Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
autobus,prezidentska zahrada,v skole na okne,poza ucitelov .. na strechach..vo vlaku..v strede parku kde bolo mrte ludi cez suche bongo .. na namesti .. na moste nad stvorprudovou cestou .. na bratislavskom hrade ..
No u nás ve škole jsou dvě místa kam se chodí kouřit (hulit..). Obě ve sklepě, obě jsou zakázaný ale tolerovaný. Jedno je pro profesory- fotokomora. Tam jsem vživotě nebyl, je to takový veřejný tajemství, chodí tam všichni zaměstnanci školy od ředitelky po uklízečky. Druhý místo jsou terárka, je tam silnej větrák takže když se tam zahulí zapne se a smrad je hned pryč.
Jednou jsem hulil přímo ve třídě o přestávce, ve vlaku... nevim Nic extra brutálního mě nenapadá ale určitě bych si na něco vzpoměl.
Největší pohoda je když si člověk odpálí přímo v posteli, večer u televize nebo DVDcka, s mladou, špeka.... pohoda,klídek, ganja
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
jako nejzajímavější se mi jevilo pukání v prvním patře nedostavěnýho hotelu do kterýho nevedly schody (pozn.: VSTUP ZAKÁZÁN!) a pak "nenápadný" únik z místa činu
ja hulim buťto na takovejch tech provarenejch mistech kde huli v nasem meste kazdej..a nebo nekde na kopci,v lese na posede,ale uplne nejvic hulim v takovy nasi spelunce kde mame i kaminka tam to je fakt luxusni..jo a nebo taky doma na balkone
ja sem dřív hafo nejvíc hulil na zastavce pro busy a to si myslim že si více takovejch lidí tady bude!A jinak sou drsny místa zahulit nekde na strome vysoko a to se ti pak nechce dolu!:-)
Na strese fakulty, ve vytahu, na trajektu, v kostele, v bunkru, ve tride na stredni, na trafalgarskem namesti, na lucembursko-holandske hranici, na dalnici v cca 180km/h, na svatbe sestry, uz ani nevim...
Bud ty, v nasem meste, provarena mista, jak zde bylo receno, a jinak sem tam vylezu zahulit na strechu moji byvale zakladky, spis takove normalni mista. Nejbrutalnejsi to bylo asi na skolnim Turistaku. Meli jsme smenu na Palavach, skoro nikdo v tom neumel jezdit, vesty nebyly, a ze prej se mame projet po rybnice kousek od tabora... Tak jsem zajel do takovyho rozku kde nebylo videt, odpalil fajku, a pak sem byl ochotnej eventuelne i doplavat, bylo-li by to treba... Dojeli jsme v suchu A jeste ve vlaku, ve tride, v autobuse, ctyri speky + kotel bongu ve ctyrech lidech sedici v nevetranem VW Polo, a ja nevim co. Bylo toho moc
na opustenim(rozpadnutom)kaštieli,na autobusovej zastavke,u kamarata na balkone a stara mama bola v kuchyni to bola sranda,v nemocnici v parku,
na cintorine,....uy nespominam na nic
No ja som raz hulil na leseni okolo prestavovaneho kostola, vyhlad na cele mesto a pod nami tri policajne auta s reflektormi patraju po nas.. ale na vezu sa nikto neodvazil, tak sme zhulili co sme mali, a ked to vzdali, zliezli sme dole