Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cicmon: mno jo, máš pravdu! Někde u mě nastala chyba, protože jsem celej měsíc žil v domění, že tam má travku
a nebo jsem nějak podvědomně vycítil, že ju tam přece šoupne
hoši, já vás nemít, špatně by to se mnou dopadlo
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
tak a je hotovo,omlouvám se ale dřív to nešlo...a k projektu...
mrkve maj krušný časy,ale doufám že 150w to spraví
komponenty:věšák na prádlo,nerezová destička,špagát,trochu kutilského umu a je to tu
1.místo činu
2.místo činu z blízka
3.místo činu ze zhora
no vypada to slibne sem zvedavej jak to bude vypadat dale hod foto jak se jim daři?
a tim oxidem titanicitym neselby koupit pres firmu co prodava chemikalie? (VITRUM) treba?maj tAM celkem velkej vyber chemikalie vseho tipu a to bude lepsi nez ta beloba ....co myslis
Caw,
tak jak to pokračuje a kdy chystáš sklízet mrkvičky (někdy leden únor)??
jo, a teď jedeš 18/6 kvůli těm venkovkám nebo 12/12?
a další dotěrná otázka .. budeš hnojit?
Knight
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
tak živiny potřebujou pořád a ovlivnit výsledky pokusu by to nemělo, pokud budou dostávat všechny skupiny stejnou koncentraci a stejné množství roztoku. Ale pokud mají nějakou výživnou hlínu, tak by to možná ani nebylo potřeba.
A teď ke skupinám:
z toho jde odvodit už nějáké předčasné závěry, že asi nejlepší by mohlo být dávkování půl z půlky koncentrovaného roztoku TiO2, takže grat
já myslel ganjový seeds,(na pořádnější test,i s ochutnávkou) protože s mrkvema se to špatně hodnotí,a taky to musí bejt stejněj model(aspoň 9seeds na 3 skupiny)protože jiný modely jinak vypadaj
Cau, zajimavy pokus, fandim ti, lepsi nez seminka by byli rizky, bylo by to ojektivnejsi. Jestlize lampa obsahuje UV spektrum, tak TiO2 by mohl cistit i hlinu...TiO2 dokaze rozlozit temer cokoliv vcetne bakterii....teoreticky by mohl rozlozit i hlinu :-D
to ges:no jo ale seeds sem chtěl protože je to levnější a teť před vánocema fakt nemam love,budu stavět box ale to je běh na dlouhou trať(to uš by bylo jednodušší vyšou*tat jeptišku) ale pokud by někdo poskitl řezivo(třeba nejaký venkofky,to je jedno jde o genetiku