Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jenom tak blábolim s kámošem, najednou zahlednu v dáli tiípka, on ide
bokom, jaa ho ohlasim... jujraj nazdaar!! cos ty mna nevidel,
Juraj: áá... kukam,..a reku nič nejde (tipek si to valil krížom ces cestu, že ked nič nejde
vtipneééé, stretko.. ešte že nič nešlo
láska je umenie milovať.. láska je hora, ktorú malo kto zdolá...
Vonku sme dohulili a balili veci. Kukam na oblohu, ze kolko hviezd tam je a kamoska: ,,Ja vidim kozorzca!" Tak hladame kozorozca a zrazu vidime 3 formacie kachien! V zime, vecer a akurat ked hulime! no haluz sme mali! Ja hovorim, ze to je metlove komando harryho pottera a idu na rokfort(bradavice). A kamoska zase: ,,Podme rychlo do rokfortu!" Myslela tym aupark...
kamoš:jak vytvořit elektomagnetický pulsní zdroj ?
učitel:no to je strašně jendoduché..Stačí postavit atomovou bombu..a už mám plný sešit zápisů a výpočtů pro realizaci!
Chlapi, co takhle dát o mlíkendu víko? (původní význam o "víkendu mlíko"....)
Duchaplná konverzace dvou paprik :
- To není jen tak, takové tak !
- Přesně tak....
Hej, jestli se vyliskám, tak mě poser. - kámoš na bajku před nájezdem na skočku v lese. V tu chvíli mě napadlo, jak by asi reagoval na tuto žádost nezasvěcený jedinec
"Vesmír je nekonečný , nejsme v něm sami , za vesmírem je nová dimenze , jen blaho , všude tráva , prostě ráj a velkej hambáč s pivovým bazénem"říká kámoš a já na to "ty wle to už je McDonnald a Cofeeshop dohromady to máš i tady jenom za prachy"
-kamoska zahlasila: "jsem minerální voda a proud řeky odnáší částěčky mého těla"
-k alternativní medicíně (hulení) se hodi i alternativní chemoterapie (LSD)
-při hokeji na privátu:
TV: "tady je ještě OPAKOVÁNÍ Forsbergovy akce..."
kámoš "tyo ale že si je teď dávaj co?"
-"pěkně se mi prokrvujou voči a co jako"
- vepřo-knedlo-zelo ==> deklo-piko-hero
-"dáme tomu *psovi zlatou davku..vecer ho pudou ty blbci krmit a von tam bude lezet,s penou u huby,s tou zapichnutou buchnou,proste jako ze si to střelil sám"
(*ten pes je takovej parchant kterej na nas dycky steka kdyz hulime a vymejsleli sme jaxe ty svini pomstime)
-"nechces do ty nemocnice prinyst dekla? aby ses tam nenudil?"
hehehehe...sranda thread....aj ja mam nejake hlasky tak napr: rozpravaj sa mi do oci ked sa s tebou pozeram...hehe
alebo kamos ma dobru vetu pri zapalovaní fajky ze: tahaj tahaj len sa nestahaj a potom pri druhom tretom sluku co si dava tak niekomu povie ..odpal ma...ten mu pripali fajku a on potom povie ...a letíííííííím...hehe
a este jedna sranda co vznikla pri fajcení: kto druhemu jamu kope ,sam do nej sam,....he