Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim...nieje cudne ze rastlinky mi uz teraz ukazali pohlavie?...zo styroch rastlin traja samce uz im jasne ovisaju gule a jedna samica tlaci pestiky...jedna sa o tretiu generaciu danskeho early durbanu seknuteho s herihuanou.
ano, samec je to out, bo in? záleží jestli máš ještě jiný kytky, bo třebas soused, abys s tim nenaprcal celou ulici jinak ho můžeš nechat, pyl si schovat na přezrok, nechat ho vyrůst a do mlíka by šel dát..ale myslím že je to zbytečný
mám to ve skříni, celkem tam mám 6 kytek, tři sou samci a 3 vypadaj na samice :-) když ty samce vyndám dokvetou mi venku kdyz je este dlouho světlo? ve skříni už to mám přeplý na 12/12.