Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Od Kingbrite to bere většina lidí na RIU, i já jsem tam teď něco objednal. CXB3590 za $47,5. Čekám doručení v nejbližších dnech. Objednával jsem u Jerryho (jl@kingbrite.cn).
Na zakrytí buď reflektor nebo čočku - ale kvalitní. Nejvíc se mi líbí tohle od fy Khatod. Podle mě je úplně dokonalý na pěstování.
ještě jedna, spis takova věštitelská... myslíte že někdy v brzky době prijde zase nová generace led ? nebo to ted bude chvilku stat na CXB..minule v breznu když jsem kupoval diody tak totiž asi 14 dni na to zrovna vysla nova generace.. tak aby to ted nebylo obdobne, CXB je uz pul roku na trhu tak třeba jestli na prelomu na novej rok neprijde zase něco nového??
Původní příspěvek od FrYnK ještě jedna, spis takova věštitelská... myslíte že někdy v brzky době prijde zase nová generace led ? nebo to ted bude chvilku stat na CXB..minule v breznu když jsem kupoval diody tak totiž asi 14 dni na to zrovna vysla nova generace.. tak aby to ted nebylo obdobne, CXB je uz pul roku na trhu tak třeba jestli na prelomu na novej rok neprijde zase něco nového??
Další zlepšení (buď nová generace nebo vyšší biny) se dá očekávat zase v březnu/dubnu s tím, že pár ks bude dostupných ihned, ty se prakticky okamžitě vyprodají a reálná dostupnost bude v druhý půlce léta. Samozřejmě to nemůžu nijak zaručit, ale čekal bych asi takto.
Tak Mars světla jsou známá svojí mizernou kvalitou a tím, že velice rychle odcházejí, ale požár je hodně nepravděpodoný - řekl bych, že míň než u sodíku.