Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno pokud už se rozhodnete použít co2 ocet-soda aparaturu na vaše kytí, mohu jen doporučit kapačkové sety z nemocnic - ovládání je jednoduchý a dost přesný, navíc to vypadá fakt moc profi........
GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)
Jeziiis, umis cist? Fakt sorry, nerad prudim, ale zkus se zamyslet. Jednak existuji obchody s lekarskym materialem, druhak existuji zveraky a skrtitka na vzduchovani...
mno já jse je sehnal přes jednu kamarádku, která pracuje v nemocnicy na sálu............... eště mi nabízela i ty pytlíky, ale ty jsem nechtěl - nejsou mi k ničemu.
Docela hustá představa jak si jde vyhulenec (či hulič chcete - li) do lékárny či prodejny s lékařským zbožím kupovat kapačky....... fffeťák jeden....(!)
Jinak výhoda kapaček je v tom že mají odvzdušnování přímo na šnůře a navíc nádobku, na které můžete sledovat rychlost kapání a dle toho regulovat.....!
GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)
Zdravicko.Chcem sa len opytat ci Pangamin je vhodny na vyrobu CO2,totiz ine kvasinky ako toto som nestretol.
Ako to vyzera,dke sa to predava a pod akym nazvom?/vinne kvasinky/
Vdaka za info.
"Kto chce,ten hľadá spôsoby,a kto nechce,ten hľadá dôvody"
Zdravicko certos.
Skus pozriet stranku www.testo.de,alebowww.testo.sk,www.k-test.sk a mnoho dalsich,trebarz produkty firmy Hanna instruments a vobec najlepsie je zadat si do vyhladavaca "CO2".
Snad som ti aspon trosku pomohol.
Caff
"Kto chce,ten hľadá spôsoby,a kto nechce,ten hľadá dôvody"
Diky moc amaterO, ale jsem zas tam kde jsem byl. Chce to spostu peněz a na to ja S... Já myslel že se dá někde něco do desítky sehnat, ale to je moc. Zkusím si udělat nějaký generátor, ale to nebude úplně ono.
No možnosti je dost,jak dodat kytickam CO2,pro náročné kteří jsou ochotni investovat peníze bych doporučoval klasickou CO2 bombu-a to není zrovna levná záležitost a pravidelne to na kyti pouštět.To se potom dá dosáhnout až dvojnásobného rustu než normálně.