Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ted jsem docetl tu mandalu a docela kulim oci, protoze tam nedoporucujou vic nez polovinu toho co je tady napsanyho, vcetne navodu ve FAQu (tohle by mohlo novacky zmast...)
mno asi udelam par pokusu a uvudime co se bude dit, nasel jsem doma nejaky seminka - udelam asi testik (stejne uz zacina cas se pripravovat na out )
Původní příspěvek od jarinek69 ted jsem docetl tu mandalu a docela kulim oci, protoze tam nedoporucujou vic nez polovinu toho co je tady napsanyho, vcetne navodu ve FAQu (tohle by mohlo novacky zmast...)
Souhlasím .... Já dáván do plastové misky ( kelímku ) na dno gázu ( tampony, toaleták...), pak semínka a znovu gázu. Když je gáza sterilní, tak je to o poznání spolehlivější. Celé to namočím a lehce odleju přebytek vody. Zavřu víčkem a nechám na jednom rohu nedomáčklé. Většinou už není potřeba do vyklíčení vodu přidávat. +Po dvou až třech dnech začnout klíčit.
diky vsem za jejich rady a nazory, nakonec jsem zvolil nejprirodnejsi metodu a to primo do hliny. Z 5 femo a 16 obyc vyklicolo 5 femo a 13 obyc. jsem nadmiru spokojen a muzu jen doufat ze z noname semen vyjede vetsina samic
tady máš pro mě 100% system na předpěstování
prodavaj to v každem baumaxu a tak a společně s malým pařeníčkem za okno též baumax nebo jiný market pro zahrádkáře .
v tehle kombinaci nakliceno vzdy vse a nemas problem rovnou to zasadis do zeme nebo do kvetinace nemusis nikde nic prendavat a klicit
koupis jen tablety a nejaky ten parnik ( ja to davam kdyz mam vic nasad i do akvarka prazdneho ) nacucas tablety vodou zasadis seminka primackens a das za okno a krasne to roste
mimo jine do tech tablet davam i rezy jak travky tak salveje jen opatlane v prasku pro rizkovani ze zahradnictví a taky vzdy uspech
Dřív jsem klíčil normálně v odstátý vodě, hodil jsem semínka do vody, druhej den jsem je utopil a třetí čtvrtej den byla většina prasklá a pak šly do hlíny.
Teď už to dávám rovnou do hlíny, jakýpak copak, takhle to příroda vymyslela tak proč se s tim babrat.
V hlíně to je lepší jak v tý vodě, tak o 20%.
Zdravim vseci chtel jsem se zeptat koupil jsem si prez net z grower shopu naky seminka hodil jsem je do mokre vati a tak za 3 dny mi vyklicili hodil jsem je do hlini co mam venku muze mi nekdo rict jak dlouho to muze trvat nez se ukazou ty plodove listky ??
ked das naklicane semienko do hliny tak od 2-3 dni by sa mali ukazat prve najrychlejsie rastlinky , max tak do tyzdna , niektorym to trva aj dlhsie ...
Normálně rovnou do hlíny, jak říká Mirex, takhle to příroda vymyslela tak co Klíčivost mám úplně stejnou, jako když sem to nechával ve vlhkejch kapesnících...
ja som dal 2 semena Mazar do jiffy ktore boli predtym 15minut vo vode. a potom do 48 mi uz rastli z toho. jiffy boli samozrejme stale na tacke v ktorej bolo ale 5mm vody.
Zdar groweři! Mám takovej problém, koupil jsem si semena od GHS. Nechal jsem je vyklíčit klasicky voda-ubrousky-peroxid. Klíčky vylezly u všech. Jak měly tak cca 1cm dlouhý klíček, dal jsem je do substrátu ( pro řízkování ) do květináčů za okno. Od té doby se jim moc nechce (1 týden), klíčky ani kytky nerostou (jednu sem podokryl a podíval jsem se). Jedná se o odrůdu HAZE, tak jestli to neni tím. Káždopádně ocením každou radu nebo tip, čím by to mohlo být. Díky!
a mam jeste jednu otazku kdyz mam indoor seminka muzu je dat normalne zasadit ven do kible z hlinou a na balkon nebo to musi bejt uvnitr domu?? abych vedel jestli neco vyleze kdyz to dam ven