Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mi když jsme končili na učnaku v pejru, tak sme v pul sedmi rano vlezli oknem do kabinetu učitelu matematiky a vyhulili sme tam 2 jonty a kdyz sme sli pak do třídy na vyucovaní, tak v tom kabinetu uz dusili naky jiny typky,,,,,,,,......ale nakonec s toho pruser nebyl.
TEKNO.............23
RYCHTA
-----FUCK IT ALL-----
4SC
Původní příspěvek od drobajs Mi když jsme končili na učnaku v pejru, tak sme v pul sedmi rano vlezli oknem do kabinetu učitelu matematiky a vyhulili sme tam 2 jonty a kdyz sme sli pak do třídy na vyucovaní, tak v tom kabinetu uz dusili naky jiny typky,,,,,,,,......ale nakonec s toho pruser nebyl.
tvl,tak to musela bejt prdel...taky nekdy skusim...
citace:
Původní příspěvek od redzero ja su jednou normalně hulil v parku u vody na lavičce.. NEKECAM !!
Jendou na koncertě v kotli sme s kámošema pařili a najedou ke mě přišelo brko nějakej týpek mi ho dal tak sem si dal šluka poslal jsem dál a pochvíli koukám a špek došel až ke zpěvákovy kapely dal si vesele šluka na podiu a poslal dál
jj,na ruzini jsem palil taky....rozhodoval jsem se s kamosem jestli si ten hasis vemem do letadla anebo zhulime,nakonec vyhral zhul a cadili jsme pred milionem kamer primo pred hlavnim terminalem...sranda byla ze foukalo jak svina a bylo fakt zajimave v tom vetru balit brko :-) noa potom letet vypaleny letadlem...mazec jako :-D
Nejkurioznejsi misto? No, bylo jich asi vic a nevzpomenu si na ne, ale jedno bych tu prece mel ) Byl jsem se skolou na turistaku, tydenni tabor a kdesi cosi, dyk vite. A v jednom sportovnim bloku nase grupa dostala jezdeni na Pálavách (nafukovaci gumove cluny) na takovym rybniku, tak me nenapadlo nic lepsiho nez ve vratke palave dojet do takoveho rohu onoho rybnika daleko od ucitele, poradne se vypalit, a s napuchlyma cervenyma ocima se pripotacet zpatky. Luxusni to bylo
Kalil som uz vselikde, a kazde miesto ma cosi do seba - WC v skole byvavala klasika, les je great, cintorin je mazec, a hulenie na pesej zone cez bielu rovnu sklenku nazyvam prvym krokom k legalizacii
Kedze posledne dva roky denne cestujem vlakom, najcastejsie to byva v coupe vo vlaku, v poloprazdnom osobnom vozni, alebo ak sa inde neda, tak great plac na ranni ptace je proste WC vo vlaku... samozrejme, s niekym dalsim je to mazec, ci uz ide o kamaratku hulicku ktora chodieva so mnou rano vlakom, alebo o kamarata hulica, z ktorym nas raz na WC sprievodca vychytal - ked vsak nasiel na WC dvoch chalanov, zhnusene sa zatvaril, otocil sa a trielil prec
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
American airlines nad Detroitem.. jel jsem za kamarady a chtel jsem si dat tecku hase na zachode, a byl jsem tak nervozni ze jsem then kour fouknul primo na detektor. Zacalo to rvat a ostuda jako svine. Splachl jsem sluknu a vystoupil ze zachodu s jeste nezaplyma kalhoty a vytrestenej vyraz. Zacal jsem rvat co tam maji za smejdy a samo se to spustilo a vidite nekde cigaretu?
nastesti jsem dorazil v jednom kuse... nikdy nevis kdy se pasazery otoci proti "terroristu" a zabijou ho... amerika je sakra nebezpecna...jako v tom filmu... vis . lol.
P.