Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od MathiuG ja som zasadil na skusku jedno seed uz vcera takze som zvedavy co z toho bude co myslite?
Při týdle světelný periodě a vzhledem k ročnímu období, ti kytka ze začátku začne mutvat, vůbec neporoste, bude mít neúplný listy a divnou stavbu stonku a dalších větví, začne nakvítat a ve finále z toho bude úplný kulový.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Já sem loni sázel na okno kolem poloviny dubna a bylo to v pohodě. Kyti mi narostly asi tak jak sem pocital dokvetly a tak letos to tam loupnu zase tak kolem pulky dubna az zacatkem kvetna. Každopádně nesmí bejt v pul šestý už tma
Původní příspěvek od Stunt hej a kdy mam hodit az okno řízky cca? diky
Nějak bych s tím nepospíchal, pokud máš možnost a chceš začít co nejřív, tak řezany šoupni pod zářivku, úsporku do nějaký řízkány, což není zase tak nákladný.
Jinak můžeš mít problém s okamžitým nakvítáním a celkovou mutací a následným zabržděním růstu.
Jestli je pro tebe jediným řešením okno, tak přibližně druhá polovina dubna.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
takže čím později na řízky tím líp co ... ja jen že něco zasadím co mam nějaky noname semena ani nwm odkud už a pak že bych dal i nějaky řezany, ktery by šli asi na balkón. Jinak zakladatel tohoto threadu, čily kvasimodo si zaslouží K+... a ostatním gratuluju k úspěšně dotaženým growů
A tu přidávám sušinu :-) Není to všechno, co jsem sklidil, protože už proběhly nějaké ty testy xD
Smoke report: Hulím většinou z bongu. Stačí 1 kotel a na 2 hodinky mám vystaráno. Stavově mám tento model rád. Už po pár minutách najíždí pěknej energetickej high stav, který se drží asi hodinu a následně přechází celkem do stoned stavu. Vůně taková nic moc.. mírně nasládlá. Jinak zjišťuji, že čím dýl je to uskladněné, tím víc se stav zintenzivňuje. Takže jestli se mi podaří sklidit outdoor, určitě si na sušení a uskladnění dám záležet. Kvantita není nic moc, taky co bych čekal přes zimu za oknem. Ale kvalitou jsem byl mile překvapen, protože je to poprvé, co se mi povedlo sklidit funkční kytku.
Dal jsem jednu Blackberry na okno-vyrostla pod 400W, nedělal jsem z ní řízky a vrchol nechal vykvést za oknem-sice až to uschne, tak bude z celý kytky tak na špeka ale za to to bude jistě zážitek(voní exoticky).
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Ahojte mal by som na vas par otazok. Som zaciatocny grower, tak dobre rady by som rad uvital . Zaujal ma tento Windoor tak som si to musel aj ja vyskusat. Zasadil som si 3x rastlinky stoho dve su celkom pekne ale mam problem zo spodnímy listami zacinaju mi schnut ! A neviem cim by to mohlo byt ...