Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vůbec neznám tvoje podmínky takže nemůžu přesně nic říct. je to docela vyrovnaný hnojivo co se týče npk, pokud nebudeš přehánět a máš cit (na tohle se neptej - naučíš se praxí) bude to v pohodě
Z toho úžasně podrobného popisu, co sem hodil skewlers, mi vychází jako nejzajímavější kombinace netopýří trus (N+P) a popel (K) (dlouho jsem přemýšlel, který obyčejnější odpad je bohatým zdorjem draslíku, takže ještě jednou díky!). No a k tomu roztok kopřiv (ty tam nejspíš bohužel uvedeny nejsou)...
hehe z toho co hodil skewlers je dobrý akorát na obecnej přehled protože logicky nemůžou mít hovna všude stejný hodnoty - dyt přeci záleží na tom co ty zvířata žerou a taky co ty rostliny žerou
avšak postačí to abyste věděli co plus mínus dát na kompost/nechat vykvasit
Nejlepsi hnojiva sou prirodni... chemiku uz nikdy nepouziju... nejlepsi koupit supstrat a smichat to s hovinkama kalifornskejch zizalek + plagron (rust kvet) a neni co resit .)
můj recept je takovej:Před zimou směsku dřevěnýho popela a hnoje do země,během růstu slepičince.těch dělám vždycky200l sud a to zhruba z 5ti kýblů trusu,dolejt vodou a míchat. hotovo je když všechny slepičiny klesnou ke dnu-je dokvašeno.vzniklý koncentrát nepálí,ředim max1:0,5,použitelno samosebou na celé zahrádce...
mno ja davaam do kvetinaca primer 18cm asi 3 dazdovki a je to v poho lebo ked aj zdochnu tak to da myslim si zivini ....a j a ja nedavam keramzit ale cererit malo to zatial lepsii ucinok newem ...podla mna
Původní příspěvek od KANTOR..NRScrew mno ja davaam do kvetinaca primer 18cm asi 3 dazdovki a je to v poho lebo ked aj zdochnu tak to da myslim si zivini ....a j a ja nedavam keramzit ale cererit malo to zatial lepsii ucinok newem ...podla mna