Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já jen múžu doporučit AFRODITE,BLUE Mataró (kannabia seeds)
Af sem skoušel v lese 1ks, a druhej v seči
v seči je popredu o cca 2týdny kvetu menši vzrust ridší palice
zato v lese Af, mohutná stavba bočných vetvý šišky jsou tvrdé jako kámen ale je pozadu v kvetený
Blue mataro- mam oba 2 v seči (sucho) -šišule tvrdý jako pest, nevoňí skoro vúbec ale nejvic mi dela obavy či vúbec dokvete
Původní příspěvek od zipo007 já jen múžu doporučit AFRODITE,BLUE Mataró (kannabia seeds)
Af sem skoušel v lese 1ks, a druhej v seči
v seči je popredu o cca 2týdny kvetu menši vzrust ridší palice
zato v lese Af, mohutná stavba bočných vetvý šišky jsou tvrdé jako kámen ale je pozadu v kvetený
Blue mataro- mam oba 2 v seči (sucho) -šišule tvrdý jako pest, nevoňí skoro vúbec ale nejvic mi dela obavy či vúbec dokvete
Takže odporúčaš v sekcii najlepšie kytky na outdoor niečo, pri čom sa obávaš či to stihne dokvitnúť.
Od kannabie zase nedoporucujem, ja dovod je prozaicky, nestihnu dokvitnut , pretoze tiez strainy su stavane na spanielske pocasie, ale tak skusit mozes kamosi pestovali od nich BCN diesel a nejak to stihlo dozriet, zalezi od konkretnych modelov.
Takže odporúčaš v sekcii najlepšie kytky na outdoor niečo, pri čom sa obávaš či to stihne dokvitnúť.
no 1 af mi stihnul,ale ten 2 je odost pozadu v kvete tak ten nevim ci stihne
a blue,mataro ten zacal kvitnut v polovici augusta ,ale dokvest stihne protoze roste,bobta rychleji nez af
Zdárek všeci tak za sebe co sem za ty leta jel co mě fakt šmakovalo a ničilo:
Tak určitě Super Silver Haze od Greenhouse řez od kámoše z Rakouska odnekud z G-shopu síla kadidla maxi odpal nabednu konec Října sek.
Mataro Blue od Cannabia seeds fem. semena dojel sem ho koncem Října
Tenhle model neplesniví nezničí ho ani mráz a pekelně dobře chutná a zhuluje a hash byl taky nadstandardně chutnej!!!!
Galaxi od Cannabia seeds fem. semena Taky odpalová tráva chuť po jehličí jako bych si pohuloval kus smrčku nebo borovice rychle a hlavně mega mega moc dobry travky konec kolem pulky Října.
Skunk n.o. 1 Royal Queen Seeds hafo stromy plny palic neskutečná tráva vážně když vzpomínám nechtěl jsem to ani moc hulit dostavoval se u mě a mých přátel až schyzojidní stav fakt síla a hromady sklízel jsem až kolem kila suchyho odlistěnyho matra
Euforia Dutch Passion Moc dobrá a chutná volba indica rychle hotová pěkny keříky plny pálek odpalovák rád hulím s kámošama dycky se vysmějem pohodovej vzoreček kamkoliv pěkny tvrdy paldy.
Tutánchamon Pyramid seeds mno vrah vzorek opravdu vyselektovany puko !!!!ale!!!! kamarád sklidil a nebylo to vubec dobry je to semeno od semene bo spíš asi smula já sem měl killer s weed Kytka sama osobě zapáchá svěží skunk a chutná jak hash s ovocem skunkem mňamka palice spíš kyje pocukrovany doporučuji !!! Dojel sem ho koncem Října BYLA TOHO TAKY SLUŠNÁ BEDNA V SUCHYM A ODLISTĚNYM.
Orangebud x Diesel Fair seeds No jel sem ho dvakrat 2012 2013 Pokaždy pecka Fem. semena chuť hodně slušná na venek až překvapivá. Letos trošku jinačí fenotyp ale kupa dobryho pokouření a za kur.a dobrej peníz!!! Paldy jak beton pocukrovany jak zrovna padlej sníh Kosa letos ještě roste loni druhá pulka Října A hlavně luxusní ZHULENOST !!!!!!!!
White Russian Fair Seeds Keře plny dloooouhejch salámu sraďoch zasmolenej vymašťovadlo s horentním vynosem soused jel taky W.R. od Serious seeds a mužu řict že sou to oproti mejm chcípáci aji učinek a chuť je uplně jinde no hnojíme takřka ve stejny dny a stejnyma hnojkama jednoznačně fair seeds u mě vyhrál....!!!
Tak stačí si jen vybrat a vypěstit za každej model tady zmíněnej ručím co by rozmlsanej vyhulenec
Jamaican Dream jsem měl minulý rok ve skleníku a dojela bez problémů, jenom trochu náchylná na plíseň... Paličky byly krásný kamínky, takže můžu jenom doporučit...
Původní příspěvek od Dobythek Jamaican Dream jsem měl minulý rok ve skleníku a dojela bez problémů, jenom trochu náchylná na plíseň... Paličky byly krásný kamínky, takže můžu jenom doporučit...
Zdravíčko, z nepřeberného množství odrůd jsem si vybral dva favority pro letošní out a to:
Ministry of cannabis - Mandalay,
Barneys Farm - Vanilla Kush.
Mohl by mi někdo poradit, kterou vybrat popř. přispět vlastními zkušenostmi? Za všechny rady budu vděčný
ahoj chci se zeptat na orange bud od banky dutch passion s kamaradem se dohadujem jestli to pestovat jako indor nebo outdor na strankach dutch p. maji ze kytka dokvete v pulce rina ale ja tomu moc neverim a mam obavu to pestovat venku protoze bydlim kousek od pradedu a v listopadu je tu uz pekna kosa a nerad bych sklizel kytku zakrytou snehem prosim poradte jestli ora.bud dokvete a nebo se mam nato vysrat
predem diky za odpoved