Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Jak na spravné klíčení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 37 38 39 40 41 »
Autor
Téma 
Sony
Nový Člen

Karma uživatele Sony - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 609

citace:
Původní příspěvek od tagra1

Právě to je ten problém,že je Jiffy ve vodě
Mne sa to zdalo nejako moc mokré,ale ked som tu čítala tie diskusie na toto téma,všetci písali,že Jiffy sú v nádobke,kde je na dne voda.Každopádne okažite letím vodu vyliat a skúsim dááko trochu vysušit tie Jiffy.

Aspon niekedy je svet krásný

Old Post 08-05-2011 v 17:31 PM
Sony je offline   Profil uživatele Sony   Find more posts by Sony   Foto galerie člena Sony   Click here to Send Sony a Private Message   Add Sony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 610

citace:
Původní příspěvek od Sony
Mne sa to zdalo nejako moc mokré,ale ked som tu čítala tie diskusie na toto téma,všetci písali,že Jiffy sú v nádobke,kde je na dne voda.Každopádne okažite letím vodu vyliat a skúsim dááko trochu vysušit tie Jiffy.

Našla jsem ti odkazy

http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-15033.html

když budeš hledat najdeš jich víc

Old Post 08-05-2011 v 20:26 PM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marselos
Stálý Člen

Karma uživatele Marselos - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 611

No já sem nechával na klíčit white widow 1 semínko v 28.4 a pak další dve ješte pro jistotu v 2.5. a klíčky jsem videl až u toho prvého po 3 dnech tak 1-2mm tak jsem ješte nechal tak 2dny ale moc se jim nechtelo tak jsem je dal do hlíny . a tak po 10 denech vylezlo teprv první klíček stech 3 a dve ješte čekám O proti Jeckovi je to býda white widow jsem myslel že to bude lepší odrůda. ale white už brát nebudu je to na hrozne dlouho stouhle odrůdou. ale nechám to co to půjde. At žije Jeck Herer super rychlost

Old Post 08-05-2011 v 20:42 PM
Marselos je offline   Profil uživatele Marselos   Find more posts by Marselos   Foto galerie člena Marselos   Click here to Send Marselos a Private Message   Add Marselos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 612

citace:
Ako vodou?Mám zlé ph?

Myslím tím že není dobře mít to stále namočené ve vodě .Je třeba dávat pozor a při zalévání semínka nepřelít. Hrozí pak že ti semínko schnije.Já bych se opatrně podívala jak se semínkum daří .Nebo se pokus to napravit jak to psal -Ka'n'ja na straně 38

Old Post 08-05-2011 v 20:56 PM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marselos
Stálý Člen

Karma uživatele Marselos - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 613

No koukám na to každe odpoledne co vstanu tak to přehrabuju jestli nejaká zmena mov né klíčky sou v pohode al vůbec se jim nechce křenit hlina jedost vlhká a prodyšná není sedlá nechávám jim místo na too aby rostli vzhůru už jsem to delal nekolikrát ale tahle odrůda je nejak pomalá jako u tech lomonů. Mel jsem skunk 1 ten st vemi dobř klíčení super jeck herer to samé a churh také zaléží spíše na te genetice . podívám e a tu stranu 38.

Old Post 08-05-2011 v 21:05 PM
Marselos je offline   Profil uživatele Marselos   Find more posts by Marselos   Foto galerie člena Marselos   Click here to Send Marselos a Private Message   Add Marselos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sony
Nový Člen

Obecné Příspěvek č. 614

Tak mi to nedalo a vyriešila som to úplne inakšie.Guličky som z Jiffy vytiahla a presadila do hliny.Neboli vobec prasknuté,ani otvorené.O nejakých korienkoch vobec nehovorím.Opatrne som ich trošku rozmačkala,aby sa tá škorupinka aspom trochu roztiahla a šupla som ich do kelímku.No ako povedal slepý-uvidíme!

Old Post 09-05-2011 v 00:19 AM
Sony je offline   Profil uživatele Sony   Find more posts by Sony   Foto galerie člena Sony   Click here to Send Sony a Private Message   Add Sony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 615

mne sa osvedcilo hodit semena priamo do hliny a zaliat. s prstom som urobil jamku cca 0,5cm hlboku. o 3-4 dni sa vysledok ukaze. v poslednom pripade u mna bola uspesnost klicenia 100%

este mam otazku. po vykliceni mi na jednej rastline sa ukazali 3 listkymiesto tradicnych dvoch. jedna sa o nejaku anomaliu alebo je to ok?

Naposledy upravil impozant 11-05-2011 v 11:08 AM

Old Post 11-05-2011 v 09:47 AM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 616

citace:
Tak mi to nedalo a vyriešila som to úplne inakšie.Guličky som z Jiffy vytiahla a presadila do hliny.Neboli vobec prasknuté,ani otvorené.O nejakých korienkoch vobec nehovorím.Opatrne som ich trošku rozmačkala,aby sa tá škorupinka aspom trochu roztiahla a šupla som ich do kelímku.No ako povedal slepý-uvidíme!

Jak to dopadlo?

Old Post 13-05-2011 v 09:42 AM
mouch4
Nový Člen

Karma uživatele mouch4 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 617

no ja to delam tak, ze si do misky odliju trosku odstate vody, tam hodim na hodinu fazole a pak to hazim primo do hliny, hlavne zalivam tak at hlina uplne nevyschne

Old Post 14-05-2011 v 02:22 AM
mouch4 je offline   Profil uživatele mouch4   Find more posts by mouch4   Foto galerie člena mouch4   Click here to Send mouch4 a Private Message   Add mouch4 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mouch4! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 618

citace:
Původní příspěvek od tagra1

Jak to dopadlo?
Som z toho hotová.Už sa to zrejme nemože uchytit,no aj tak som ich ešte dnes vytiahla a dala do vody s peroxidom.Som nasratá na celý svet.

Old Post 14-05-2011 v 21:30 PM
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 619

Nechápu, jak mohl tenhle thread dospet az do 39 stranek... Zeny nase, radsi si najdete nejaky growery, at vam to vypestujou az do zobaku (ne, ze bych vas podcenoval).
Prakticky staci jakykoliv normalne pouzivany zpusob/ medium, ale nezapominejte, ze zalezi hlavne na tom, jak schopne osivo mate k dispozici. Hlavne bych to nehrotil, je to plevel.
A nektery borci tady ty keci...

Kazdy si tim prosel, ale spousta lidi tady, kdyz klicila/ rovnou sazela do hliny, kdyz nebyl internet, natoz grower, meli seminka poradny noname travy a naucili se to sami, nebo od starsich lidi z okoli (vy tu resite uplny zaklad- kliceni), a pomalu se zdokonalovali a ucili z vlastnich chyb, vy nedelate ani to. Seminka klici tyden a vic. Praxe! Myslim to dobre

Naposledy upravil Celller 15-05-2011 v 01:09 AM

Old Post 15-05-2011 v 00:56 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 620

citace:
Původní příspěvek od Celller
Nechápu, jak mohl tenhle thread dospet az do 39 stranek... Zeny nase, radsi si najdete nejaky growery, at vam to vypestujou az do zobaku (ne, ze bych vas podcenoval).
Prakticky staci jakykoliv normalne pouzivany zpusob/ medium, ale nezapominejte, ze zalezi hlavne na tom, jak schopne osivo mate k dispozici. Hlavne bych to nehrotil, je to plevel.
A nektery borci tady ty keci...

Kazdy si tim prosel, ale spousta lidi tady, kdyz klicila/ rovnou sazela do hliny, kdyz nebyl internet, natoz grower, meli seminka poradny noname travy a naucili se to sami, nebo od starsich lidi z okoli (vy tu resite uplny zaklad- kliceni), a pomalu se zdokonalovali a ucili z vlastnich chyb, vy nedelate ani to. Seminka klici tyden a vic. Praxe! Myslim to dobre

Díky za radu.Někteří muži zobou lépe než ženy a představ si žě i ženy umí vypěstovat semínko.Od toho je snad forum aby se člověk ptalO té hlíně máš samozřejmě pravdu ,ale člověk je člověk a to značí nikdo není dokonalý

Naposledy upravil tagra1 17-05-2011 v 09:03 AM

Old Post 15-05-2011 v 20:01 PM
senseye
Nový Člen

Karma uživatele senseye - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 621

Čau mám problém, semínka jsem dal klíčit ke kamarádovi, páč bych s tim měl doma problém. Asi u poloviny vylezly klíčky 1mm-2 dlouhý a na tom se to zastavilo, už tejden to takhle prej je. Nevíte, jestli už to je ztracený, nebo by s tím šlo ještě něco dělat? Jinak to asi nebylo v úplně ideálních podmínkách, prej občas klesla teplotu kolem 13 stupňů

Old Post 16-05-2011 v 20:12 PM
senseye je offline   Profil uživatele senseye   Find more posts by senseye   Foto galerie člena senseye   Click here to Send senseye a Private Message   Add senseye to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pongo
Stálý Člen

Karma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 622

citace:
Původní příspěvek od senseye
Čau mám problém, semínka jsem dal klíčit ke kamarádovi, páč bych s tim měl doma problém. Asi u poloviny vylezly klíčky 1mm-2 dlouhý a na tom se to zastavilo, už tejden to takhle prej je. Nevíte, jestli už to je ztracený, nebo by s tím šlo ještě něco dělat? Jinak to asi nebylo v úplně ideálních podmínkách, prej občas klesla teplotu kolem 13 stupňů

13 stupňů ... "to-je-malo"

! PAL TO !

první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká

Tundra ve skleníku supported by Atami - sklizeno

Fruit and Critical Jack + B.Lee + MicroMachine ve skleníku supported by BioBizz - všechno kvete, něco dojíždí

FD, Shiva Skunk, The Ultimate, WR ... v lese u zajíců

Old Post 16-05-2011 v 20:25 PM
Pongo je offline   Profil uživatele Pongo   Find more posts by Pongo   Foto galerie člena Pongo   Click here to Send Pongo a Private Message   Add Pongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 623

citace:
Původní příspěvek od Celller
Nechápu, jak mohl tenhle thread dospet az do 39 stranek...

.....no to je proto že jsem spojil hodně rozkouskovanejch trýdů aspoň je vidět jak se to měnilo od roku 2001 , já klasika pořád a stále , mokrý ubrousky mezi 2talíře 21°C a do 24hod musej bejt prvni klíčky venku , jak nejsou do 3dnů , vyhazuju . Zkoušel sem to házet do vody a nějak to bylo naprd . Hlava

Old Post 16-05-2011 v 23:07 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andrej322
Nový Člen

Karma uživatele andrej322 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 624

mam otazku.mam 5 skunkovych semen.mal som ich tam uz 3 dni a furt nic.moze sa semienko nadrezat?aby presiel lahsie klicok?alebo pripucit ho,nech popraska a zoslabne škrupinka??prosim o radu.dakujem

Old Post 17-05-2011 v 01:58 AM
andrej322 je offline   Profil uživatele andrej322   Find more posts by andrej322   Foto galerie člena andrej322   Click here to Send andrej322 a Private Message   Add andrej322 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 37 38 39 40 41 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás