Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak to tady čtu a směju se, tak sem musím taky něco přiložit. Byl to můj vůbec první "špek" v kariéře elitního huliče, bylo mi tak třináct a kámoš za mnou přišel s tím, že ubalil marihuanovou cigaretu, materiál na výrobu použil ze starého televizního programu, je to takový ten lesklý smradlavý papír, každý ho snad zná a na filtr použil obyč papír z A4. No a teď pozor, tady to brko pak omotal u filtr lepící izolační páskou můžu jen říct, že mě to nakouřilo a fotbalový zápas sem odehrál ve velkém stylu
hehe, tak ja si pamatam, ze raz sme boli na chate, aj s mojim bratrancom (sme mali tak ja 10 a on mozno 8 rokov) a zrovna sme zhanali co vsetko sa da hulit( drievka, seno cez papier a pod). Zrazu sme uvideli ze sused ma ususenu kukuricu, tak sme to isli pozriet, zobrali sme jej stonku, rozsekali (vnutri sa nachadza taky kentus jak vata so stebielkami vo vnutri) a zapalili bratranec skoro zkolaboval od kasla a ja tiez tak nejak
no a aby som nebol uplne OT, tak ked neni do coho, jabko to isti, popripade alobal a petka, ale ja mam take zasoby papierikov ze ani neratam z moznostou ze by neboli
Tak ja bydlim v takovy prdeli zeot nai neni mozny krasne naka palicka na zhul ale ouha dosli papirky za obha se nedal sehant ani ejden tak sem vzal hraci kartu na prsi nahore nastrihal tkaovy kratky prouzky zamotal do tvaru speka a ty nastrihany jakoby ohnul danitr aby vznikl kotlik prsote takova slukna byl to humus ale nalozilo to coz je hlavni :-D a co se tyka nouze tak driv sem si balil ciga ale dolsi mi papirky taky a byla uz noc tak sem to zkusl do papirovejch kapesnicku ale ty maj mikrodiry takze to netahlo tak sem vzal papir a poradne rozslintal kraj pak zalepil a krasn eto drzelo :-D a ze zacatku mi ta chut prisla hrozne dobra :-D ale pak to byl humus :-D
Ja mam doma takovy hruby alobal na obalovani trubek a tak a z toho si delam faju.Je to docela bytelne.A kdyz uz neni co nabit tak to rozbalim a z dalsiho kousku si udelam brcko.Pak to zapalim ohnem a vypary inhaluju.No proste to zuzitkuju na 100%.
no vacsinou ked je taka nudza a niesu papieriky tak sa vzdy najde nejaka fajka alebo aspon alobal a naky system sa vymysli ale nejake roky dozadu sme ubalili aj do papieru zo zosita alebo do hajzlpapieru ale teraz uz nikdy viac ....
Z nouze nejvyšší?Vzhledem k tomu,že hulím ze sklíčka nebo čilanu tak nebalím,ale opravdu nejvyšší nouzi asi ubalím z nebo do celulozových papírků.To by musela přijít opravdu krize!
Jednoduchý... když neni z čeho ubalit tak jede dýmka nebo bong. Bongů totiž máme všude na našich oblíbených místech poschováváno tolik, že se mi to ani nechce počítat. To se vždycky někdo doma nudí, tak si udělá bongo. Pak ho přinese, zhulíme se z něj a třeba ho tam někde obřadně schováme.
PS: Asi to sem do toho tématu nepatří, ale doufám že mě omluvíte
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
Lidi vy jste prasata Já až takovouhle nouzi nejvyšší nikdy neměl (a kdybych měl necham si radši hůlo na doma do bongu ) Ale ze zábavy když jsem začínal hulit tak jsem si vytvářel megafajfky.
Například sem vzal 3 ruličky od toaleťáku, slepil je k sobě do delší trubky.
Pak jsem vzal plechovku od crazywolfu ze strany udělal díru o obvodu trubky zalepil, udělal kotlík a bylo to. A zabíjelo to nehorázně. doufám že to není až moc ot