Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ve sklepe je to na pohodu (tma,zima) ale musis to mit dobre prosuseny a utesneny jinak ti to chytne plisen...je dobry do sklenice dat trochu hajzlaku pac to natahne vlhkost..a sem tam skontrolovat pac pak muzes najit sisky plesnivy nebo lehce zfermentovany(se mi to minulej rok stalo)
mam kamarada, kerej si ulitava na ukladani vzorku na "horsi casy". nedavno sem s nim provadel test nebuly sklizeny asi pred 4 roky, uskladneny pouze v zavreny sklenici ve tme v pokojovy teplote. byla pekne proschla, takze plisen vubec nehrozila. spis palice dost "vycichly" jak na vuni tak na chut. sila ucinku se tezko posuzuje, nejspis trosku slabsi nez par mesicu po sklizni, ale stale dobre zmastujici. ja osobne bych volil mrazak.
takže já uskladnuji tak že si zajdu koupit do železářství obyčejnou plechovku s víčkem,nacpu do ní TOTÁLNĚ SUCHÝ MATERIAl až co to pujde.doprostred zapíchu zapálenou dortovou svíčku a přikryju víčkem co to jde.Ohen spálí veškerý kyslík a tím pádem není kyslík není oxidace,plesnivění atd.Je sice pravda že po otevření jde citit trošku aroma ze svíčky ale stačí cca 15-20 minut to zozprostřít na noviny někam vem a vše je ok.Peace
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
chtel sem se zeptat ohledne toho zakopani do zeme ve zavarovacce. Mam to zakopat jenom tak naprasaka v te zavarovacce rovnou do zeme?? nebo tu zavarovacku mam jeste strcit do nejake bedny?? myslim ze by to bylo jistejsi v tý bedne, napiste pls vas nazor...
kdyz jsem si driv zakopaval huleni, tak v zavarovacce, vetsinou na zavit, poradne dotazeny, napral jsem to do igelitky a zakopal.. tot vse... fungovalo to v klidecku
A co olej, na tím nikdo nepřemýšlel? Je koncentrovanější než hash, nezabere tedy místo a podle mě vydrží roky v nějaké plechové krabičce (bo ve skle)..a když ho necháš zesklovatět....:-)
Zdravim...Co třeba udělat pár kanystrů oleje a schovat to někde do garáže nebo na půdu...děti ti určitě nebudou kouřit olejovitou tekutinu ze zaprášenýho kanystru , co leží už několik let na půdě
Čaute všetci, nevedel som kam tento príspevok zaradiť tak som si vybral kuřárnu. Mám taký dotaz: skazí sa tráva vonku v zime v nejakom termoobale, krabici, sačku a podobne? Chcem vedieť či nebude strácať kvalitu a chuť. Ale podla mna to týždeň, dva, vonku v pohode vydrží. Ďakujem za názory a rady.
Pokiaľ bude v dobre utesnenom obale (proti vlhkosti), nízke teploty sú najlepší spôsob skladovania, pretože THC nedegraduje. Vyskúšané -- skladoval som zaváraninový pohár rok v mrazáku. Chuť a vôňa aj po tej dobe rovnaká.
Nejlepší samozřejmě zakopat, tím zajístíš nepřístupnost světla a zároveň zamezíš rychlým teplotním výkyvům. Teď už to bohužel nestihneš, navíc nevýhodou nedostupnost po čas nevhodnýho počasu... Ideální mrazák, jak píše kolega, nicméně mně teď ještě stále visí většina ourody na půdě, takže mám co říkat, třebaže je tam teď taky jako v mrazničce.