dufam zhebnem niekde v lese cize by som rad v predsmrtnom krci ukazal pripadnemu nalezcovi ci celemu svetu pekny prostrednikovy f.ck off...hhehehe
mi by se vic libilo kdyby me deti zakopaly v okoli baraku a pestovali by nade mnou kytky.Koreny by me vycucavaly,potomci by me skourili a vydechli na svetlo a vzduch.a taky broucci by si me rozebrali,a larvy ze kterych budou treba motyli.Chci byt pomalu rozebran prirodou.Ale asi se nedozvim,jak to dopadlo :-)
Ja jako antropolog budu verny svemu oboru a venuji se anatomickemu ustavu Brno, Kamenice 126/3 zbytky mohou prijit do anatomickeho muzea v Bohunicich(nadheran podivana, doporucuji kazdemu navstivit) a co nepouziji to spalit na prach
Když jsem to viděl poprvé v televizi, nevěřil jsem vlastním očím. Nicméně věřím, že by to byl pěkný dárek na rozloučenou. Avšak pokud by to nějakým způsobem nešlo, je tu ještě jedna možnost. Proč se třeba nestát STROMEM:
Fakt je však ten, že až mé tělo bude po smrti, bude mi patrně úplně jedno, co se s ním stane. To už budu mít jiné starosti
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Tak já v tom mám uplně jasno. Nechám se nabalzámovat a mumifikovat jako lenin, a samozřejmě budu mít mauzoleum. Sice to bude finančně náročný ale tu práci si s tím dám, samozřejmně když nezemřu nějak předčasně náhodně a tak, každopadně to bude na kopci bude nějakej monument , budou tam vezt schody a krásná lipová alej. kolem bude zahrada. po vystoupání do schodů zase budou schody dolů do hrobky kde budu jako sněhurka ve skleněné rakvi , bude tam svítit tlumené světlo a hrát regge a jiné chilloutovky, na stěnách budou fotky mé a mých přátel rodiny a tak, moje oblíbený věcičky a tak. Bude to fungovat tak dlouho dokud ve fondu kterej na to určím prachy. Budu tam potřebovat nejméně 2 zaměstnance, jako ochranku a zahradníka, popřípadě průvodce, vstup bude dobrovolnej, pokud někdo příjde a bude se o mě chtít dozvědět víc. Mno mám to dobře vymyšlený , ještě sehnat ty prachy.