Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pestovanie na okne - jednoducho a lacno
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 37 38 39 40 41 »
Autor
Téma 
BUrtFUk
Stálý Člen

Karma uživatele BUrtFUk - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 609

Early girl - pěstovaná venku, od půlky květu hozená domů za okno (někdo mi ustřihl půlku pálek )

NABI TO !!!

Old Post 21-01-2010 v 09:47 AM
BUrtFUk je offline   Profil uživatele BUrtFUk   Find more posts by BUrtFUk   Foto galerie člena BUrtFUk   Click here to Send BUrtFUk a Private Message   Add BUrtFUk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BUrtFUk
Stálý Člen

Karma uživatele BUrtFUk - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 610

a ještě teda ten Shaman, ten byl naopak zase pěstovanej do půlky květu za oknem a potom hozen na balkon. Btw výsledek je výbornej....

NABI TO !!!

Old Post 21-01-2010 v 09:49 AM
BUrtFUk je offline   Profil uživatele BUrtFUk   Find more posts by BUrtFUk   Foto galerie člena BUrtFUk   Click here to Send BUrtFUk a Private Message   Add BUrtFUk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 611

fakt naadhera blahozelaam ....

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 27-01-2010 v 22:25 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stunt
Stálý Člen

Karma uživatele Stunt - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 612

Tak co kdy letos budete nasazovat kytičky? mám to v plánu tak v puli března co vy na to?

Old Post 04-02-2010 v 18:01 PM
Stunt je offline   Profil uživatele Stunt   Find more posts by Stunt   Foto galerie člena Stunt   Click here to Send Stunt a Private Message   Add Stunt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MathiuG
Nový Člen

Karma uživatele MathiuG - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 613

ja som zasadil na skusku jedno seed uz vcera takze som zvedavy co z toho bude co myslite?

I LOVE G

Old Post 05-02-2010 v 20:50 PM
MathiuG je offline   Profil uživatele MathiuG   Find more posts by MathiuG   Foto galerie člena MathiuG   Click here to Send MathiuG a Private Message   Add MathiuG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 614

citace:
Původní příspěvek od MathiuG
ja som zasadil na skusku jedno seed uz vcera takze som zvedavy co z toho bude co myslite?

Při týdle světelný periodě a vzhledem k ročnímu období, ti kytka ze začátku začne mutvat, vůbec neporoste, bude mít neúplný listy a divnou stavbu stonku a dalších větví, začne nakvítat a ve finále z toho bude úplný kulový.

Old Post 05-02-2010 v 21:08 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stunt
Stálý Člen

Příspěvek č. 615

Zedy kdy to vidíš ty ja tak na pulku až konec března podle slunka ...

Old Post 07-02-2010 v 09:23 AM
Stunt je offline   Profil uživatele Stunt   Find more posts by Stunt   Foto galerie člena Stunt   Click here to Send Stunt a Private Message   Add Stunt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hochůůů
Stálý Člen

Karma uživatele hochůůů - 91% PěstitelskáKarma uživatele hochůůů - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 616

Já sem loni sázel na okno kolem poloviny dubna a bylo to v pohodě. Kyti mi narostly asi tak jak sem pocital dokvetly a tak letos to tam loupnu zase tak kolem pulky dubna az zacatkem kvetna. Každopádně nesmí bejt v pul šestý už tma

Kuř a bude ti kouřeno

Old Post 07-02-2010 v 14:07 PM
hochůůů je offline   Profil uživatele hochůůů   Find more posts by hochůůů   Foto galerie člena hochůůů   Click here to Send hochůůů a Private Message   Add hochůůů to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stunt
Stálý Člen

Příspěvek č. 617

hej a kdy mam hodit az okno řízky cca? diky

Old Post 15-02-2010 v 09:15 AM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 618

citace:
Původní příspěvek od Stunt
hej a kdy mam hodit az okno řízky cca? diky

Nějak bych s tím nepospíchal, pokud máš možnost a chceš začít co nejřív, tak řezany šoupni pod zářivku, úsporku do nějaký řízkány, což není zase tak nákladný.
Jinak můžeš mít problém s okamžitým nakvítáním a celkovou mutací a následným zabržděním růstu.
Jestli je pro tebe jediným řešením okno, tak přibližně druhá polovina dubna.

Old Post 15-02-2010 v 18:20 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stunt
Stálý Člen

Příspěvek č. 619

takže čím později na řízky tím líp co ... ja jen že něco zasadím co mam nějaky noname semena ani nwm odkud už a pak že bych dal i nějaky řezany, ktery by šli asi na balkón. Jinak zakladatel tohoto threadu, čily kvasimodo si zaslouží K+... a ostatním gratuluju k úspěšně dotaženým growů

Naposledy upravil Stunt 16-02-2010 v 20:50 PM

Old Post 16-02-2010 v 20:42 PM
Stunt
Stálý Člen

Příspěvek č. 620

¨tak co už máte nasázeno windor?

Old Post 01-04-2010 v 12:28 PM
Host
Host

Příspěvek č. 621

windoor už mám sklizený

Naposledy upravil 01-04-2010 v 22:35 PM

Old Post 01-04-2010 v 22:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 622

A tu přidávám sušinu :-) Není to všechno, co jsem sklidil, protože už proběhly nějaké ty testy xD

Smoke report: Hulím většinou z bongu. Stačí 1 kotel a na 2 hodinky mám vystaráno. Stavově mám tento model rád. Už po pár minutách najíždí pěknej energetickej high stav, který se drží asi hodinu a následně přechází celkem do stoned stavu. Vůně taková nic moc.. mírně nasládlá. Jinak zjišťuji, že čím dýl je to uskladněné, tím víc se stav zintenzivňuje. Takže jestli se mi podaří sklidit outdoor, určitě si na sušení a uskladnění dám záležet. Kvantita není nic moc, taky co bych čekal přes zimu za oknem. Ale kvalitou jsem byl mile překvapen, protože je to poprvé, co se mi povedlo sklidit funkční kytku.

Old Post 02-04-2010 v 09:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 623

Dal jsem jednu Blackberry na okno-vyrostla pod 400W, nedělal jsem z ní řízky a vrchol nechal vykvést za oknem-sice až to uschne, tak bude z celý kytky tak na špeka ale za to to bude jistě zážitek(voní exoticky).

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Naposledy upravil Apartman 02-04-2010 v 11:13 AM

Old Post 02-04-2010 v 11:07 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ypsilon
Nový Člen

Karma uživatele Ypsilon - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 624

Ahojte mal by som na vas par otazok. Som zaciatocny grower, tak dobre rady by som rad uvital . Zaujal ma tento Windoor tak som si to musel aj ja vyskusat. Zasadil som si 3x rastlinky stoho dve su celkom pekne ale mam problem zo spodnímy listami zacinaju mi schnut ! A neviem cim by to mohlo byt ...

Old Post 20-04-2010 v 08:26 AM
Ypsilon je offline   Profil uživatele Ypsilon   Find more posts by Ypsilon   Foto galerie člena Ypsilon   Click here to Send Ypsilon a Private Message   Add Ypsilon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 37 38 39 40 41 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás