Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 35 36 37 38 39 »
Autor
Téma 
Bertak
Nový Člen

Karma uživatele Bertak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 577

ZOO Praha

Old Post 29-07-2007 v 22:23 PM
Bertak je offline   Profil uživatele Bertak   Find more posts by Bertak   Foto galerie člena Bertak   Click here to Send Bertak a Private Message   Add Bertak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 578

hehe.....som zabudol.....aj ja sa obcas nahulim na cintorine(hrbitov). tam je to celkom ulet s kamosmi......

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 29-07-2007 v 22:55 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drobajs
Stálý Člen

Karma uživatele drobajs - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 579

Mi když jsme končili na učnaku v pejru, tak sme v pul sedmi rano vlezli oknem do kabinetu učitelu matematiky a vyhulili sme tam 2 jonty a kdyz sme sli pak do třídy na vyucovaní, tak v tom kabinetu uz dusili naky jiny typky,,,,,,,,......ale nakonec s toho pruser nebyl.

TEKNO.............23
RYCHTA
-----FUCK IT ALL-----
4SC

Old Post 30-07-2007 v 11:09 AM
drobajs je offline   Profil uživatele drobajs   Find more posts by drobajs   Foto galerie člena drobajs   Click here to Send drobajs a Private Message   Add drobajs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
redzero
Nový Člen

Karma uživatele redzero - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 580

ja su jednou normalně hulil v parku u vody na lavičce.. NEKECAM !!

Old Post 04-08-2007 v 11:45 AM
redzero je offline   Profil uživatele redzero   Find more posts by redzero   Foto galerie člena redzero   Click here to Send redzero a Private Message   Add redzero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 581

citace:
Původní příspěvek od drobajs
Mi když jsme končili na učnaku v pejru, tak sme v pul sedmi rano vlezli oknem do kabinetu učitelu matematiky a vyhulili sme tam 2 jonty a kdyz sme sli pak do třídy na vyucovaní, tak v tom kabinetu uz dusili naky jiny typky,,,,,,,,......ale nakonec s toho pruser nebyl.
tvl,tak to musela bejt prdel...taky nekdy skusim...

citace:
Původní příspěvek od redzero
néé,fakt?! to ti nezeru...

DEN/NOC

Old Post 04-08-2007 v 11:52 AM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raskar
Nový Člen

Karma uživatele Raskar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 582

Jendou na koncertě v kotli sme s kámošema pařili a najedou ke mě přišelo brko nějakej týpek mi ho dal tak sem si dal šluka poslal jsem dál a pochvíli koukám a špek došel až ke zpěvákovy kapely dal si vesele šluka na podiu a poslal dál

Old Post 30-08-2007 v 22:45 PM
Raskar je offline   Profil uživatele Raskar   Find more posts by Raskar   Foto galerie člena Raskar   Click here to Send Raskar a Private Message   Add Raskar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Příspěvek č. 583

Vcera som hulil v kostolnej vezi, uplne hore, kde su len tie najmensie zvonce....vyzera to tak ze dnes budem tiez

As High As Usual

Old Post 31-08-2007 v 09:48 AM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Příspěvek č. 584

citace:
Původní příspěvek od redzero

toto ti asi fakt nikto nikdy neuveri

As High As Usual

Old Post 31-08-2007 v 09:51 AM
Beer-Drinker
Stálý Člen

Karma uživatele Beer-Drinker - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 585

to ja hulil v na letisti v Ruzyni, ve vlaku,v jeskyni..to je taky mazec...

Old Post 27-09-2007 v 23:15 PM
Beer-Drinker je offline   Profil uživatele Beer-Drinker   Find more posts by Beer-Drinker   Foto galerie člena Beer-Drinker   Click here to Send Beer-Drinker a Private Message   Add Beer-Drinker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 586

jj,na ruzini jsem palil taky....rozhodoval jsem se s kamosem jestli si ten hasis vemem do letadla anebo zhulime,nakonec vyhral zhul a cadili jsme pred milionem kamer primo pred hlavnim terminalem...sranda byla ze foukalo jak svina a bylo fakt zajimave v tom vetru balit brko :-) noa potom letet vypaleny letadlem...mazec jako :-D

Old Post 28-09-2007 v 19:13 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beer-Drinker
Stálý Člen

Karma uživatele Beer-Drinker - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 587

kusher: to jooo..to ja si zahulil na hajzliku...heh..ja uvazoval a ne..a holt to tak dopadlo samo..

Old Post 29-09-2007 v 08:08 AM
Beer-Drinker je offline   Profil uživatele Beer-Drinker   Find more posts by Beer-Drinker   Foto galerie člena Beer-Drinker   Click here to Send Beer-Drinker a Private Message   Add Beer-Drinker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkLight
Stálý Člen

Karma uživatele DarkLight - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 588

Nejkurioznejsi misto? No, bylo jich asi vic a nevzpomenu si na ne, ale jedno bych tu prece mel ) Byl jsem se skolou na turistaku, tydenni tabor a kdesi cosi, dyk vite. A v jednom sportovnim bloku nase grupa dostala jezdeni na Pálavách (nafukovaci gumove cluny) na takovym rybniku, tak me nenapadlo nic lepsiho nez ve vratke palave dojet do takoveho rohu onoho rybnika daleko od ucitele, poradne se vypalit, a s napuchlyma cervenyma ocima se pripotacet zpatky. Luxusni to bylo

-Got blunt?
-Got weed?
(c) How high

Old Post 29-09-2007 v 11:14 AM
DarkLight je offline   Profil uživatele DarkLight   Find more posts by DarkLight   Foto galerie člena DarkLight   Click here to Send DarkLight a Private Message   Add DarkLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 589

Kalil som uz vselikde, a kazde miesto ma cosi do seba - WC v skole byvavala klasika, les je great, cintorin je mazec, a hulenie na pesej zone cez bielu rovnu sklenku nazyvam prvym krokom k legalizacii

Kedze posledne dva roky denne cestujem vlakom, najcastejsie to byva v coupe vo vlaku, v poloprazdnom osobnom vozni, alebo ak sa inde neda, tak great plac na ranni ptace je proste WC vo vlaku... samozrejme, s niekym dalsim je to mazec, ci uz ide o kamaratku hulicku ktora chodieva so mnou rano vlakom, alebo o kamarata hulica, z ktorym nas raz na WC sprievodca vychytal - ked vsak nasiel na WC dvoch chalanov, zhnusene sa zatvaril, otocil sa a trielil prec

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 01-10-2007 v 09:12 AM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 590

na vysílaču Vodafone vysokém cca. 25m,bylo to večer a foukal vítr, takže se to hafo kolíbalo.
na budově vodárny

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 01-10-2007 v 11:15 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pindulinka
Stálý Člen

Karma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 591

American airlines nad Detroitem.. jel jsem za kamarady a chtel jsem si dat tecku hase na zachode, a byl jsem tak nervozni ze jsem then kour fouknul primo na detektor. Zacalo to rvat a ostuda jako svine. Splachl jsem sluknu a vystoupil ze zachodu s jeste nezaplyma kalhoty a vytrestenej vyraz. Zacal jsem rvat co tam maji za smejdy a samo se to spustilo a vidite nekde cigaretu?
nastesti jsem dorazil v jednom kuse... nikdy nevis kdy se pasazery otoci proti "terroristu" a zabijou ho... amerika je sakra nebezpecna...jako v tom filmu... vis . lol.
P.

pisu jako magor protoze jsem odjinud

Old Post 01-10-2007 v 12:35 PM
Pindulinka je offline   Profil uživatele Pindulinka   Find more posts by Pindulinka   Foto galerie člena Pindulinka   Click here to Send Pindulinka a Private Message   Add Pindulinka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pindulinka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danihel
Stálý Člen

Karma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 592

citace:
Původní příspěvek od Pindulinka
nastesti jsem dorazil v jednom kuse... nikdy nevis kdy se pasazery otoci proti "terroristu" a zabijou ho...
P.

rofl

Old Post 01-10-2007 v 13:17 PM
danihel je offline   Profil uživatele danihel   Find more posts by danihel   Foto galerie člena danihel   Click here to Send danihel a Private Message   Add danihel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 35 36 37 38 39 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás