Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bBoOrReE tie 4 samicky bez sisticky nemaju este ani bliznicky tak tam budu nejake chybicky su to asi k****cky ale nie isto sa dockas a na durban by som cakal aj do decembra inac k+
MAM PRE VASS NOVE CERSTVE INFO A FOTO Z POLICKA
-ja a kamošš s.r.o.-
4*nonames(3*som dnes skosil)
2*shaman(samicky)
5*e.skunk(A TERAZ POZOOOR!!)
Je september A MNE VYRASTU 2* SAMCE!!
Co sa to toho roku kurv*a deje!?!
(takze 3* samice)
..aspon budu semene SKUNKOVE.
prikladam celkovy pohlad na policka
v predu nonames
v pravo shaman
v zadu e.skunky
..idem popisovat od zaciatku-nonames(zo semiem z prahy-uz so ich tu par krat spominal)
sisky dost riedke-velkost optimalna-vona kurevsky prenikava-
na dotik lepkave nadpriemerne-chut zatial neotestovana-ucinkjy taktiez nie
..idem popisovat od zaciatku-nonames(zo semiem z prahy-uz so ich tu par krat spominal)
sisky dost riedke-velkost optimalna-vona kurevsky prenikava-
na dotik lepkave nadpriemerne-chut zatial neotestovana-ucinky taktiez nie.
ten shaman vypadá pěkně...chtěl sem se zeptat, to sfialověk jakože jen tak z hnojky nebo je to znak genetiky těch semínek (jako třeba sweet purple a pod.) . Snad chápeš co myslím. jo jinak a to the K
wad-JE TO V GENOCH!
ked si niekde zozenies ponuku semien(aj s obrazkami)
SHAMAN je tam presne tak zbarveny.-CO PREDAVAJU JE 100% KVALITA, OPLATI SA INVESTOVAT.
dik za k,