Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Vzduchotechnický systém
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Tak tady jsou najeky podklady k CKčkum

Old Post 27-07-2004 v 07:08 AM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

tlakove ztraty filtru Příspěvek č. 50

No to je suupr snarku...diiky K+

Old Post 01-08-2004 v 18:57 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rtep-petr
Stálý Člen

Karma uživatele rtep-petr - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Zdravím všechny
Jak to vypadá s konstrukcí toho spásného klimatizačního systému coprus?

Old Post 26-07-2005 v 19:40 PM
rtep-petr je offline   Profil uživatele rtep-petr   Find more posts by rtep-petr   Foto galerie člena rtep-petr   Click here to Send rtep-petr a Private Message   Add rtep-petr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Ganja Maniac
no pasivní větráky sou asi myšlený jako přítah - tam žádný větráky nedávej - jenom udělej díry s cca o 30 % větší plochou než má příruba ventilátoru - místo na přítah instaluj ty větráky na cirkulaci
nácuc do filtroventilační skříně bych udělal víc nahoře - kam leze teplej vzduch - nácucy co nevíc dole - vzduch co de ven pochopitelně je potřeba odvést mimo prostor ze kterého bereš vzduch
ad filtroventilace - určitě by bylo levnější strčit pacháč dovnitř než stavět na to extra bednu - hluk ti moc neutlumí - největší kravál dělá rychlej vzduch na výstupu a vstupu - vždycky u zdroje turbulentního proudění
jinak dobrej nápad jak použít koncovej filtr k cooltubu bez nezávislýho okruhu
good luck
S.

Snark in the System

Old Post 27-07-2005 v 11:32 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

To rtep-petr:Mi tady kdysi zakázali se o tom bavit,takže už o něm mlčím:-):-):-)
To Ganja Maniac:Neber si to spatně,ale v čem je ta výhra-proč tahat z pěstírny vzduch o parametrech(který se samo snažíš nastavovat (vlhkost,teplota etc.)) a používat ho na chlazení tuby?Sorry,je klidně možný,že jsem ten obrázek nepochopil správně
peace Coprus

P.S.:Jinak s těma přítahama a zbytečností ventilátorku naprosto souhlasím se Snarkem

Old Post 08-08-2005 v 09:22 AM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Warl0ck
Pěstitel

Karma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

ja to nechapu.. to bude tou zhulenosti... jdu spat.. caute

Old Post 02-10-2005 v 21:25 PM
Warl0ck je offline   Profil uživatele Warl0ck   Find more posts by Warl0ck   Foto galerie člena Warl0ck   Click here to Send Warl0ck a Private Message   Add Warl0ck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

no a tady sou ty dlouho slibovaný grafy tlakovejch ztrát luxusních pachovejch filtrů - nééé těch mrdek z děrovanýho plechu
omlouvam se za prostoj - znáte to všichni co hulíte
edit - mmm takže sory ten první - co tam sou ty filtry co zajímaj většinu lidí mi překračuje povolenou velikost - kdo chce ať si vo to napíše a dá mi mejl abych to poslal

Snark in the System

Old Post 07-10-2005 v 16:53 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 56

.

Old Post 15-05-2007 v 11:07 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Psychologg
Nový Člen

Karma uživatele Psychologg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Ahoj Coprusi!
Mam Homebox XXL 240x120x200 cm a potrebuju vedet jetli mi bude stacit TD ventilátor 800 m3/hod., d = 200 mm s pachovym filtrem NL 800 m3/h a potrubi Sonoair 160 mm v delce 6 m.
Predem dekuji za odpoved.

Old Post 25-05-2007 v 14:01 PM
Psychologg je offline   Profil uživatele Psychologg   Find more posts by Psychologg   Foto galerie člena Psychologg   Click here to Send Psychologg a Private Message   Add Psychologg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Nevite prosimvas nekdo jak se standartne montuje priruba na pachac a kamkoliv jinam? to se tam vyvrtaji diry nekde nebo jak to je?

Dik za radu

Old Post 28-07-2007 v 09:44 AM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Zdar, chtěl jsem se zeptat jestli si někdo filtrujete vzduch co jde dovnitř, problém s pachem nemám, ale s plísní bojuju od té doby, co se mi daří pěstovat macatější paldy...
Mám toitž to štěstí/smůlu že mám pěstírnu ve špajzu, kde mám polootevřený okno který funguje jako pasivní přítah. Vzduch je tam parádně čerstvej a teplota i vlhkost v pohodě(max 30°C a sucho) .
Takže jsem přesvědčenej že spóry jdou někde z venku ze zahrady a tak se ptám, jestli bych v budoucnu, až si pořídím i přítah, bych ho měl filtrovat klasickým pacháčem nebo čím??? Předem díky všem za rady...

Old Post 01-04-2010 v 14:25 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 60

citace:
Původní příspěvek od H.U.L.
Zdar, chtěl jsem se zeptat jestli si někdo filtrujete vzduch co jde dovnitř, problém s pachem nemám, ale s plísní bojuju od té doby, co se mi daří pěstovat macatější paldy...
Mám toitž to štěstí/smůlu že mám pěstírnu ve špajzu, kde mám polootevřený okno který funguje jako pasivní přítah. Vzduch je tam parádně čerstvej a teplota i vlhkost v pohodě(max 30°C a sucho) .
Takže jsem přesvědčenej že spóry jdou někde z venku ze zahrady a tak se ptám, jestli bych v budoucnu, až si pořídím i přítah, bych ho měl filtrovat klasickým pacháčem nebo čím??? Předem díky všem za rady...

mas kvalitni ofuk ve skrini? jestli ne tak bych spise premyslel nad tim, kdyz budou vrsky v neustalem ofuku ventasem, je o dost mensi sance ze plisen chytnes

Old Post 01-04-2010 v 15:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Je dobrej, to nebude řešení...

Old Post 01-04-2010 v 15:36 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:33 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás