Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
znám lidi, co to ženou do extrémů-natáhnou co můžou, rudnou, modraj, u toho různě gestikulujou, valej voč a přidušeně eště něco žvaněj. Nevim, jakej to má smysl, když byl nějakej brutální nedostatek materiálu na neočekávaně velkej počet lidí(stává se), tak sem hrotila, ale neni to přijemný, pak mam pocit, že se dusim. těch 10, max 15 sekund je víc než dost a nemusim se u toho mlátit do hlavy, poskakovat a bůhví co eště, abych to vydžela.
ty vole 10 sekund vite co to je za dobu???? to je fakt prehnane zbytecne moc... by se me to pekne blbe drzelo v plicich a navic za chuze bych tezko vydrzel z dechem (a to hraju fotbal...) Drzte to v sobe jako u ciga a uvidite, ze vas to taky pekne skopne...a nemusite rudnout, kaslat a delat nejaky zbytecny picoviny...anebo vite co? "stahnete jointa na jednou a drzte to v sobe 52 vteřin a 32 setin a uvidite jaxe budete cejtit..."
...A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou..
sketch: já shotuju, ale nikdo nechce posílat. Teda shotuju jenom z dobrejch modelů, když je nějakej škarbák, tak ani nemusim. Spíš si dávám osobního shota - ze zatnutý pěsti kanálek a špek mezi prsty a natáhnout - kouř ani nejni cejtit a kope to
no, jelikož jsem hroznej hračička, tak jsem si dneska ubalil tenkýho jointa a narval ho do brčka, takže jsem měl takovou dlouhou špičku a povím vám, dva dni jsem nehulil ani nekouřil a docela mě to nakoplo
Ramon_Dexter: brčko je výborná věc, vlastně asi jediná, kterou využívám. Fáji, kýbly, vodnice : nemusim. Stejně tak nemusim dojíždět až k filtru, ale s brčko Ehm, to jsou kecy jak z teleshoppingu
vood: z fajek jsem dřív docela dost kouřil, ale od tý doby, co jsem svojí jedinou fajku zabudoval do bongu a ten zapomněl u kámoše, tak už jedině motaný dobroty. Je to lepší a navíc mě hrozně baví balit
vood: ne, vážně jsem jí u něj zapomněl a pokaždý, když k němu zajdu, zapomenu si jí vzít. Teda nijak zvlášť mi to nevadí, zbudoval jsem ho když mi došly papírky z fajky a 0.5l plastový flašky
no, prostě hračička ale furt lepší než zoufalec, abysis ubalil do novin.
Když jednou nebyly papírky v takovou nevhodnou dobu, tak sme strhali alobal z palačinek a umotali takovou nálevku-nestálo to za ten umaštěnej batoh
vood: to vůbec, noviny sjou shit, ještě bych se bál aby do mě nevlez nějakej hnůj, co tam píšou. Ikdyž balení do jakýhokoli papíru - mam video Woodstock 1969 - tam balili opravdu do všeho. No dkyž jsem viděl oranžovej papírek, tak jsem docela koukal