Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všechny vaše příspěvky jsou bomba,tak taky trochu přispěju.S kamarádem jsme na noční směně v práci/to byla ještě pohoda/ zapálili jeho špeka /upozorňuju že jsem předtím moc nehulil/.Přesvědčoval mě o tom že to není žádná síla,jen takovej modýlek./Až potom sem se dozvěděl že modýlkem byla Bílá vdovka/Prvních 10 min nic,koukal jsem z okna a pohoda.Pak už si nic nepamatuju,jenom to že mě strašně bolely nohy.Až ráno,když mě kámoš probudil sem se dozvěděl že jsem tři hodiny chodil po záchodě který měl tři metry na dýlku a kde byl žebřík do vozovny výtahu na který jsem lez jak opice.Ten blbec,místo toho aby mě zastavil se na mě koukal a moh se potrhat smíchy.No,a výsledek toho všeho byl,že jsem si tu kouzelnou "tetu" začal pěstovat sám.
Tak to je ulet. Vcera jsem se prekouril jak prase, kamosi rikaly taky ze je to nejakej trapnej shit a vyklubal se z toho Jack Herer. No tak mi rikaj dej si poradnyho praska je to nejakej shit. Tak sem nasal jak prase a potom jsem asi 15 minut vykaslaval kour. Sel jsem si lehnout a najednou pred ocima se mi zacali skladat ctverecky. Poskladali zed a nejakej typek to prorazil hlavou. Tak se mi asi hodinku ukazovalidivny obrazce. No ja jsem z toho nechapal.
Dokazu strasne ulitavat na visualizaci u winampa.Je to fakt ulet,gdyz dve hodky cumite a litate v tunelu a do toho hraje husta hudba,kterou si vas mozek dekoduje ne jednotlivy zvuky.
Nejlepší je když dem s kámošema do zkušebny a tam si zahraju na bicí-dokážu do toho bušit hodiny..Nedávno sem se na tom zasek asi na 3/4 a zdalo se mi to jako 5 minut a uplne sem si vomlátil paličky
NO ja to mam tak, ze se vyhulim ve skole a potom v patek vzpominam co sem vlastne delal celej tyden jo to je sranda taky si to zkuste ale nerucim za nasledky, muj prospech sel dost dolu
toje zivot myslim ze tohle je extremni zvot ve skole(jsem zkousenej a jen se smeju na ucitelku, a ona: Hlavne ze mas dobrou naladu)
Asi pred tydnem jsem byl s kamošema na brutálním výletu. Odfrčeli jsme ve středu s plánem až do pátku naprosto "formátovat harddisky" . Ve čtvrtek, kdy toho mělo padnout nejvíc, nás asi v 10 večer napadlo, že by vůbec nemuselo být špatný se kousek vyplazit do lesa.Vydali jsme se na cestu, ale trochu jsme zapomněli na to, že les je asi v sedmdesátistupňovém srázu. No, vyšplhali jsme se asi do 500 metrů a pak se usadili na další brčko.Začal jsem teda balit za svitu kámošova mobilu, protoze měsíc se před ty stromy neprodral. Mezitím do mě do mě cosi začal hučet druhý týpos, a já se mu pokusil odpovědět. No, asi na pět minut jsem se zakecal. Když jsem skončil, jeho reakce byla: "Hmm,tak to jo...a už máš ubalený to brko?" Až teď jsem si všimnul, že při mluvení rozhazuju prázdnýma rukama. Tak jsme se všichni zvedli a šli ho hledat po okolí (nejvychytanější na tom bylo, že jsme hledali asi 20 metrů do kopce, jako by se tam mohlo zakutálet). Do dneška lituju, že jsme ho pak našli. Po odpálení sebou ten týpos trhnul a začal vřískat, že vidí vlka. Reakce na to byly sprinty dolů, posledních 100 metrů jsme všichni sjeli po zádech. Dole jsme projistotu dali ještě brčko na uklidnění a už byla pohodka...
Moje nejbrutálnější zážitky sou po každým hulení, protože hulení je prostě brutální činnost. Ať si dám ve škole, odpoledne, večer, po chlastu, sám, s kámošema, s kámoškama. Vždycky je to supr a sranda, ta se přece musí dělat a ne na ni čekat.
Právě teď brutálně píšu na Grower :-)
Původní příspěvek od bUstA Dokazu strasne ulitavat na visualizaci u winampa.Je to fakt ulet,gdyz dve hodky cumite a litate v tunelu a do toho hraje husta hudba,kterou si vas mozek dekoduje ne jednotlivy zvuky.
Jojo visualizace je super, ja si na ni skvěle ulít pod jinou látkou než thc, ato lsd, a bylo to opravdu něco neskutečně brutalního a nepopsatelného(ale co na lsd není že? ) ale to sem nepatří...
My jednou s typem po namahavym dnu ve skole ubalime dva stofkace a f klidku na nadrazi si je zkourime...jedeme vlakem a tlemime do pole a valime si na pampeliskach ... asi po 30ti minutach se podivam poradne a ona to repka olejka ..
Jednou spolužák přinesl hulení do školy.V hodině mě podal nabité sklo a zapalovač.Tak jo.....šel jsem na WC a zhulil jsem to.Okamžitě mě to odrovnalo.Byl sem fakt na šráky.Přijdu do třídy ani nevidím,směju se. Okamžité ticho. Jdu ke své lavici a v tom na mě učitel mluví. Co si přejete. otočím se a vidím že sem si spletl dveře....... Byl jsem v cizí třídě...
Tenhle vikend jsme s kamosem zahulili a ja se zasek u prostred namesti na volnym prostranctvi a pozoroval jsem okoli... probralo me az kdyz se pro me kamos vratil...