Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Hnojiva
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 36 37 38 39 40 »
Autor
Téma 
Hakan
Stálý Člen

Karma uživatele Hakan - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hakan - 84% Pěstitelská

Chemie plagron alga bloom vs hesi pk13/14 Příspěvek č. 593

poradíte někdo? Omylem sem si koupil pk13/14 od hesi ale problém je v tom že je pro použití do hydra a kokosu a já jedu v hlíně. Můžu to použít nebo to mám zkusit vrátit. Účtenku už samo nemám. Druhá věc: můžu vůbec kombinovat plagron alga bloom s pékáčkem od hesi? Máte někdo zkušenost?

Old Post 10-11-2009 v 18:44 PM
Hakan je offline   Profil uživatele Hakan   Find more posts by Hakan   Foto galerie člena Hakan   Click here to Send Hakan a Private Message   Add Hakan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Re: plagron alga bloom vs hesi pk13/14 Příspěvek č. 594

citace:
Původní příspěvek od Hakan
poradíte někdo? Omylem sem si koupil pk13/14 od hesi ale problém je v tom že je pro použití do hydra a kokosu a já jedu v hlíně. Můžu to použít nebo to mám zkusit vrátit. Účtenku už samo nemám. Druhá věc: můžu vůbec kombinovat plagron alga bloom s pékáčkem od hesi? Máte někdo zkušenost?

Nevadí,kombinovat mužeš a do soilu to taky není problem.

Old Post 10-11-2009 v 19:17 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hakan
Stálý Člen

Karma uživatele Hakan - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hakan - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 595

Okey, díky za radu.

Old Post 10-11-2009 v 19:28 PM
Hakan je offline   Profil uživatele Hakan   Find more posts by Hakan   Foto galerie člena Hakan   Click here to Send Hakan a Private Message   Add Hakan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 596

Caute vsichni:

mam dotaz ohledne PLAGRON ALGA BLOOM, kdyz jsem si koupil 0,5l hnojky, precetl jsem si, ze mam zalevat 5ml/l pri kazde zalivce (3-4x do tydne), ale na webu plagronu maji 4ml/l a pouze 1x tydne, ja vubec nevim, jsem z toho zmatenej nerad bych to prehnojil nebo nedej boze uplne dokurvil. Diky predem za odpoved.

Old Post 11-01-2010 v 07:54 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Azachyel
Stálý Člen

Karma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 597

3x nebo 4x do týdne si myslím ze je moc ale 2 týdně to v pohode zvladají, aspon ja to tak delam

Old Post 11-01-2010 v 11:37 AM
Azachyel je offline   Profil uživatele Azachyel   Find more posts by Azachyel   Foto galerie člena Azachyel   Click here to Send Azachyel a Private Message   Add Azachyel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 598

Ja uz v tom mam uplne chaos

ted mi z growshopu psali ze to je pry normalni a stara vec, hnojeni pri kazde zalivce, ted mi tu pises ze je to uz moc, ja uz fakt nevim jak to hnojit, abych to nezkurvil

Old Post 11-01-2010 v 11:45 AM
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 599

citace:
Původní příspěvek od IPX
Ja uz v tom mam uplne chaos

ted mi z growshopu psali ze to je pry normalni a stara vec, hnojeni pri kazde zalivce, ted mi tu pises ze je to uz moc, ja uz fakt nevim jak to hnojit, abych to nezkurvil

Hnoj na střídačku-voda,hnojky,voda,hnojky...

Každej jede jinej styl -pokud budeš hnojit každou zálivku obezřetne,tak ti to rozhodne nechcípne,ale jediny co docílíš bude vetší spotřeba hnojek.

Lidi z growshopu ber trocha s nadhledem,spousta jich nepestí a jen papouškujou názory co jim kdo řekne (nechci urazit prodavače v Gshopech,ale vetšinou to tak je)

Old Post 11-01-2010 v 11:57 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 600

Dekuji Machomane, tvuj nazor tedy stavim na svuj experimentalni vrchol Jasny mne se to zdalo taky moc, ale lepsi je se zeptat. Dekuji za odpoved. Provedu tak. Diky za odpovedi Machomanovi a Azachyelovi. Uz me to sralo, kdyz jsem nevedel o co se mam oprit

Old Post 11-01-2010 v 12:07 PM
simson
Stálý Člen

Karma uživatele simson - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 601

Zdárek groweři potřeboval bych od vás poradit co byste mi doporučovali.Chci si koupit hnojivo BioBizz ale rozmýšlím se o tom jestli si mám koupit od BioBizz grow,bloom a topmax nebo grow,bloom a fishmix co myslíte? Děkuji.

Old Post 11-01-2010 v 14:45 PM
simson je offline   Profil uživatele simson   Find more posts by simson   Foto galerie člena simson   Click here to Send simson a Private Message   Add simson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 602

citace:
Původní příspěvek od simson
Zdárek groweři potřeboval bych od vás poradit co byste mi doporučovali.Chci si koupit hnojivo BioBizz ale rozmýšlím se o tom jestli si mám koupit od BioBizz grow,bloom a topmax nebo grow,bloom a fishmix co myslíte? Děkuji.

Grow,bloom a fish mix.

Old Post 11-01-2010 v 15:04 PM
simson
Stálý Člen

Karma uživatele simson - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 603

Díky moc ja to teda zkusim =) Pěstu zdar.

Old Post 11-01-2010 v 15:44 PM
simson je offline   Profil uživatele simson   Find more posts by simson   Foto galerie člena simson   Click here to Send simson a Private Message   Add simson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teahead
Stálý Člen

Karma uživatele Teahead - 81% PěstitelskáKarma uživatele Teahead - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 604

Pár odkazů na na Plagron návody:
http://www.plagron.nl/Downloads/cocos_schedule.pdf
http://www.plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf
http://www.plagron.nl/Downloads/terra_schedule.pdf

Old Post 27-01-2010 v 14:07 PM
Teahead je offline   Profil uživatele Teahead   Find more posts by Teahead   Foto galerie člena Teahead   Click here to Send Teahead a Private Message   Add Teahead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teahead
Stálý Člen

Karma uživatele Teahead - 81% PěstitelskáKarma uživatele Teahead - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 605

Buďto jeď na jistotu a kup osvedceny hnojky, nebo muzes experimentovat.

Old Post 27-01-2010 v 14:11 PM
Teahead je offline   Profil uživatele Teahead   Find more posts by Teahead   Foto galerie člena Teahead   Click here to Send Teahead a Private Message   Add Teahead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hany
Nový Člen

Karma uživatele Hany - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 606

cau, chtel bych se vas zeptat kdo tady ma zkusenosti z plagronem..jestli je to dobre hnojivo? jestli nekazi treba chut brka? proste kdybych hnojil plagronem tak esi z toho vypestuju nejake lepsi zhulo..např. Plagron Alga Grow tuto hnojku mam v planu koupit..dik za odpoved

Naposledy upravil Hany 03-02-2010 v 11:46 AM

Old Post 02-02-2010 v 17:07 PM
Hany je offline   Profil uživatele Hany   Find more posts by Hany   Foto galerie člena Hany   Click here to Send Hany a Private Message   Add Hany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 607

Co si myslite o kombinaci pro out:
B´Cuzz PK 13-14 1 l,B´Cuzz Booster Bio 1 l, B´Cuzz Bio A + B sada 1 l, B´Cuzz Bloom Stimulator 500 ml a premejslim jestli se oplati Atazyme nebo zamek+klic od Bcuzz

Doted jsem jel: Plagron alga grow/bloom obcasne AH enzymes(oplati se pro out ? mam doma jednu lahvicku co uz ma asi 3-4roky, neskazi se to? je to chemka, tak si myslim ze by nemuselo). A jako postrik cropmax. Da se kombinovat phytamin a cropmax najednou ?

Diky moc za odpovědi.

Edit:
Jaky je rozdil mezi:

B´Cuzz Atazyme -VS- AH Enzymes +
a
B´Cuzz Booster Bio + B´Cuzz Bloom Stimulator -VS- B´Cuzz Ata XL

Jeste jednou diky

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Naposledy upravil Mašťák 03-02-2010 v 20:42 PM

Old Post 03-02-2010 v 20:32 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hany
Nový Člen

Karma uživatele Hany - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 608

chtel bych se zeptat jak je to stim hnojenim..to mam jako nalit vodu do kybla a pak tam nahazet slepicaky a nechat to na slunku vyluhovat no a pak se to ete naredi s vodou? bo ak to je?

Old Post 07-02-2010 v 19:16 PM
Hany je offline   Profil uživatele Hany   Find more posts by Hany   Foto galerie člena Hany   Click here to Send Hany a Private Message   Add Hany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 36 37 38 39 40 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2023 - Hnojiva II. - 52 odpovědí
14-07-2016 - Biobizz hnojiva - 3 odpovědí
17-02-2017 - Hnojeni - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás