Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Passion No.1 z řízku, hlína, Plagron fish, na květ BioCanna.
V růstu problém s mšicemi, potlačeno dravými vosičkami, pak v místech výskytu hnědé skvrny (plíseň?) a rychlé žloutnutí a schnutí listů u jedné z kytek úbytek cca 50% listoví.
Přesto poměrně slušně nakveteno, foto 2.týden květu.
Tak ať nám všem vydrží ty subtropy, a snad lepší plíseň na listech než potom v palicích
Chci se zeptat těch co mají s passionem dobré zkušenosti, ted budu dělat selekci z 20 semen regulárů at je na jaro co sadit,a otázka zní které pheno bylo podle vás nejvýnosnější buď zelené nebo fialové nebo červené?
Ahojte všichni, opět jako každý rok passion #1 a opět jedna fialová a jedna zelená. Zelená lepší, rostla déle, ale bohužel ukradli mi ji. Ku... . Fialová vypadala hůř, tak tu mi celou nechali. Jeden z nejlepších vzorů co znám. Vzhledem k počasí všem ostatním lidem ostatní vzory zhnily.
Passion#1 - parádní kouření, feminizovaný semena DP, vyklíčili mi 4/5, kytky nehnojený normálka na hulváta venku v přírodě, největší měla kolem dvou metrů, vrcholovka hodně slušná. Trefil jsem obě phena a víc mi vyhovovalo to světlý, i když jak říká kolega neni tak výnosný. 2011 nejlepší sklizenej model, první tejden v říjnu byla doma
Plíseň se jí dotkl, ale mnohem míň než mýho Mekong High, tak nějak srovnatelně s Frisian Dew.
Letos jí rozhodně jedu znova z vlastní selekce.
IMHO proč jenom outdoor? Dá se jet i in jako cokoliv jinýho viz. foto z netu (ne moje!)
Nejdřív hledej, pak se ptej ! Outdoor 2008 - 23 kytek, 7 poli + test hnojiv AH vs. BioBizz Outdoor 2012 - maká se na tom
Ahoj minulej rok jsem ji jel venku a spokojen sem moc nebyl nevim co sem mel za pheno bylo zelene a palice po uschnuti radne lehke a ridsi naproti speed queen ktera byla takova jak si ji predstavuji mimochodem 2x drazsi takze passion uz u me skoncila jednou a dost modelu je spousta a tento me moc nezaujal , chut byla takova po jehlici nebo jak bych to nazval takova peprnejsi :-) ucinek dostacujici .
Zdravím
Mám passiony tak zhruba měsíc před sklizní a mám problém s paličkama.Je jich dost,akorát sou takový malý, řídký jako nic moc su zklamanej.Takže bych chtěl vědět od někoho kdo ma s tímto modelem zkušenosti,jestli je to normální a ty paldy to ještě doženou nebo prostě tento rok na prd a budu sušit hubu.
Jinak semínka sou feminizovaný od dutch passion,roste to ve skleníku a na květ hnojím canna terra flores,canna boost a příští týden mám ještě v plánu přidávat canna pk 13/14.Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
jj, myslím, že by ti to mohlo dojet, Loni to nakonec naše Passion z řízku dohnala, ale byla řidší než jiný holky a ještě měla pár semen. Takže letos pokus ze semene a jak jinak hermáč Ale...po ufiknutí všech koulí a hlavního stonku teď vypadá nádherně brutálně, říkáme ji Passion hermAfrodité I když palice hezký, tak cukru tam zatím moc není ale, ještě to nevzdáváme.
Spousta lidí každoročně pěstuje tuto populární odrůdu.
Podělte se o zkušenosti (klíčivost, phenotypy, zastřihování ano/ne, odolnost, výnos atd.), tipy a trika na pěstování...
A pochlubte se fotkama :-D
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."