Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JaAHmaican:no myslím že at udělám jakej koliv popis,tak to nikdo nenajde,protože na tom objektu není napsáno to že to je Policie ČR,takže v poho,klidně ještě napíšu že tam jsou i vojáci-ten objekt je utajenej,přechovávaj tam zabavený drogy,a stejně to nikdo nenajde,protože o tom ani neví spousta lidí od nás z vesnice,hlavně by museli vědět kde přesně bydlim,a svah je tak zakrytej šípkama,že ani nevíš že tam nějaká mítinka je,takže myslim že popis je v poho,hlavně to vše i s údolím má rozlohu minimálně 2 km2,a moc lidí není takovejch že by na tokový ploše,a hlavně v takovejch podmínkách hledali,a i kdyby byly kytky třeba 2 metry od něj,tak je stejně neuvidí,hodně kěřů,šípků a kopřiv tam vzrůstaj běžně do 2-3 metrů,a v létě je to tam hodně zelený,takže to benga neuviděj ani z helikoptéry.já osobně pěstuji v tom údolí už nějakej ten rok,a zarím mě tam čorka nepostihla,a na svahu je to 10x vychytanější místo,takže tak
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
k typu pěstování na stromu se hoděj kolíky už na grower uvedený 3 mě stály 249 ale když narvete konec drátu do petlahve 2l tak takovej měsic to snad vydrží
Asi nejlepší to bylo tady v Karlových Varech
Kluci si zasadili kytky přd grandHotel Pub mezi takové keříky a smrčky
sázely an každou stranu dvě kytky a policajti to hlídali pak se an to přišlo a Neznámý pachatelé(naše band) jsme měli po prdeli,ale tady se dá ukázat jak je pod svícnem nej. tma)
už léta pěstuju ve starém už nefunkčním zahradnictví.Je to asi 100 metrů od hlavní silnice a funguje to.Míst na pěstování je spousta.Jezdím hodně na kole,tak vždycky vyhlížím nová místa a při další vyjížďce beru nářadíčko ke kultivaci hlíny a seju a seju a seju.Další můj tip který u mně funguje-střechy opuštěných budov
nejlepsi je podle me dat kytky do kukuricneho pole nekam na vyvysenejsi misto at neni videt od nikud jinud treba okolni kopecek corazi jsou hrozne sv.... a cekujou s dalekohledama....
To Spacy : jj to je v poho ale celkem to obchází čorkaři (podle toho kde) ale nejdraděj to mám hozené na poli celkem to vzplývá s okolím... u vedení stačí když projde čorka a ...
no tak podla mna su tuctove miesta,,,,,,co najviac blizko ludi,,,,napr stary opusteny vinohrad,,,zarasteny sipkovymi ruzami,,,,a niekde blizko cesty,,,najlepsie na okraji mesta,,,,,kam chodia ludia okolo na prechadzku,,tam nikoho nikdy nenapadne hladat,,,,alebo sutok dvoch potov,,,v strede zarasteny sachorim a vselijakymi krikmi,,ja som take miesto nasiel,,,,,,asi 30x30metrov sachorai,,,plus okolo dtungla z krikov,,,,,tot moje rady
2 Michael11:zalezi v jake oblasti pestujes,u nas,v okoli Prahy se to nevyplaci.Corky pouzivaji sloupy na rozhled po okoli a co jsem kontroloval,tak vyhled pokryva velky prostor.
Zatim mam odzkouseno,je sazeni v krovi na uhorech ve kbelicich.Da dost prace klesteni,ale jen tak tam nikdo neleze.Cim horsi teren,tim vetsi jistota.U nas je proflakly kraj,tak se musime snazit.
Hodne stesti v letosni sezone,za chvili nam to zacne!
no tak ja som si nasiel krasne miesto v opustenom starom vinohrade,,,,poda je tam dost dobra,,pridem ju nabuduce preosiat a este tam dam aj substrat,,,podla mna su vinohrady naj,,,,leob ak to tam date,,,neni sanca to najst,,,,ked som bol 2 metre od policka som ho nevidel,,a to som vedel,,ze tam je,len treba nasjt take,,,kde je aspon pol metra travy(samozrejme buriny )a pekne pri natiahnutych dratoch porobit jamky a je,,,,,
pestovanie von je v celku obtazna zalezitost nakolko uz skoro 10 rocne skusenosti s pestovanim si myslim ze dobre miiesta su velikanske krikoviska z velkymi trnmii, ruzoviska huste lesy s cistinkami dalejko od mesta a to som pestoval von na slovensku kde su tie podmienky na pestovanie von ocosi lepsie ako tu v cz ale aj tu musia byt niekde neejake krikoviska ( huste porasty kde faskt nikto nevleziekym si nevyseka cestu. Na Svk uz 5 rokov na takychto flekoch a vzdy ok.
Hele lidi co si myslite o lomu. Kousek ode me je zavrenej lom. Prazi tam slunicko. Kdybych tam vyrobil policko (dodal hlinu a tak) myslite ze by to slo?
Původní příspěvek od argarag Hele lidi co si myslite o lomu. Kousek ode me je zavrenej lom. Prazi tam slunicko. Kdybych tam vyrobil policko (dodal hlinu a tak) myslite ze by to slo?
no zapadlé je to třeba v klidu,ale s tou hlínou tam budou vážně problémy,musel bys jí tam donést hafo