Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Jak na spravné klíčení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 34 35 36 37 38 »
Autor
Téma 
jarinek69
Stálý Člen

Karma uživatele jarinek69 - 91% PěstitelskáKarma uživatele jarinek69 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 561

mno je to co clovek to zkusenost...

ted jsem docetl tu mandalu a docela kulim oci, protoze tam nedoporucujou vic nez polovinu toho co je tady napsanyho, vcetne navodu ve FAQu (tohle by mohlo novacky zmast...)

mno asi udelam par pokusu a uvudime co se bude dit, nasel jsem doma nejaky seminka - udelam asi testik (stejne uz zacina cas se pripravovat na out )

...SMOKE EVERY DAY...

Old Post 18-03-2011 v 09:14 AM
jarinek69 je offline   Profil uživatele jarinek69   Find more posts by jarinek69   Foto galerie člena jarinek69   Click here to Send jarinek69 a Private Message   Add jarinek69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 562

citace:
Původní příspěvek od jarinek69
ted jsem docetl tu mandalu a docela kulim oci, protoze tam nedoporucujou vic nez polovinu toho co je tady napsanyho, vcetne navodu ve FAQu (tohle by mohlo novacky zmast...)

Tady jsou tipy na klíčení od Dutch Passion .

Old Post 18-03-2011 v 09:48 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fugasito
Nový Člen

Karma uživatele fugasito - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 563

Souhlasím .... Já dáván do plastové misky ( kelímku ) na dno gázu ( tampony, toaleták...), pak semínka a znovu gázu. Když je gáza sterilní, tak je to o poznání spolehlivější. Celé to namočím a lehce odleju přebytek vody. Zavřu víčkem a nechám na jednom rohu nedomáčklé. Většinou už není potřeba do vyklíčení vodu přidávat. +Po dvou až třech dnech začnout klíčit.

Old Post 27-03-2011 v 13:12 PM
fugasito je offline   Profil uživatele fugasito   Find more posts by fugasito   Foto galerie člena fugasito   Click here to Send fugasito a Private Message   Add fugasito to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jarinek69
Stálý Člen

Karma uživatele jarinek69 - 91% PěstitelskáKarma uživatele jarinek69 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 564

diky vsem za jejich rady a nazory, nakonec jsem zvolil nejprirodnejsi metodu a to primo do hliny. Z 5 femo a 16 obyc vyklicolo 5 femo a 13 obyc. jsem nadmiru spokojen a muzu jen doufat ze z noname semen vyjede vetsina samic

...SMOKE EVERY DAY...

Old Post 27-03-2011 v 21:29 PM
jarinek69 je offline   Profil uživatele jarinek69   Find more posts by jarinek69   Foto galerie člena jarinek69   Click here to Send jarinek69 a Private Message   Add jarinek69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vikuk
Stálý Člen

Karma uživatele Vikuk - 88% PěstitelskáKarma uživatele Vikuk - 88% PěstitelskáKarma uživatele Vikuk - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 565

http://www.zahradnictvikruh.cz/rase...1272-skup26.php

tady máš pro mě 100% system na předpěstování
prodavaj to v každem baumaxu a tak a společně s malým pařeníčkem za okno též baumax nebo jiný market pro zahrádkáře .

v tehle kombinaci nakliceno vzdy vse a nemas problem rovnou to zasadis do zeme nebo do kvetinace nemusis nikde nic prendavat a klicit

koupis jen tablety a nejaky ten parnik ( ja to davam kdyz mam vic nasad i do akvarka prazdneho ) nacucas tablety vodou zasadis seminka primackens a das za okno a krasne to roste

mimo jine do tech tablet davam i rezy jak travky tak salveje jen opatlane v prasku pro rizkovani ze zahradnictví a taky vzdy uspech

Můj První Out 2008

Old Post 27-03-2011 v 23:17 PM
Vikuk je offline   Profil uživatele Vikuk   Find more posts by Vikuk   Foto galerie člena Vikuk   Click here to Send Vikuk a Private Message   Add Vikuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 566

Dřív jsem klíčil normálně v odstátý vodě, hodil jsem semínka do vody, druhej den jsem je utopil a třetí čtvrtej den byla většina prasklá a pak šly do hlíny.
Teď už to dávám rovnou do hlíny, jakýpak copak, takhle to příroda vymyslela tak proč se s tim babrat.
V hlíně to je lepší jak v tý vodě, tak o 20%.

Old Post 27-03-2011 v 23:53 PM
senzaa
Stálý Člen

Karma uživatele senzaa - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 567

Zdravim vseci chtel jsem se zeptat koupil jsem si prez net z grower shopu naky seminka hodil jsem je do mokre vati a tak za 3 dny mi vyklicili hodil jsem je do hlini co mam venku muze mi nekdo rict jak dlouho to muze trvat nez se ukazou ty plodove listky ??

Old Post 06-04-2011 v 07:57 AM
senzaa je offline   Profil uživatele senzaa   Find more posts by senzaa   Foto galerie člena senzaa   Click here to Send senzaa a Private Message   Add senzaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kola666
Stálý Člen

Karma uživatele kola666 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 568

ked das naklicane semienko do hliny tak od 2-3 dni by sa mali ukazat prve najrychlejsie rastlinky , max tak do tyzdna , niektorym to trva aj dlhsie ...

Old Post 06-04-2011 v 11:19 AM
kola666 je offline   Profil uživatele kola666   Find more posts by kola666   Foto galerie člena kola666   Click here to Send kola666 a Private Message   Add kola666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kola666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jarinek69
Stálý Člen

Příspěvek č. 569

hlavne esli jsi je dal klickama dolu..?

jinak ja nedaval predklicit a po 72 hodinach vylezly nejsilnejsi kyti

...SMOKE EVERY DAY...

Old Post 06-04-2011 v 11:22 AM
Host
Host

Příspěvek č. 570

jedu podle tohodle, zrovna dneska sem sázel vylezlo po dvou dnech 54 z 55 semínek

Naposledy upravil 24-06-2011 v 15:05 PM

Old Post 06-04-2011 v 12:32 PM
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 571

Normálně rovnou do hlíny, jak říká Mirex, takhle to příroda vymyslela tak co Klíčivost mám úplně stejnou, jako když sem to nechával ve vlhkejch kapesnících...

Komár neni mucha pyčo

Old Post 06-04-2011 v 12:48 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
senzaa
Stálý Člen

Příspěvek č. 572

a co kdyz nic nevileze z hlini??

Old Post 06-04-2011 v 21:39 PM
senzaa je offline   Profil uživatele senzaa   Find more posts by senzaa   Foto galerie člena senzaa   Click here to Send senzaa a Private Message   Add senzaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
keneth48
Stálý Člen

Karma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 573

ja som dal 2 semena Mazar do jiffy ktore boli predtym 15minut vo vode. a potom do 48 mi uz rastli z toho. jiffy boli samozrejme stale na tacke v ktorej bolo ale 5mm vody.

http://grower.cz/forum/showthread.p...09]2x MAZAR 250
http://grower.cz/forum/showthread.p... 1xSPECIAL KUSH
http://grower.cz/forum/showthread.p... Northern Light
http://grower.cz/forum/showthread.p...Sensi Star 600W

Old Post 06-04-2011 v 22:06 PM
keneth48 je offline   Profil uživatele keneth48   Find more posts by keneth48   Foto galerie člena keneth48   Click here to Send keneth48 a Private Message   Add keneth48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
qu1ks1lver
Nový Člen

Karma uživatele qu1ks1lver - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 574

Zdar groweři! Mám takovej problém, koupil jsem si semena od GHS. Nechal jsem je vyklíčit klasicky voda-ubrousky-peroxid. Klíčky vylezly u všech. Jak měly tak cca 1cm dlouhý klíček, dal jsem je do substrátu ( pro řízkování ) do květináčů za okno. Od té doby se jim moc nechce (1 týden), klíčky ani kytky nerostou (jednu sem podokryl a podíval jsem se). Jedná se o odrůdu HAZE, tak jestli to neni tím. Káždopádně ocením každou radu nebo tip, čím by to mohlo být. Díky!

Old Post 07-04-2011 v 06:34 AM
qu1ks1lver je offline   Profil uživatele qu1ks1lver   Find more posts by qu1ks1lver   Foto galerie člena qu1ks1lver   Click here to Send qu1ks1lver a Private Message   Add qu1ks1lver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
senzaa
Stálý Člen

Příspěvek č. 575

mam stejni problem hodil jsem naklicena seminka do substratu a je to od nedele a nic jeste nevilezlo

Old Post 07-04-2011 v 08:47 AM
senzaa
Stálý Člen

Příspěvek č. 576

a mam jeste jednu otazku kdyz mam indoor seminka muzu je dat normalne zasadit ven do kible z hlinou a na balkon nebo to musi bejt uvnitr domu?? abych vedel jestli neco vyleze kdyz to dam ven

Old Post 07-04-2011 v 08:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 34 35 36 37 38 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás