Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ok diky ja sem jenom nevedel ony tam minuli tyden jeste byli a najednou jsou pryc! tady mam jeste jednu asi o 7-12 dni starsi a taky tem nebyli a najednou se zacinaji jaksi ukazovat
asi bych se spíš přikláněl na stranu trichomu tedy pokud jsou čiré je čas pokud jsou mléčné už se může sklízet na povzbudivé stavy a kdo má rád i trochu relaxu nechá dojet do pár karamelkových -je to podle toho jak kdo to má rád -tedy chce to zkusit a zjistit co mi sedí nejvíc. Ty blizničky jsou jako nouzovka ale vcelku pokud jsou všechny hnědé a tmavnou tak by taky mohla být kosa já se spíš držel trichomů takže u těch blizniček si nejsem až tak jistý.
Ahoj Growers, tak po týdnu předkládám další foto jak můj model zraje. Je to skunk#1 hnojený plagron alga bloom a bloombastic od Atami. Toto je 60. den květu. Myslím, že ještě 7-10 dní počkám. Co myslíte vy?