Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj od DP mám vyzkoušené všechny out modely kromě pamir gold a snow bud. Doporučil bych jen passion1 , ostatní modely od DP jsou slabé oproti p1 málo thc,dřív byla ještě dobrá trance.
Durban Poison je vraj nezničitelný ..mám ho od Dutch Passion a fakt sa na to teším A ešte Skunk#1 od Sensi Seeds, počula som že dosť neskoro dozrieva, toho sa dosť bojím kvôli tomu počasiu. :/
Dozrel vám ten Skunk aj skôr prosím vás?
Původní příspěvek od Obivanka Durban Poison je vraj nezničitelný ..mám ho od Dutch Passion a fakt sa na to teším A ešte Skunk#1 od Sensi Seeds, počula som že dosť neskoro dozrieva, toho sa dosť bojím kvôli tomu počasiu. :/
Dozrel vám ten Skunk aj skôr prosím vás?
Čau.
Skunk#1 jsem měl, nedojelo to tak jak by mi bylo milé, ale kouř to byl dobrej.
Zdravím tak i já se letos rozhodnul nakoupit semena a to nawledujici výběr konstruktivní krytiku přijmu velmi rád
Royal dwarf A-RQ
Haze automatic A-RQ
Presidential O.G. Krush RQ
Early skunk SS
Fruit spirit RQ
Royal cheese RQ
Menší legenda A-automatika RQ-royal queen seeds SS-sensi seeds
Jsem připraven dát na vaše doporučení výběru modelů četl jsem to tu ale jedine co u toho mam je hodně chválená P1 a DP
Pokud budete něco doporučovat prosím víc psychycké modely nemám gaučáky rád
Já mohu doporučit Frissian Dew,krásná vysoká kytka s neuvěřitelně obrovskou centrální palicí. Vlastně ono jich tam je hned několik.Dozrává už v září Barva květu je mírně fialová,chut nasládlá,doporučuji.
A pak po semínku z Indoor mixu a Outdoor mixu ... Z toho indoor mixu to byl asi Critical (neplest s critical +), venku to byla malá kytka na který bylo ve vysledku asi 50g (ten rok jsme měli na ostatních i 300-400g) a výsledný produkt byl pojmenován "Critical -"
A co se týče toho Outdoor mixu tak, no kamarád se po tom poblil a to je zkušenej hulič žádnej začátečník a palice taky nic moc listnaté a měké ...
Takže co se RQS týče, nikdy víc !
Ale třeba to byla jen smůla a budeš mít víc štěstí s RQS než já...
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
a pak po semínku z Indoor mixu a Outdoor mixu ... Z toho indoor mixu to byl asi Critical venku to bila malá kytka na který yblo ve vysledku asi 50g (ten rok jsme měli na ostatních i 300-400g) a výsledný produkt byl pojmenován Critical - A co se týče toho Outdoor mixu tak no kamarád se po tom poblil a to je zkušenej hulič žádnej začátečník a palice taky nic moc listnaté ...
Takže co se RQS týče nikdy víc !
Přesně tak, od nich už nikdy nic, desetkrát Jack Herrer, kamarád chtěl ušetřit za semínka taxem selektoval, z deseti semen osm kytek, z toho šest hermanů a dva samci, ale jak píše kolega, třeba to byla jen smůla. (dost se obavám že ne, od těhle rychlokvašek radši nic nebrat)
Ahoj vespolek,celkem hodne je tu doporucovany Mazar a Orange Bud od Dutch Passion.Ale nevim,jestli je lepsi feminizovane nebo regular seminka. Podle toho,co jsem cetl tak Orange Bud hodne hermi. Jde mi o vase zkusenosti zda feminizovane nebo regular a nebo jestli pro zacatecnika uplne jinou odrudu,diky!
tak pred cca.4 rokmi som pestoval orange bud z regularov a ani jeden hermafrodit.z feminized si myslím,že tiež nie.ale inak pre začiatočníka orange bud dobrá voľba
A pak po semínku z Indoor mixu a Outdoor mixu ... Z toho indoor mixu to byl asi Critical (neplest s critical +), venku to byla malá kytka na který bylo ve vysledku asi 50g (ten rok jsme měli na ostatních i 300-400g) a výsledný produkt byl pojmenován "Critical -"
A co se týče toho Outdoor mixu tak, no kamarád se po tom poblil a to je zkušenej hulič žádnej začátečník a palice taky nic moc listnaté a měké ...
Takže co se RQS týče, nikdy víc !
Ja mam zas presne opacne skusenosti, aj ked mi ku koncu nezelani hostia znicili vsetky klasiky, kamosovi sa zadarilo a de facto sme hulili pol roka iba vzorky od RQS, takze moje postrehy a skusenosti:
Queen: Skoda ze ti nevysiel, tak lacnu ganju a zaroven tak silnu ucinkami a tak podarenu asi nezozenies, je to riadna mastenica a zatial aj najsilnejsia ganja co som mal od nich!
Special Kush: Nieco podobne ako Queen, no mne to prislo slabsie, ale je to len o nieco, dalsia z variacii cena/zhulenos/stavy, za tak malo penazi taku kvalitku tiez len tak nezozenies a to je v podstate vsetko, len z tychto 2 najlacnejsich vzoriek sme mali asi 6 kytiek, mozem ti ale povedat ze odvtedy sa na ne nechytaju ziadne in ani out co som kupoval klasicky od dealerov, proste to su znacky.
Velmi dobrá odroda do outu je shaman od DP. Výnos som mal 300g na rastlinu, +/- 100g(spodky) Postrehy: Vetvy rozťahovať čo najdalej od seba aby cez ne dobre prefukoval vetor , nakolko sú dosť husté a lahko sa šíri plieseň. Čo sa sily týka myslím , že 7/10 pre mňa super.
Hi Growers,letos jsem zasadil od Ministry of Cannabis:Mandalay,Nepalese dragon,White Widow a od Paradise Seedselahase,
Nemá někdo s těmito kytkami nějaké zkušenosti?Mandalay zatím roste krásně-mám jí ve 40lit. kýblu a je to nádherně košatý strom asi 180cm vysoký zatím ale ani náznak květu tak uvidím co dál.Nepalese Dragon je trochu jiný pořádně začal růst až červenci asi 120cm vysoký zajímavý tím že má vodorovné větve.White Widow se nedaří vůbe asi 90cm vysoká ale pouze s 10větvičkami velice světle zelená,přitom mají všechny stejné podmínky ikdyž menší kýbl než mandalay.No a delahase je krásně košatá asi 150cm vysoká ale má hodně dlouhou dobu květu takjí zkouším zakrývat vypadá to že se začínají tvořit palice ale kvete 11týdnů a tady prý nedozrává,co vy na to má někdo nějakou zkušenost?