Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já můžu doporučit Blue Mystic. Kamarád jel 4 kytky, dozrává koncem září, obrovský tvrdý, nádherně orosený paldy. Kýbl pošle i zkušeného huliče do jiného světa. Výškou měly od 2,5 metrů (venku) až po 3,5m (v domácím foliovníku), přičemž ty největší měly troufám si říct i kolem 1kg výnos. Rezistence vůču plísni se liší od phenotypu, některé nejsou napadeny skoro vůbec, některé fakt hodně. Každopádně úplná bomba outdoor!
letos jsem jel outdoor:
Galaxy - pěkný hustý menší keřík dozrál a vše bez plísně
White Rhino - dozrál ale plíseň na 30%
White Russian - dozrál Plíseň na 10%
příští rok chci: Mazar, W.Rus, C99 hybrid, AK48. Doporučíte ještě něco? placu je dost :-)
Vždy si vyslechni experty. Řeknou ti, co se nedá udělat a proč. Pak to udělej!
Odporúčam Biddy Early , pôvodne genetika od Magus Genetis, teraz túto genetiku vlastní Serious Seeds. Indicove pheno dozrete na konci septembra a sativove pheno druhý októbrový týždeň. Ozaj fajnove hulenie.
treba na venek je skvelý Shark shock od mr.Nice, (rizky od jiste víte koho, mistr B.)
pišou že má 50 dnu kvetu ale vydrží i více. letos bylo vlký léto, nejdúležitejší mesíce pro out september a oktober byli zamračené, pomerne vlhké. Sklidilo se to troška brzy a i tak to byla šleha prvotrídní. odolnost vuči plísnim super, vynos vynikajíci, vúne velice nenápadná, kytíz počas celá doby krásne zelené, . prihnojeno AH.
jeden rízek i od tech nejlepších matkaru v čr stojí cca 100 kč, to je čistý pakatel, nad no name je docela zbytečné premýšlet, protože ta ostatná energie kterou do pestu človek vloži je uplne stejná a když vám vyroste značkový materiál oproti búhvíčemu....
jako ne všechni NO name jsou shit, ale na druhou stranu, když máte holky od značkových matkare tak to je vždy kvalita....
ZEN - CBD SEEDS Vypilovaná sativka dobrej stávek ukecanost aktivita hulím ho všude nejvíc v práci z borcama. Dobrá ovocná vuně a chuť první prdík je dycky tak chutnej MŇAMKA dozrává v pulce řijna.
Barneys Farm - Crimea Blue
Velice potentní rostliny z těchle semen dobrej matroš tři prdíky a kaša má sladkou chuť a hromadu pěknejch palic dozrává v pulce října.Určo si ho ještě v budoucnu zopáknu.
California Hashplant -nebyl to teda zadnej zazrak co se tyce vzhledu,ale byla hotova 3 tyden v rijnu ,jen je nachylna dost na plisne,protoze tvorila opravdu VELKY centraly,jinak parada
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Loni jsem pěstoval Ultra White Amnesia od Ministry of Cannabis. Velké kompaktní palice, poměrně dobrá odolnost vůči plísním. Účinek je hodně silná high. Stačí málo a maká dost.
Chci se zeptat tady v čr stihne mi dorust white window.... blue Berry a Big bud ? nebo to je z cela nerealné.. nekteří radí ano nekteří ne... semena sou z Grow b---u
Původní příspěvek od fyree Chci se zeptat tady v čr stihne mi dorust white window.... blue Berry a Big bud ? nebo to je z cela nerealné.. nekteří radí ano nekteří ne... semena sou z Grow b---u
Záleží na tom, kde to budeš mít a od jaké banky to budeš mít.
Buď se trochu rozepiš, nebo si projeď outdoor galerii, všchny výše zmíněné modely tu lidé nesčetněkrát pěstovali. A ať jen nerejpu... Blueberry od DP mi dojela někdy kolem 20. řijna.
Jde o to že sou to seminak z Groweru (bazaru) puvod seed banky nevím skusím se doptat. ale diky a kde to budu mit bude to v lesiku (je řidky a svetlo velmi dobře prosvita) sice to není nic jako pole ale i tak co mysliš ma to šanci tam pěstovat ?
Původní příspěvek od fyree Jde o to že sou to seminak z Groweru (bazaru) puvod seed banky nevím skusím se doptat. ale diky a kde to budu mit bude to v lesiku (je řidky a svetlo velmi dobře prosvita) sice to není nic jako pole ale i tak co mysliš ma to šanci tam pěstovat ?
Pokud to je sémně od zdejších lidí, tak to dojede uplně v klidu. A lesík je v pohodě, taky tam letos asi pojedu.