Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zarážajúce, a ten substrát/hlina, jeho zloženie? inak videl som hromady podobných deformácií ktoré boli spôsobené genetikou a nakoniec to normálne dojelo.Jednalo sa hlavne o Dj shorta ktorý je v tomto majster.. čo ma ale zaujíma, proti akej plesni to vlastne ideš bojovať??
No každopádne je na tebe ako naložíš s kytiz a prajem si aby si úspešne došiel ku odmene .
Inak hubičiek sa neboj
Edit: napadla ma taká blbost..teplotný šok, pozerám v skleníku by sa to mohlo "zapariť"
Niektoré geny reagujú podobne.
Len dodám že som sa ešte nestretol s podobným prípadom, kde by za to mohol nejaký druh plesne, a už mi čo to prešlo cez pazúre.
Budem rád ak sa niečomu priučíme, a týmto sa chcem Omluvit pánovi zmijákovi za ostrý tón v písmenách je to proste tenký ľad a pomôcť chceme isto všetci.
No je to klasickwj zahradní substrát, genetika je OG kush od royal Queen seeds, vloni sem je měl taky a zadnej podobnej problém nenastal.. No abych řekl pravdu, nevím proti jaké plísni bojuju, ale jelikož to není prehnojeny, prelity, genetika by měla být taky ok, pH vody i substrátu normál, nejsou to žádný breberky, tak pak už podle mě zůstává jen plíseň.. Tak uvidíme 😃😃 naštěstí není to jediná kytka, v tom moři se to ztratí,ale přesto bych rád zjistil příčinu minimálně pro příště abych věděl
SMOKE WEED EVERYDAY!!! 👌👌🙆🌿
A KOMU SE NELENÍ, TOMU SE ZELENÍ 🐒
Mám to v hlíně,hnojil jsem asi jen dvakrát a to až na květu,začali mi nějak světlat vršky.
Bohužel jsem použil krystalon gold.Teď se mi ještě točí konečky listů do spirály a jsou trochu
nahnědlé viz.foto v galerii.Ph zálivky je 6.5.Mám to v samo zavlažovacím květináči s knotem.
Původní příspěvek od SW0p ZDRAVIM, MA CENU JESTE PRESAZOVAT KYTKY Z 10L KYBLIKU DO 20L? ZATIM NEMAJI ANI NAZNAK KVETU.
Hlavně jestli to není autoflera, ty to nesnášejí moc dobře.. Jestli je to 6-ti měsíc, tak pokud nepoškodís kořeny, mělo by to být v pohodě 😉☺ ještě bych ti doporučil přesadit to za tmy 👌 pěstu zdar! 🌿🌿🚬😎
SMOKE WEED EVERYDAY!!! 👌👌🙆🌿
A KOMU SE NELENÍ, TOMU SE ZELENÍ 🐒
Zdar, je to na všech kytkách, pomalinku to postupuje vesměs od spoda, ale najdou se i vyjímky u vrcholů.
-kokos
-400W
-ventilace: dostatečný odtah+aktivní přítah+2x klipsňák na cirkulaci
-leju A+B 4ml/l +sugar royal 2ml/l (ph sem zkontroloval u první zálivky a bylo v normě - nikdy sem neměl problém týkající se kyselosti zálivky)
-(svilušky zastavené biooilem, tohle začlo cca 14 dní po nich, nemůže to být po použití špatného smáčedla? neměl sem JAR, tak sem tam prdnul jemu podobnej prostředek v domění, že je to to samý)
-popřípadě, prosím, rovnou nápovědu, čim to řešit, cca na konci první poloviny květu
Soii
Mam nechutny problem s listami ktory pomali ale neodvratne zere moju rastlinku..nenasel som odpoved ani v rozvinutych temach tak zakladam novy
Foto
Původní příspěvek od Liverone Soii
Mam nechutny problem s listami ktory pomali ale neodvratne zere moju rastlinku..nenasel som odpoved ani v rozvinutych temach tak zakladam novy
Foto
Zdravím prosím vás 3dny jsem nebyl u rostlinek, a udělaly se na 1/3 listů takové černé tečky ve velkém množství, některé zežloutly, myslíte že je to nedostatek nějakých živin, hnojil jsem plagron alga grow a poslední 2 týdny ničím, a je to pouze na jedné kytce ze 4 v grow shopu mi řekli že by to mohlo být tím nehnojením, ale že se s ničím takovým nesetkali .....