Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od zhuleny cap ahoj chci se zeptat na orange bud od banky dutch passion s kamaradem se dohadujem jestli to pestovat jako indor nebo outdor na strankach dutch p. maji ze kytka dokvete v pulce rina ale ja tomu moc neverim a mam obavu to pestovat venku protoze bydlim kousek od pradedu a v listopadu je tu uz pekna kosa a nerad bych sklizel kytku zakrytou snehem prosim poradte jestli ora.bud dokvete a nebo se mam nato vysrat
predem diky za odpoved
zdar, hodně záleží na tom, jakej bude podzim, ale asi bych s tim ven nešel, maximálně tak do skleníku jo ve skleníku by to šlo, ale musí se dávat velkej pozor na plejseň
Původní příspěvek od zhuleny cap dik za odpoved muzes mi doporucit nejakou odrudu outdor co dokvete do pulky rina
taky nad tim teď dumám a asi bych dal ven SnowBuda nebo ňákou tu fialku treba Hollands hope, blby je, že v našich podmínach sme omezeny na dominantní indiky, pořádná sativa ma moc malou sanci dokvest.
Sice se da zatmivat i outdoor, kdyz to de, ale moc lidi to asi nedela.
Původní příspěvek od KLOGG23
taky nad tim teď dumám a asi bych dal ven SnowBuda nebo ňákou tu fialku treba Hollands hope, blby je, že v našich podmínach sme omezeny na dominantní indiky, pořádná sativa ma moc malou sanci dokvest.
no ja zakrejval minulej rok mazar a luxus ale tenhle rok nemam cas a tak potrebuje venek skterym nebude moc prace uvazoval jsem nad pasion pasion ale ja outdorum moc nerozumim na strankach banky pisou ze to vykvete na zacatku rina ale nepisou tak polohu je rozdil severni morva a jih cech
Původní příspěvek od KLOGG23
modely hybridsfromhell...lacne,solidne,nenarocne a do konca septembra hotove,jedina nevyhoda ze su to regulary,pripadne semiato od female seeds,pripadne splif seeds
Původní příspěvek od zhuleny cap ahoj chci se zeptat na orange bud od banky dutch passion s kamaradem se dohadujem jestli to pestovat jako indor nebo outdor na strankach dutch p. maji ze kytka dokvete v pulce rina ale ja tomu moc neverim a mam obavu to pestovat venku protoze bydlim kousek od pradedu a v listopadu je tu uz pekna kosa a nerad bych sklizel kytku zakrytou snehem prosim poradte jestli ora.bud dokvete a nebo se mam nato vysrat
predem diky za odpoved
absolutně nesouhlasím s tím, co je Ti tady razeno!!!
OB od DP jsem jel několik let a nikdy, NIKDY, nebyl problém s dozráním. Ba naopak, dozrávalo to už poslední týden v září, nejpozději první týden v říjnu. ABSOLUTNĚ žádný problém s plísní tedy. Jinak je to jednoduchá kytka. Sama se větví, je nenáročná a jak jsem už říkal, hezky brzy dozrává. Vezmu-li v potaz Dutch Passion, tak já jsem si na naše podmínky našel dva favority, a to Orange Bud a Mazar. Jel jsem od nich cca 10 genetik. Takže OB ven v ČR rozhodně ano a upřímně, co se týče pěstu, tak jsem snad ještě nenašel vhodnější variantu...
Původní příspěvek od Chaby Zdravíčko, z nepřeberného množství odrůd jsem si vybral dva favority pro letošní out a to:
Ministry of cannabis - Mandalay,
Barneys Farm - Vanilla Kush.
Mohl by mi někdo poradit, kterou vybrat popř. přispět vlastními zkušenostmi? Za všechny rady budu vděčný
Z te mandaly mě neskutečně bolela hlava, kamoš ji měl 2x po sobě pač mu to nedalo ale i napodruhé z toho šileně bolela hlava
Mě zrovna PP od DP absolutně nedozral.Asi nej co jsem mel byl blue mystic od RQS.Dozral sice nekdy v pulce rijna ale bylo to nej co jsem mel venku.Akorat bylo treba hodne zastipovat.
zdravim...mam v planu jeste objednat seminka S.A.D. Fast Version....je to dobra volba volba podle vas na out do kvetinacu ?? fast version sem jeste nezkousel.....mam objednat jeste normali stihne to dozrat ?? popr. neco doporucte s dobrou chuti a tvrdou konzistenci
Minulý rok som vyskúšal S.A.D a môžem len chváliť. Ak ich objednáš, bude z nich niečo určite, ale už dost neskoro chceš sadiť. Avšak ak by boli na veľmi dobrom fleku, tak aj sklizň bude ešte celkom slušná
čaute všichni. Nejel tu někdo náhodou outdoor
chernobyl od Tga subcool. Byl bych rád za jakékoli info. Velice rád bych si udělal selekci nějaké matky ale nevím jestli to tady kvalitně dozraje.