Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweři, nevím jestli sem vybral správný téma, ale zakládat nový se mi kvůli tomu nechce. Mám tedy na vás dotaz. Dneska mi vítr shodil kytku i s "květináčem" a je/byla celá za*raná od hlíny. Rychle sem vzal destilku, nalil ji do postřikovače a kytku pořádně prolil (i palice, kytka už za pár dní bude). Je to správně? Má někdo lepší postup na čištění kytky, kdyby se mi to ještě někdy povedlo? Alespoň poučení pro příště, že mám kytku pořádně zajistit...
Zdravím, něco mi žere venkovní kytku. Mšice to nejsou, na listech ze spodu také nic není. Takže asi nějaké housenky? Píďalky? Čím to účinně zahubit? Předem děkuju za odpovědi.
Prosim pomoc, kdo ma zkusenosti stimto? Zabiji mi to matky/sazenice/rizky, jde to spatrit pouze mikroskopem co umi zvetsit 100x vic, proto nemuzu ty bestie nafotit:/
Kazdopadne jsem je striknul 2x Mospilanem SP 20 a pak 2x Karate 5CS a vypada to, ze i tyhle masakr chemky jsou na ne kratky...diky za rady...
PS: tak jsem nasel obrazek toho srace "russet mite", nic horsiho jsem si nemohl prat
zdarec, dnes jsem v kvetinacich s kokosem u zapichanejch kapilar kde byva nejvetsi vlkost substratu po zalivce objevili shluky malejch bilejch cerviku, dlouhejch (0,8 - 1,5mm). kdyz na ne hrabnu tak se snazej rychle zalejzt do substratu, coz se jim evidentne dari velmi dobre. mam napadeno 75procent kvetniku. je to tak maly ze to kloudne moji technikou nevyfotim. trochu jsem hledal a ty cervi neskakaji a ani se mi nezda, ze by meli mit tykadla. u smutnic pro me nejpravdepodobnejsi adept se pise ze larvy mivaji cernou hlavicku, tohle je cele bile a zaroven mi nikde nepoletuji musky. co by to mohlo podle vas jeste byt?
Prosim pomoc, kdo ma zkusenosti stimto? Zabiji mi to matky/sazenice/rizky, jde to spatrit pouze mikroskopem co umi zvetsit 100x vic, proto nemuzu ty bestie nafotit:/
Kazdopadne jsem je striknul 2x Mospilanem SP 20 a pak 2x Karate 5CS a vypada to, ze i tyhle masakr chemky jsou na ne kratky...diky za rady...
PS: tak jsem nasel obrazek toho srace "russet mite", nic horsiho jsem si nemohl prat
primo s timhle ne, ale zkus vertimec... mospilan je proti tomu "vitamin" (se sviluskama mi mospilan nepomohl, vertimec jo... tak si říkam roztoc jako roztoc, myslim že by to mohlo zabrat)
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Pro všechny co málo hledali.Firma v Brně
U mě zabrala vždy na 100%.Stačí napsat váš problém a do pár dnů je máte doma.100% bio žádná chemie. www.biocont.cz
Zdar šohaji. Ňáká havěť mi požírá listy na kytce. Nikde není žádná havěť vidět tak mě napadá že je to buď to noční tvor, nebo jsou tak malí že nejsou okem vidět. Máte někdo páru co to může být?
ahoj , chtěl bych vědět, co je to za fras, zere mi to kytky, jak kdyby to z nich vysavalo ziviny a nechava to za sebou tecky , podle me litaci hmyz asi octomilka, poslu foto rosltiny, kdyztak poradte budu rad, peace out