Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz dosel, meri ok, je pravda ze chvilku trva nez se tam ta hodnota ustali ale meri to, a za 2kila co vic si prat? ja sem spokojenej jenom doufam ze vydrzi, kdyztak pristi tejden hodim nejaky fotky
Přesně takovej jsem taky koupil a myslím,že docela dobrý.Trochu porod s kalibrací,ale jinak to jde.A ta čekací doba na ustálení hodnoty PH mi nepřijde zas tak hrozná(i když nemám s čím porovnat).Za ty prachy...
Co se na GROWER.cz naučíš,v boxu jako když najdeš:-D
Takže HLEDAT a blbě se NEPTAT!Doufám,že sám dodržuju:-)
to co najdeš na aukru je zpravidla překoupeno z ebaye :-D takže, když tě něco zajímá tak si o tom přečti v češtině na aukru, no a pak si to kup na ebayi...
jo to sice najde, ale myslim že ho to vyjde časově a i možna cenově lip z toho aukra... neni tam tak nahozena cena si myslim.. navic zaruky apod..jak u kteryho prodejce samozřejmě
Původní příspěvek od skwar jo to sice najde, ale myslim že ho to vyjde časově a i možna cenově lip z toho aukra... neni tam tak nahozena cena si myslim.. navic zaruky apod..jak u kteryho prodejce samozřejmě
Záruka na aukru? Se nemůžu udržet smíchy :-D
S tím časem mas pravdu a u některých věcí ta cena je přijatelná ...
Koupil sem si ten zlutej za 3kila z aukra a vydrzel presne 30 dni (pote blabolil ze mam Ph neco kolem 16ti) Ale to stacilo pac po 30 dnech prisla hanna z reklamacky takze za me spokojenost ucel splnilo ted uz meri PH nekde na smetisti budis mu odpadky lehke ....
Kluci, jak se děla ta kalibrace toho zlutyho ph metru? Dostal jsem dva pytliky (zelený,červený ) a vím úplný .vno. Vzadu je naka tabulka... No to mi ho teda vyndej :-)
Cervena je PH 4 a zelena PH 7 (aspon myslim) ja kalibroval na 4 do destilky nasypat a je to jinak ta tabulka pokud se nemejlim ukazovala odchylky pri ruznych teplotach ?
Původní příspěvek od sitra Kluci, jak se děla ta kalibrace toho zlutyho ph metru? Dostal jsem dva pytliky (zelený,červený ) a vím úplný .vno. Vzadu je naka tabulka... No to mi ho teda vyndej :-)
je to úplně jednoduchý červenej má tušim 4 a zelenej snad 6,89 takže vem 250 ml vody vysyp tam jeden do jinejch 250ml vysip druhej Ve 4 ti ma ukázat 4,0 a na tom druhim 6,9 máš k tomu malej šrobováček v metru je šroubek ktrým kalibruješ na požadovanou hodnotu Ps voda stačí z kohoutku nevim jakl to ale jakoukoli vodu to upraví na to co píšo na pitlíku a ta tabulka v zadu je celkem zbytecnaá dej tam vlažnou. já ho dostal od kámoše 3 měsíce jetej a ukazoval přesně takže kalibrace možná nebude třeba alespoň si ale ověříš jak měří.
puvodní od kolinko.
ta tabulka pokud se nemejlim ukazovala odchylky pri ruznych teplotach ?
Přesně tak.
a nemusíš do destilky mě to fachalo z kohoutkovou.
navod je na youtube, ted nekam musim tak az se vratim najdu to... jinak se to micha s 250ml destilky, soupnes to tam, a vzadu otacis sroubkem dokud tam neni ta hodnota viz tabulka