Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na Geriavit jsem uz slysel hodne pozitivni ohlasy - asi taky vyzkousim. Co ale doporucuju z vlastni zkusenosti, tak je GinkoStim. Fakt to vyrazne zlepsuje fyzicky i psychicky vykon. Je to na ciste prirodni bazi, obsahuje to guaranu, gotu cola a ginko.
to mabel
nechtel jsem rict ze nootropika a jine prostredky na pamet jsou spatne sam je ve zkouskovem beru a myslim ze funguji ale co si budem povidat huleni velmi ovlivnuje pamet a intelekt pri dlouhodobe a pravidelne konzumaci. vidim to bohuzel vsude kolem sebe. hlavne u mych dobrych kamosu je mi neprijemne sledovat tyto negativni ucinky ale je to jejich vec ja jim to neberu.tim ovsem nechci rict ze kazdy kdo huli je vymaz to tim nesleduju jen se nic nema prehanet.
a k tomu zamestnani: verim ze je na groweru urcite mnoho inteligentnich lidi se zamestnanim kde urcite pouzivaji mozek a pamet vic nez ja ale z tveho prispevku se mi zda ze nemas poneti o narocnosti VS studia ci jinych cinnostech kde se pouziva mozek
spise mam pocit ze casto a rad pouzivas jehly a ze ti tabletky zachranuji zivot tak to budes asi lekar prvni pomocitak hodne stesti
to hellboy
mas pravdu ze muj nazor byl jistym zpusobem vyhraneny ale je to muj nazor pochazejici z me zkusenosti.aby bylo jasno nechci nikomu cpat svou pravdu jen se podelit o tema k zamysleni.no mozna se mi to nejak nepovedlo spravnym zpusobem nevadi tak priste.ale dik za pripominku i ja se nyni muzu nad necim zamyslet
Chytrý drogy jsem taky zkoušel a došel jsem k závěru že vedlejší účinky za to nestojí. Je to jenom chemie , která narušuje normální metabolismus v mozku a navíc to kurví dost játra.
Svetlonos: napis jaky vedlejsi ucinky. u par lidi co znam se projevila nespavost kdyz si to dali na vecer ale o nicem horsim nevim
jinak ten piracetam je fakt mazec. beru AL800 a asi uz po trech dnech, asi trictvrte hodiny potom co jsem si dal po jidle tri tablety jsem si vzpominal na davno zapomenuty veci. proste jsem se na neco podival a to mi hned pripomnelo nejakej zazitek, kdyz jsem neco ucitil, taky mi to neco pripomnelo, kdyz jsem si pustil pisnicku, citil jsem presne ten pocit ktery jsem mel v obdobi kdy jsem ji poslouchal. Vazne doporucuju. Proste jsem hodinu sedel a neskutecne mi to srotovalo. Akorat s tim ucenim jsem jeste nic nepocitil... skoda ...mno mozna casem...
Když to tady tak čtu,tak by mne zajimalo pár věcí...
-Jde ted kalikoror(nebo jak se to presne jmenuje)neužívat pravidelně,ale jen kdyz uz treba nemuzete byt vyhuleni...proste aby ta vyhulenost zmizela?
-Kolik stoji?
Je na nem nejaka zavislost nebo neco takoveho jako u ostatnich drog?
- Piracetam a kalicor je to samy, akorat od jiny firmy. ucinna latka je piracetam coz je nevimco, v kalicoru 1 tablete je toho 400mg a v jedny tablete piracetamu je toho 800mg.
- Ten kalicor te vyjde na asi 35kc 30 kapsli (to jde snupat ) a piracetam asi 50kc 30 tablet. to znamena ze vyhodnejsi je piracetam.
- Kdyz je clovek zmatlanej a da si tri tablety piracetamu (2400mg) tak ho to dost spolehlive odhuli, aspon u me to tak funguje. ale treba po 2 hodinach az ucinky zmizi muzes bejt zhulena porad
- Zavislost ani nahodou, krome teda takovyho toho "dneska chci bejt chytrej, tak si dam"
- zral jsem to 3x denne 3 tablety, nekdy vic a ucinky prisly tak po skoro jednom baleni. po trech balenich jsem zjistil ze to uz nejak neni vono tak pauzuju.
"Lepší je fušovat do kytek, když nám ten svět nějak zešed, nežli se ztřískat jak dobytek a pak se řezat a věšet." Karel Plíhal
Ja muzu z vlastni zkusenosti doporucit Lecitin na pamet pri zkouskach uplne super a navic mi to pomohlo i na celkovy zdravotni stav, je mi tak nejak dobre fyzicky i psychicky jsem na tom lip.Vsem, komu jsem to doporucila si to pochvalujou.Navic pokud mate nezdarve stravovaci navyky, tak to Lecitin po nejake delsi dobe krasne upravi, takze nekolisa presprilis vaha a podobne.