Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40 »
Autor
Téma 
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 593

Do skolky chodej myslivci kontrolovat stromky a asi by se jim to tam nelibilo. Ale zkusit to muzes, pokud sou ty stromky uz velky, tak by tam zas tak moc casto pochodovat nemeli.

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 31-10-2006 v 18:39 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 594

skusali ste niekto pestovat na streche neakej sterej budovy, alebo neakeho domu??? kamo ja som nasiel asi 25-30 km za mestom taku staru osadu, dokopy asi 10 domov, a chodia tam len neaky chatari(a to aj tak asi len do 3roch zahrad - bolo to vidno len 3 zahrady pekne upravene.... ostatok plno stareho bordelu, a trava nekosena sna 100rokov), neni to na hlavnej ceste, takze menej ludi. Trochu sme s kamosom prechadzali po domoch, a na streche jedneho je parada flek cca 1,5 na 2 metre. Neako tam natahat hlinu, alebo pestovat v kybloch. Zvonku to niako neni vidno, mozno niekde z dalekeho kopca, ale to by sa neako zakrylo. Je to stocene na juznu stranu, takze svetla kopa...

tym chcem povedat, ze aj na starych opustenych neobyvanych domoch, ci osadach sa da pekne growerit, len staci trocha viac fantazie ako to ukryt a starat sa oto........

Old Post 02-11-2006 v 09:38 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kellogg
Stálý Člen

Karma uživatele Kellogg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

to rammian: takove mistecko,jak ho popisujes ty by nemuselo byt vubec spatne,ja bych to tam pestoval spis v kyblech nez tam nosit hlinu na strechu.

Jinak sem dneska nalezl nove mistecko na sazeni,je to zase skolka listnatych stromu,nyni je ale oplocena takovym "plotem",na kterem sou ty oka takove spis do ctverce,je to udelane z nejakeho dratu.kolem neni vubec nic vyslapane,je to celekm dost zarostle ale vevnitr tohoto oploceni je takove mistecko,kde je vhodne neco vykopat a zasadit,akorat si nejsem jisty s pH pudy a proto bych se chtel zeptat.No i kdyz tam roste sem tam nejaka kopriva,zejmena tam sou tzv.topinambury (takove klacky,co maji uprostred takovou jakoby vatu,takovou duzinuzvykacku) .Tak jestli nekdo vite v jakych pudach roste tato topinambura,byl bych rad za vase nazory a odpovedi.
diky

Slunko je mocné....

Old Post 02-11-2006 v 19:03 PM
Kellogg je offline   Profil uživatele Kellogg   Find more posts by Kellogg   Foto galerie člena Kellogg   Click here to Send Kellogg a Private Message   Add Kellogg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 596

to -->gode88

no a to sa nebojis corkov na takom rybniku??? si myslim ze na ten ostrovcek buke krasny vihlad.... alebo nie???

no a na ten posledny flek dufaj ze budu chodit srat kone, alebo kravy, aby to tam poriadne pohnojili =)

kazdopadne 3mem palce

Old Post 03-11-2006 v 09:43 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Darkken
Stálý Člen

Karma uživatele Darkken - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 597

Z ceho mate vetsi bobky pri pestovani v lese??Z lesniku-ze vas naprasi flojdum nebo tak neco<jestli to vubrc nekdy delaj> a nebo corek??

Rad bych pristi jaro taky vysadil out,uz mam i trochu promysleny kde.
Ale pruser je ze tak 300m od toho je posed.Sadil bych v opusteny obore,je tam i potok.Jediny co me jebe sou ty lesaci.

Old Post 10-11-2006 v 14:08 PM
Darkken je offline   Profil uživatele Darkken   Find more posts by Darkken   Foto galerie člena Darkken   Click here to Send Darkken a Private Message   Add Darkken to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Darkken! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MR.Bong
Nový Člen

Karma uživatele MR.Bong - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 598

maliny to je ono ale ja minulej rok koprivy

Old Post 19-11-2006 v 17:01 PM
MR.Bong je offline   Profil uživatele MR.Bong   Find more posts by MR.Bong   Foto galerie člena MR.Bong   Click here to Send MR.Bong a Private Message   Add MR.Bong to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MR.Bong! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HCSBUBI
Stálý Člen

Karma uživatele HCSBUBI - 28% PěstitelskáKarma uživatele HCSBUBI - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 599

No si myslim že se vosvědčili fleky jako:doma na zahrdě pokud bydlíte trochu mimo a máte tolerantní sousedy který nebudete prudit mega polem na vaší zahradě,tag je lepší toho mít míň a pokudmožno z vočí.Přecejenom je to ilegal a ktomu fšemu u vás na zahradě.Nebo ty nálety na polích.Za ty léta co se některý pole neudržujou je tam dobrá jungle.Tam by se taky dalo sadit.Nebo do větších trsů šípku.Tam vám taky nikdo nepoleze.Někdy vycházej fleky jag se říká pod svícnem je největší tma.To jako místa něgdy až drze na očích.Při vybírání zapojte fantazii a taky si vyhlídněte místo tag abyste tam měli jagštagš dobrej přístup.Co se týče cestiček kvůli podělávačům jsou nežádoucí ale někde fakt mimo kam se člověk jen tag nedostane tam taková opatrnost nemusí na 100%.Taky je dobrý mít vícero míst.Zvětšuje se pravděpodobnost že něco sklidíte.

Old Post 19-11-2006 v 20:17 PM
HCSBUBI je offline   Profil uživatele HCSBUBI   Find more posts by HCSBUBI   Foto galerie člena HCSBUBI   Click here to Send HCSBUBI a Private Message   Add HCSBUBI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HeadShock
Nový Člen

Karma uživatele HeadShock - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 600

peace growers,
Pro tenhle rok jsem si našel obzvlášť povedený místečko,škoda že mě napadlo až tak pozdě a nesázel tam dříve.Jedná se o místo(je to ve vesnici,kterou obývá cca 60 lidí převážně důchodci).Můj děd vlastní menší statek o rozlože 500 m2+ náké to 3h pole.Celý pozemek je ohraničem plotem ,před kterým v celé jeho délce sou vysázeny stromy(převážně jehličnany,takže nejde skoro vidět do zahrady).Děd mi umožnil si udělat záhon o rozloze cca 20 x 20 m + náké místa po jedné ,dvou kytek(střecha,stromy,květináče před chalupou).dále mám vybrané asi 10 stromlů v lese.Doufám že se rok 07 vyvede,bude to asi masakrrr

Old Post 27-11-2006 v 17:46 PM
HeadShock je offline   Profil uživatele HeadShock   Find more posts by HeadShock   Foto galerie člena HeadShock   Click here to Send HeadShock a Private Message   Add HeadShock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joint-SR
Stálý Člen

Karma uživatele Joint-SR - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 601

Zdarec mna napadli taketo fleky :

1 zeleznicna trat : niekde kde su vyvysene kolajnice byva taky kopcek a na vrchu kpopceku kolaje po ktorych beha vlak a po bokoch toho kopceka to nik neriesi a casto su tam kriaky a tak tak tam by sa dalo sadti...

2 paleta na vode : rozmyslal som nad paletow zo 3 kyble s 3 rastlinami zavlazovacie knoty pustene do vody pod plateou prazdne nafuknute pet flase ktore by to nadnasali nejak to prichytit k dakemu stromu lanami a je. .. lenze nevim ako by sa tam dalo poriesit ked je velka voda burky zaplavy nech nreprevrati paletu a tak ...

3 elektricke stoziare : na poliach niektore su take masivnejsie velke zelezne konstrukcie a v strede dole pod nimi volne miesto tak tam ... a vacsinou byva okolo toho stlpu aj teke nieco ako maly ostrovcek ktory ani neriesia pri sadenia a byva zarasteny roznim trstim a ...

4 "lazy" dedina : s malo obyvatelmi napr.: 30 ludi ... ludia maju policka a tak niekde na tej dedinke vycekovat flek kde malokto chodi a tam to slahnut ...

5 uz len take bezne miesta ako mala lucka v hore , stromy , ......

Old Post 27-11-2006 v 19:41 PM
Joint-SR je offline   Profil uživatele Joint-SR   Find more posts by Joint-SR   Foto galerie člena Joint-SR   Click here to Send Joint-SR a Private Message   Add Joint-SR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kellogg
Stálý Člen

Karma uživatele Kellogg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 602

ze vsech tech veci,co si tedka napsal se mi libi nejvic ta zeleznicni trat,to se jevi jako dobry napad,v okoli koleji to nekdy byva celkem dost zarostene ruznyma kracama atd.....

Slunko je mocné....

Old Post 27-11-2006 v 19:59 PM
Kellogg je offline   Profil uživatele Kellogg   Find more posts by Kellogg   Foto galerie člena Kellogg   Click here to Send Kellogg a Private Message   Add Kellogg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 603

Sloupy v polich, to je prvni misto, kde se corky koukaj. I na maly vesnici se najde nekdo, treba vnuk nejaky babicky, co ti to sbali. Paleta je dobra, ale paleta plovouci uproster cehokoliv je dost napadna, myslim, ze kdyby ji nekdo videl bude hledat lodku nebo neco jak se tam dostanes a najde i to lano. U trati je asi nejlepsi, ale porad to muze videt nekdo z vlaku. Ale asi to vede.
Jinak, nejlepsi je nic neplanovat, proste jit a hledat. Znal sem lidi co se koukali do mapy a hledali neco tam, ale to je ptakovina. Z mapy senic nepozna, to chce aby to clovek videl na vlastni oci, ze vsech stran.

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 28-11-2006 v 10:08 AM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joint-SR
Stálý Člen

Příspěvek č. 604

2DeThomas diky za dobru radu tak tie stlpy som chcel riesit ale asi fakt serem na to .... a s tou paletou som rozmyslal ako ked je nejaka rieka a ta sa toci prudko do dakej strany a v tom mieste kde sa zataca ze dako proste by nebolo vidiet tu paletu a bolo by to niekde pri kraji tej rieky ale stale ten problem burky povodne ... a setky s typov flekov co som vypisal mam v svojom okoli uz aj vitipovane kde by to slo dat nepisem ze ma napadlo a v predtavach som si vitvoril idealne virtualne miesto tie fleky som bol uz aj pozret :-) piz

Old Post 28-11-2006 v 11:53 AM
Joint-SR je offline   Profil uživatele Joint-SR   Find more posts by Joint-SR   Foto galerie člena Joint-SR   Click here to Send Joint-SR a Private Message   Add Joint-SR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Příspěvek č. 605

Ta paleta, fakt se mi libi ta predstava, ale je to asi tezko realizovatelny, mozna kdybys to mel zaparkovany nekde v nejakym rakosi, ze by to nebylo videt ani z vody ani ze brehu, to by pak asi slo. Jestli to realizujes, tak to urcite nafot. Ale jedna vec by ,e jeste zajimala. Chapu, ze tam budes mit lano aby sis to mohl pritahnout, ale jak to tam dostanes zpatky? Leda ze by jsi mel to lano nekde proti proudu a pak to jen pustil dolu, ale to by to na tom lane viselo a sponovalo by ho to, coz by bylo taky dost napadny. Leda tak mit to tam nekde napevno a pokazdy se k tomu brodit/plavat, ale to je taky celkem extrem. =o)

Keep your brain safe.

Old Post 28-11-2006 v 13:22 PM
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 606

Koukám že to tady jede,celkem dobrý návrhy na místa
Též jsem si našel místo,je to asi 50m od plotu Policie Čr,je to na jížním svahu,který je kolem dokola obrostlý šípkama,ostružinama a kopřivama,svítí sem tak od 6 ráno do západu slunce,takže vlastně celej den,za posledních 10 let tam nikdo nevkročil-čímž jsem si velmi jistý,protože jako malej,když jsem teprve začínal pěstit což bylo ve 13letech jsem prolezl tolik míst blízko domova,že jsem skoro devatery střevíce prošlapal,když jsem tam měřil ph,tak jsem byl mile překvapen,půda je tam neutrální-ph 7,což je ideální,je tam místo na takových 20-40 kytek,který by mohli dorůst v klidu do 3 metrů,není tam odnikud vidět,a byl jsem rád že jsem se tam vůbec dostal živej,takže s tim že by tam někdo přišel absolutně nepočítám,tam by nešla ani sebevětší čorka,benga asi těžko napadne to tam hledat,kdo by jim to pěstoval pod nosem,co si budem vykládat že jo,takže to je moje super tajný místo,je to daleko od jakékoliv civilizace kromě policajtůpod svahem je údolí s malým lesíkem a paloučkem,kde bude taky pole,protože údolí se skládá z 20% ze šípků,z 30%ostružiní,z 30%kopřiv,a zbytek jsou stromy všelijakého vzrůstu,a nikde kolem žádný cesty,takže v poho,ještě v údolí protéká hodně malý potůček,takže se zdrojem vody taky nebude problém,už se moc těšim na jarní sázení,příští rok bude hafo masitej,a když už bude podzim,ani nebudu pod jiným vlivem,než pod tim co jsem v tuto chvíli

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 28-11-2006 v 19:04 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joint-SR
Stálý Člen

Příspěvek č. 607

2 MangoMan > proste ked si ten tvoj flek predstavim tecu mi sliny a este tak flojdom pod nosom palit hmmm rozkos .... som zvedavi coto posadis na jar *THUMBS UP*

2 DeThomas > no bolo by viac moznych rieseni tej palety ja som rozmyslal ze 2 palety na sebe v hornej otvory na kyble aby boli spevnene + este nejakym drotom alebo niecim inym o paletu ... a ja som myslel ze ono by to vlasne bolo niekde v okoli brehu nie v strede rieky ... a tie lana keby prud vody to dade dalej odtiahol aby to slo pritiahnut bez komplikacii ...

Naposledy upravil Joint-SR 28-11-2006 v 21:00 PM

Old Post 28-11-2006 v 20:55 PM
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 608

Mango man: čau, hele nic mi do toho není a tohle ber jenom jako radu...
Nemyslíš, že je to trochu nebezpečný tady takhle přesně popsat svoje místečko na budoucí políčko??? Myslím, že v ČR není mnoho takových míst, takže někomu z okolí tvýho bydliště to bude hnedka jasný!!!!!
Věřím tomu, že nikdo z nás by ti to neukradl, ale přeci jenom je tady přes 17000 lidí a co ty víš... a pokud tě nepřesvědší ani toto, tak si vzpoměn na to, že i ty jsi tady byl určitě ne jednou jako ještě neregistrovaný uživatel a těch sem přijde nezpočetně a buh vi co za k...u si to tu muže pročítat právě kvuli tomuhle!!
No prostě, já bych to takhle teda nepopisoval ani náhodou!!!

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 28-11-2006 v 22:50 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás