Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poradíte někdo? Omylem sem si koupil pk13/14 od hesi ale problém je v tom že je pro použití do hydra a kokosu a já jedu v hlíně. Můžu to použít nebo to mám zkusit vrátit. Účtenku už samo nemám. Druhá věc: můžu vůbec kombinovat plagron alga bloom s pékáčkem od hesi? Máte někdo zkušenost?
Původní příspěvek od Hakan poradíte někdo? Omylem sem si koupil pk13/14 od hesi ale problém je v tom že je pro použití do hydra a kokosu a já jedu v hlíně. Můžu to použít nebo to mám zkusit vrátit. Účtenku už samo nemám. Druhá věc: můžu vůbec kombinovat plagron alga bloom s pékáčkem od hesi? Máte někdo zkušenost?
Nevadí,kombinovat mužeš a do soilu to taky není problem.
mam dotaz ohledne PLAGRON ALGA BLOOM, kdyz jsem si koupil 0,5l hnojky, precetl jsem si, ze mam zalevat 5ml/l pri kazde zalivce (3-4x do tydne), ale na webu plagronu maji 4ml/l a pouze 1x tydne, ja vubec nevim, jsem z toho zmatenej nerad bych to prehnojil nebo nedej boze uplne dokurvil. Diky predem za odpoved.
ted mi z growshopu psali ze to je pry normalni a stara vec, hnojeni pri kazde zalivce, ted mi tu pises ze je to uz moc, ja uz fakt nevim jak to hnojit, abych to nezkurvil
Původní příspěvek od IPX Ja uz v tom mam uplne chaos
ted mi z growshopu psali ze to je pry normalni a stara vec, hnojeni pri kazde zalivce, ted mi tu pises ze je to uz moc, ja uz fakt nevim jak to hnojit, abych to nezkurvil
Hnoj na střídačku-voda,hnojky,voda,hnojky...
Každej jede jinej styl -pokud budeš hnojit každou zálivku obezřetne,tak ti to rozhodne nechcípne,ale jediny co docílíš bude vetší spotřeba hnojek.
Lidi z growshopu ber trocha s nadhledem,spousta jich nepestí a jen papouškujou názory co jim kdo řekne (nechci urazit prodavače v Gshopech,ale vetšinou to tak je)
Dekuji Machomane, tvuj nazor tedy stavim na svuj experimentalni vrchol Jasny mne se to zdalo taky moc, ale lepsi je se zeptat. Dekuji za odpoved. Provedu tak. Diky za odpovedi Machomanovi a Azachyelovi. Uz me to sralo, kdyz jsem nevedel o co se mam oprit
Zdárek groweři potřeboval bych od vás poradit co byste mi doporučovali.Chci si koupit hnojivo BioBizz ale rozmýšlím se o tom jestli si mám koupit od BioBizz grow,bloom a topmax nebo grow,bloom a fishmix co myslíte? Děkuji.
Původní příspěvek od simson Zdárek groweři potřeboval bych od vás poradit co byste mi doporučovali.Chci si koupit hnojivo BioBizz ale rozmýšlím se o tom jestli si mám koupit od BioBizz grow,bloom a topmax nebo grow,bloom a fishmix co myslíte? Děkuji.
cau, chtel bych se vas zeptat kdo tady ma zkusenosti z plagronem..jestli je to dobre hnojivo? jestli nekazi treba chut brka? proste kdybych hnojil plagronem tak esi z toho vypestuju nejake lepsi zhulo..např. Plagron Alga Grow tuto hnojku mam v planu koupit..dik za odpoved
Co si myslite o kombinaci pro out:
B´Cuzz PK 13-14 1 l,B´Cuzz Booster Bio 1 l, B´Cuzz Bio A + B sada 1 l, B´Cuzz Bloom Stimulator 500 ml a premejslim jestli se oplati Atazyme nebo zamek+klic od Bcuzz
Doted jsem jel: Plagron alga grow/bloom obcasne AH enzymes(oplati se pro out ? mam doma jednu lahvicku co uz ma asi 3-4roky, neskazi se to? je to chemka, tak si myslim ze by nemuselo). A jako postrik cropmax. Da se kombinovat phytamin a cropmax najednou ?
Diky moc za odpovědi.
Edit:
Jaky je rozdil mezi:
B´Cuzz Atazyme -VS- AH Enzymes +
a
B´Cuzz Booster Bio + B´Cuzz Bloom Stimulator -VS- B´Cuzz Ata XL
chtel bych se zeptat jak je to stim hnojenim..to mam jako nalit vodu do kybla a pak tam nahazet slepicaky a nechat to na slunku vyluhovat no a pak se to ete naredi s vodou? bo ak to je?