Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Nevim o co ti jde Morgane!? Myslim si že soutěž je dobrá a stejně tak je i nápad téhle soutěže dobrej, jestli se ti to nelíbý tak prostě a jednoduše nehlasuj. A třeba si jdi vyplnit na uklidněnou křížovku woe! Ale nekritizuj prosimtě, oK? Peace!
"Soutez je dobra"-neni nejhorsi,ale cekal jsem smysluplnejsi(dobre tobe treba nevadi ze je to o nahode....ok)
"Napad je dobrej"-no coment
"Nehlasuj"-nehlasuju(tys jak vidim ten muj prispevek ani necet )
"Krizovka"-je v pohode
"Nekritizuj"-jasne priste budu radsi drzet hubu ,aby si nekdo nerekl co za radikaly sem pise .a mimo to kritika prinasi pokrok,jak ty jiste vis .
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Původní příspěvek od Morgan
"Soutez je dobra"-neni nejhorsi,ale cekal jsem smysluplnejsi(dobre tobe treba nevadi ze je to o nahode....ok)
"Napad je dobrej"-no coment
"Nehlasuj"-nehlasuju(tys jak vidim ten muj prispevek ani necet )
"Krizovka"-je v pohode
"Nekritizuj"-jasne priste budu radsi drzet hubu ,aby si nekdo nerekl co za radikaly sem pise .a mimo to kritika prinasi pokrok,jak ty jiste vis .
btw:ten tvuj prispevek se my zda pekne pruderni
A pokrok je součást vývoje jak jistě víme oba
OK Sorry, chápu tě jak jsi to asi myslel.
Mužu ti dát za pravdu - soutěž mohla bejt klidně smyslplnější
Neříkám že mi v některých případech nevadí když je soutěž o náhodě ale v tomhle případě si myslim že je to spíš otázka toho jak má kdo vytrénovaný kukadla jako váhy neboli jak to má zkušenej grower ve voku myslim že taková tipovačka je docela dobrá zábava, občas sme takhle s kámíkama tipovaly a docela se někdo dobře trefoval proto si myslim že je to spíš taková zábavní relax-soutěž, ne pro žádný náročný činy
S tim nehlasovánim sem to myslel trochu jinak i přes to že jsem tvuj příspěvek četl a proto přiznávám, sorry vim že jsi ani nehlasoval ale prostě tvoje kritika mě donutila něco proti tobě napsat na obhajobu soutěže Vim že jsi to konec konců myslel trochu jinak ale tudíž si to měl i z prvu takto napsat. Pak by mi nezbylo nic jiného než stebou asi souhlasit.
Ale ty jsi napsal tak nechutnou kritiku že mi to prostě nedalo
Viz.: "hmm teda nic proti ,ale soutez pekne o hovnu na protest proti stupidite souteze zitra nebudu hulit...nebo aspon malo"
Příště klidně v jistej míře radikálně kritizuj, ať se moderátoři trochu víc zapotí při vymějšlení novejch soutěží. Anebo zkus vymyslet něco sám co by zvedlo fame těhle soutěží a pak to rovnout navrhnout Yennifer nebo Carlosovi. třebas to bude good original contest idea
Takže jak jsi psal ty na konci tak jsem psal i já na začátku že "Kritika přináší pokrok a pokrok je součást vývoje" taky bych byl rád kdyby třeba nějakou tou kritikou a tim vývojem tady byly jednou taky tak kvalitní soutěže jako jsou na Overgrow.com
No uvidíme jak moc se budou moderátoři snažit tenhle soutěžní koutek obohatit a zpestřit. Každopádně každá nová soutěž je určitě dobrej počin kór dyž se jedná o genetiku od Maguse A proto respect všem kdo se ucházejí o její organizaci
btw: ten tvuj 1.příspěvak se mi zdál bejt ješte prudérnější...tak proto takovej ohlas...Peace...